با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز گرافیک من 128 هست .
دوست عزیز اصلا تو DVD که من گیم رو نصب کردم کرک نبودنقل قول:
آرش جان شما كرك 6.88 مگابايتي رو امتحان كردي يا نه؟
بعد از نصب , باز کردم و بازی کردم
حالا نمیدونم باید چیکار کنم ؟ :41: :41:
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اصلا تو DVD که من گیم رو نصب کردم کرک نبودنقل قول:
آرش جان شما كرك 6.88 مگابايتي رو امتحان كردي يا نه؟
بعد از نصب , باز کردم و بازی کردم
حالا نمیدونم باید چیکار کنم ؟ :41: :41:
نه دوست عزیز Trainer به شما نمی گن Trainer به فایل یا فایل های گفته می شه که به وسیله اونها تعدادی کد تقلب در بازی رو فعال می کنن . یک فایل ترینر می تونه 1 یا چند کد تلقب یا Cheat رو فعال کنه مثل تیر نامحدود و...نقل قول:
منظور شما از ترينر منم؟!
امتياز رو به اين دليل گفتم كه ايشون به احتمال زياد دور اوله كه داره بازي رو ميره، كلا هر جوري كه بري و اصلا خرج نكني خيلي كه جمع كني ميشه سه تا چهار ميليون، نه اين همه. چند ده دور هم كه بره اينقدر نميشه!
یاعلی.
نه عزیز.منظورم با آقای 619 هست.:20:نقل قول:
شما باید این کرک رو دانلود کنی.گرافیک رو کلی عوض می کنه.خیلی بازی قشنگ تر میشه+ربان های جدید به بازی اضافه می کنه.نقل قول:
من تست کردم.:20:
اين كرك رو شما بايد دانلود كنيد.همونطور كه آقا Viren گفتند علاوه بر اضافه كردن زبانهاي مختلف گرافيك بازي رو دو برابر مي كنه.نقل قول:
اين هم از لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم دو عكس از بازي كه چه گرافيكي رو عوض مي كنه:18:
عجب تغییراتی پسر!!!نقل قول:
ولی من موندم چرا هیچ کدوم از لینکهای دانلود این فایل کرک تا حالا برام باز نشده؟!
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کنید.
پس مشکل از همونجا شروع میشه .نقل قول:
با سلام
چون بازی های تبدیلی با 128 مشکل دارند .
مثلا شما تونستید Devil May Cry رو راحت بازی کنید ؟
دستت درد نکنه ولی یکمی دیر به دستمون رسوندی .نقل قول:
اين كرك رو شما بايد دانلود كنيد.همونطور كه آقا Viren گفتند علاوه بر اضافه كردن زبانهاي مختلف گرافيك بازي رو دو برابر مي كنه.
اين هم از لينك دانلود
اين هم دو عكس از بازي كه چه گرافيكي رو عوض مي كنه
ما با همون گرافیک مزخرف تمومش کردیم ولی داستان بازی جاشو گرفت .
با این که عشقم سری بازیهای RE هستش ولی هنوز اینو بازی نکردم. چون شنیدم با این پچ گرافیک دموهای بازی تغییری نمی کنه. منتظر نسخه ubi موندم شاید یه امیدی باشه. ظاهرا" قراره 8 روز دیگه بیاد. 15 می....
با تشکر از شما و بقیه دوستان :10:نقل قول:
اين كرك رو شما بايد دانلود كنيد.همونطور كه آقا Viren گفتند علاوه بر اضافه كردن زبانهاي مختلف گرافيك بازي رو دو برابر مي كنه.
اين هم از لينك دانلود
اين هم دو عكس از بازي كه چه گرافيكي رو عوض مي كنه:18:
مشکل من با اون کرک که دادید حل شد ! :31: :40:
اما حالا نمیتونم از Mouse استفاده کنم
آخه من قبلا یه فایلی پیدا کرده بودم به نام {BioRes4MouseFix} که میتونستم باهاش با موس بازی کنم
اما بعد از کپی کردن اون کرک دیگه نمیتونم با MOuse بازی کنم :41:
راه حلی برای این مشکل سراغ دارین ؟
باز هم ممنون از همه ی دوستان :10: :10:
من امتحان كردم و كار كرد.شما با كدوم برنامه دانلود مي كنيد؟dap يا getright يا flsh get يا؟نقل قول:
خواهش مي كنم:46: .بله چون با استفاده از اون كرك ورژن بازي تغيير كرده.احتمالا يه ورژن جديد براي استفاده از ماوس بياد.نقل قول:
با تشکر از شما و بقیه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من با اون کرک که دادید حل شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا نمیتونم از Mouse استفاده کنم
آخه من قبلا یه فایلی پیدا کرده بودم به نام {BioRes4MouseFix} که میتونستم باهاش با موس بازی کنم
اما بعد از کپی کردن اون کرک دیگه نمیتونم با MOuse بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی برای این مشکل سراغ دارین ؟
باز هم ممنون از همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهتره دوباره تموم كني چون واقعا عالي هستش.مخصوصا نورپردازي كه...:8:نقل قول:
دستت درد نکنه ولی یکمی دیر به دستمون رسوندی .
ما با همون گرافیک مزخرف تمومش کردیم ولی داستان بازی جاشو گرفت .