البته این فقط مشکل مایکروسافته ،من رو سیستم های لینوکسی ندیدم این مشکل رو.نقل قول:
الان هم میتونید با گوگل کردن Iran time ببینید ساعت رو درست میگه.
پ.ن : سایت مسابقات هم ساعت رو اشتباه حساب میکنه
Printable View
البته این فقط مشکل مایکروسافته ،من رو سیستم های لینوکسی ندیدم این مشکل رو.نقل قول:
الان هم میتونید با گوگل کردن Iran time ببینید ساعت رو درست میگه.
پ.ن : سایت مسابقات هم ساعت رو اشتباه حساب میکنه
امروز 16 سپتامبر هستنقل قول:
درستهنقل قول:
این مشکل سالی دوبار پیش میاد یکیش 16 مارس یکیش 16 سپتامبر
دوستان
2 بازیه ما در این مرحله به وقت ایران ساعت چند و دقیقا در چه روزی هست؟
و به نظرتون جدول چه طور رقم بخوره ما میتونیم صعود بکنیم!؟ (از اونجایی که به نظرم جزو محالاته بردن تیم فرانسه یا حداقل امکانش خیلی کمه،تصور کنید ما بازی رو به فرانسه واگذار کردیم؛اون موقع چه اتفاقی باید بیوفته تا صعود کنیم؟)
چه جالب...نقل قول:
واقعا نمیدونستم...
فقط همیشه واسم سوال بود چرا ساعت کامپیوترم چند روز زودتر برمیگرده عقب :n02:
میشه علت این مشکل رو هم بگید...(البته از اونجایی که کاملا بی ربط به تاپیکه؛یا در پروفایلم یا در پیغام خصوصی بهم توضیح بدین.)
دوستان الان که ما با فرانسه و آلمان همگروه شدیم، چند تیم صعود می کنن مرحله بعد؟
دو تیم صعود می کنن دیگه درسته؟
.
.
.
.
یه لحظه فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم!:دی
امروز ساعت کامپیوترم به صورت اتوماتیک، یه ساعت به عقب کشیده شد!
می خواستم بپرسم چرا اینطوری شد؟ قضیه این سندروم 16 مارس یا 16 سپتامبر چیه؟
توی اون لینکی که دوستمون گذاشته بود نوشته بود که ساعت رو خودتون دستکاری نکنید ( ولی الان من اینکارو کردم و ساعتم الان میزونه )
ممنون میشم اگه تو خصوصی بهم توضیح بدین.
من فکر میکنم توجه به سبک بازی ایران برای ما برد فرانسه حتی آسان تر از لهستانه مثل ست دوم بازیمون با فرانسه که با اختلاف حدود 10 امتیاز بردیمشون! اما حیف که بچه ها کمی از دو برد ارزشمند اولشون جلوی آمریکا و ایتالبا مغرور بودند و دیر به خودشون اومدندنقل قول:
بازی اول : فرانسه - آلمان : اگر فرانسه با امتیاز 3-0 یا 3-1 آلمانو ببره و یا حتی بالعکس آلمان با همین نتایج فرانسه رو ببره اونوقت کسب هر نتیجه بردی جلوی تیم بازنده این دیدار مارو به مرحله بعد میبره بدون اینکه به فکر بازی دوم باشیم.
اگر نتیجه بازی اول 3-2 به نفع یکی تموم بشه اونوقت یا باید بازنده رو 3-0 یا 3-1 ببریم و یا درصورت برد 3-2 به فکر حداقل 1 امتیاز گرفتن از تیم برنده هم باشیم وگرنه کار به ست شماری و پوئن شماری میکشه.
این شرایط برای هرسه تیم صادقه.
ایران پر هوادارترین تیم آسیایی در جام جهانی
بانک ورزش - همزمان با آغاز مرحله سوم مسابقات قهرماني جهان آمار بليتفروشي بازيها
اعلام شد که نام ايران در ميان شش تيم پرهوادار اين رقابتها و پر هوادارترین تیم آسیا به چشم ميخورد.
بر اساس اعلام یانوش اوزنانیسکی؛ سخنگوی کمیته برگزاری مسابقات جهانی لهستان تا پایان مرحله دوم این رقابتها 508012 نفر بازیهای این دو مرحله را از نزدیک به تماشا نشستهاند
که این تعداد تماشاچی در نوع خود یک رکورد محسوب میشود،
چراکه تا پایان مسابقات تعداد تماشاگران بیشتر هم میشود، اما همین تعداد نیم میلیونی نیز از جمع تماشاگران دوره گذشته مسابقات قهرمانی جهان بیشتر است. مسابقات سال 2010 در کشور ایتالیا 339324 تماشاگر داشت.
اوزنانیسکی همچنین تیمهای پرطرفدار این دوره از رقابتها را بر اساس تعداد بلیتهایی که برای تماشای بازیهایشان خریداری شده است،
اعلام کرد که نام ایران در رده ششم جدول پرطرفدارترین تیمهای مسابقات به چشم میخورد.
* آمار تعداد تماشاچیان تیمهای مختلف این جام به شرح زیر است:
1- لهستان 134034 نفر
2- صربستان 98542 نفر
3- فرانسه 73000 نفر
4- ایتالیا 70930 نفر
5- آمریکا 61350 نفر
6- ایران 59400 نفر
7- روسیه 55328 نفر
8- برزیل 47415 نفر
9- آرژانتین 36581 نفر
10- کانادا 36498 نفر
11- فنلاند 35891 نفر
12- بلژیک 34047 نفر
13- بلغارستان 35600 نفر
14- آلمان 33320 نفر
15- چین 29449 نفر
16- استرالیا 28560 نفر
17- پورتوریکو 28450 نفر
18- کوبا 25016 نفر
19- مکزیک 19400 نفر
20- ونزوئلا 17520 نفر
21- کرهجنوبی 15500 نفر
22- مصر 15200 نفر
23- کامرون 13592 نفر
24- تونس 11390 نفر
نه دوست عزیز، اگه ما تیم بازنده امشب رو ببریم (با هر نتیجه ایی) اون وقت قطعا صعود می کنیم و بازنده حذف میشه، چون در درجه اول تعداد بردها در نظر گرفته میشه.نقل قول:
بهترین تتیجه امشب براد 3 امتیازی فرانسه هست.
چون ما برد 3 بر 2 هم در مقابل المان فردا صعود میکنم.
المان بزرگترین قدرتش در یکی از سرویس زن هایش هست .که تا اینجا بهترین سرویس زن این مسابقات هست.اگر بتونیم سرویس های اون را مهار کنیم.کار اسونی در مقابل المان خواهیم داشت