دوستان جسارتا من متن رو بنویسم:
با عرض سلام و خسته نباشید.
بعد از تغییر در روال کلی شرکت و تغییر کلی سیاستهای نوین نت، بیشتر کاربران اینترنت ADSL این شرکت، از تغییر ناگهانی و غیربرنامه ریزی شده، شکه شدن.این شکه شدن وقتی بیشتر شد که برخی پکیجها حذف شد و بازه رایگان از ریو سرعت 2به4برداشته شد. بدتر از همه اینکه ساعت دانلود رایگان یک ساعت کم شد. همه این موارد ذکر شده، با اینکه کاربر و مشتری شما رو زیر بار تسلیم و قبول اجباری شرایط برد، ولی باز هم کاربران و من جمله خود من از شما قطع امید نکردن و باز هم پابه پای شما تا بهبودی کیفیت پیش آمدن. تا اینکه چندی پیش تغییری ناگهانی و ضرب العجلی من رو به شدت تحت تعجب قرار داد و باعث شد که به شدت از شکرت و سیایتهای شرکت شما، ناراضی بشم. سرعت دانلود من در طی روز و خارج از بازه رایگان کاملا ایده آل هستش. اما به محض وارد شدن در بازه رایگان سرعتم نصف و در بیشتر موارد به کمتر ازز نصف سرعت در خارج از بازه رایگان میرسه. این در حالیه که شما در نظر سنجی که راه انداخته بودین، اعلام کرده بودین در بازه های مختلف سرعت به هیچ وجه افت پیدا نمیکنه و این کار بخاطر پخش متناسب پهنای باند و عدم اشغال همزمان پورتها و پهنای باند عبوری هستش تا کاربر بتونه با نهایت سرعت کارش رو انجام بده. اما حالا با رو شدن این سیایت جدید، همه حرفهای قبلی رو خودتون زیر سوال بردین و عملا هر چی گفته بودین را نقض کردین. حالا من کاربر که بیشتر کارها در بازه رایگان هست، چرا باید با افت زیاد و نوسان وهشتناک سرعت مواجه بشم؟؟؟
لطفا نگین که سرعت رو بر مبنای کف سرعت محاسبه میکنیم! چون اگر من میخواستم کف سرعت رو مبنا قرار بدم میرفتم و راحت یه پکیج نامحدود بر میداشتم نه اینکه روی
پکیجهای شتاب شما متمرکز بشم!!!
لطفا به این مشکل رسیدیگی کنید و یه جواب قانع کننده بدید.
ممنونم.
دوستان اگر نیازه ویرایشش کنید تا برمی برای مرحله نهایی.