کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6477654&posted=1#post6477654
Printable View
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6477654&posted=1#post6477654
من میخوام از الان شروع کنم ! رو چه درسایی تمرکز کنم بهتره ؟؟
شرمنده من اونقدر درس خوندم که واقعا دوست دارم این چند روزو هیچی از درس نشنوم
من جواب میدم در مورد کتابا ولی پلیز دیگه کسی پیغام خصوصی نزنه
برای دیف سمت خیلی سبز نرید زیادی سخته . خوشخوان بهتره حالا (اگه وضعتون عالیه ! نگفتم خوب گفتم عالی)
اگه وضعتون خوبه اندیشه فائق کتاب عالی ای هست . ترکیبش با 30 سال قلمچی برای دیف بالای 80 به نظرم کافیه
اما اگه حوصلتون سر رفت و سوالای سخت تر خواستید میکرو بانک گاج عالیه
برای سطح ضعیف پیشنهاد خاصی ندارم .
برای فیزیک کتاب گاج سبز رو آخر همه کار کنید حتما چون 90 درصد سوالا رو با تناسب و راه تستی رفته که تا بلد نباشید راه معمولیو به درد خودتون نمیخوره
بعدش من خیلی سبز رو کار کردم بعد هم تستای گاج سفید بعد هم تستای فرا آزمون فار و یک گام فراتر خیلی سبز
میتونم ادعا کنم سینماتیک و دینامیک رو امکان نداره نتونم جواب بدم تو هر آزمونی . پس شما هم امتحان کنید ...
تحلیلی من اصلا گاج سفید رو خوشم نیومد
بشینید اول آموزش فار رو بخونید بعد تستای الگو بعد آزمون فار بعد اگه وقت کردید گاج سفید برا تسلط
برای گسسته رمزینه رو بگیرید . تستای فار خوبن بعد اگه نمره ی خیلی بالا میخواید خیلی سبز چون واقعا سطحش خیلی بالاتر از کنکوره
همین دیگه ! شاد باشید و بزارید منم تا آخر این هفته استراحتمو کنم چون واقعا بش نیاز دارم
شما چه رشته ای هستید؟نقل قول:
سلام بچه ها ...
بطور کلی چند ساعت مطالعه در روز کافیست ؟؟؟؟ برای کسیکه وضعیت متوسطی داره ...
بجای رفتن به مرکز پیش دانشگاهی مشکلی نداره برای دروس دبیر خصوصی بگیرم ؟؟؟؟؟ اینطوری بازدهی بهتری نداره ؟؟؟؟
یعنی بعنوان داوطلب آزاد امتحان بدم ...
ممنون از توجهتون
من رشته ی ریاضی !! م
و به کمک همتون جدی نیاز دارم من الان میخوام شروع کنم میشه هوای مارو داشته باشید
روزي 6-7 تا 8 ساعت مناسبه ،يه شرطي ساعت مطالعتو سعي كني بالا ببري! مشخصه هر چي بيشتر وقت بذاري پيشرفت بيشتري ميكنينقل قول:
ميتوني پيش دانشگاهي نري! ولي اصلا پيشنهاد نميشه كه دبير بگيري!! اگه ميخواستي دبير بگيري ديگه غير حضوري گرفتنت چيه؟ اينقد كتاب خوب و خود آموز تو بازار هست!
فقط بايد يه برنامه ي دقيق داشته باشي واسه خودت
جايي آزمون ميدي؟ يا قراره ثبت نام كني؟
شما چي؟ آزمون؟ قلم چي ،گزينه 2نقل قول:
سلام.من امسال باز میخوام کنکور بدم(3ومین بار).سال اول ریاضی دادم اون موقع کلا تو قید درس نبودم خیلی تنبل بودم رتبم 23000 شد
امسال تجربی دادم شدم 2200
دیگه سال بعدو میخوام بترکونم شهید بهشتی قبول شم ان شا الله
ولی واقعا به یه مشاوره نیاز دارم
درسارو چطور بخونم؟همه با هم یا 2ماه 2 درس 2ماه 2درسه دیگه؟
دفتر برنامه ریزی استفاده کنم؟؟ کدومش؟
زیستم خیلی خوبه امسال 82% زدم به نظرتون از الان دوباره بخونم یا فعلن بیخیالش شم؟
من احتیاج دارم که فقط دروس عمومی رو بخونم ! کتاب درسی هم ندارم! از کدام کتاب ها کمک اموزشی میشه بهترین استفاده رو کرد؟ و ایا کسی هست که تمرکزش روی دروس عمومی باشه و من رو همراهی کنه؟
2 ماه 2 درس 2 ماه 2 درس ديگه ، اين ديگه چه جورشه؟ از اين ابتكارا به خرج نده قربونت برم :31:نقل قول:
همه درساتو بايد با هم ببري جلو!
آزمون دادن خيلي مهمه واسه جهت دادن به مطالعات شخص!
نميدونم پارسال يا سال پيشتر جايي آزمون ميدادي يا نه! ولي حتما قلم چي رو انتخاب كن چون حداقلش اينه كه برنامه ريزيه عالي اي داره
دفتر برنامه ريزي يه چيزه سمبليكه به نظرم! تو فقط بيا و يه لطفي كن با برنامه آزموناي قلم چي درساتو بخون و ببر جلو :46:
همه درسا هم با هم!!!
آره عزيز ، به نظرم بياي تاپيك راهنماي جامع كتابها رو نگا كني جواب سوالاتو بگيري!نقل قول:
اگه بازم سوال داشتي در خدمتيم اونجا :20:
در ضمن بايد سطح خودتو بگي ، بايد ببيني چقد وقت داري چقد حوصله چقد ميخواي سخت بخوني تا يه كتابيو بگيري كه دردتو دوا كنه
تو همين تاپيكم صفحه ي 41 رو ميتوني نگا بندازي كه حتما كمكت ميكنه