تا حالا اینقدر تیم ملی را ضعیف ندیده بودم ما همه داریم خودمون رو گول میزنیم به شما توصیه میکنم چندین بار بازی های ایران را آنالیز کنید
Printable View
تا حالا اینقدر تیم ملی را ضعیف ندیده بودم ما همه داریم خودمون رو گول میزنیم به شما توصیه میکنم چندین بار بازی های ایران را آنالیز کنید
انتقاد بیخود نیست یه بچه 2 ساله میدونه که عنایتی باید نوک حمله باشه یه بچه 2 ساله میدونه که جای زندی کجای زمین هستش امروزم حتما این عنایتی رو بازی میده با مالزی که یه گل بزنه که بعد بگه خوب کار کرد!نقل قول:
به نظر من دینزلی برای مربی گری ایران خیلی خوب بود
دوستان عزیز اینقدر با غرض ورزی انتقاد نکنید
منم قبول دارم که تیم ملی بد بازی میکنه اما شما توجه داشته باشید که جام ملتهای سال2004 چرا ایران خوب بازی میکرد ؟ بخاطر بازی علی کریمی ومهدوی کیا وقتی این 2 تا دیگه روی اوج نیستن از دست سرمربی چه کاری بر میاد:20:
عنایتی برای این بد بازی میکنه که سر جای واقعیش نیست اینم تقصیر عنایتی نیست تقیر سرمربی تیم ملیه
که به هر طریقی میخواد عنایتی وهاشمیان با هم تو ترکبب باشند یران یا باید سیستم بازیش را عوض کنه یا بین عنایتی و هاشمیان یکی را انتخاب کنه:20:
موفق باشید:10:
ای گل گفتی رضا جوننقل قول:
کلا دنیزلی خیلی مربیه بزرگی هست
به دلیل تفکرات هجومیش و زیبا بازی کردن تو هر تیمی بره موفقه
دنیزلی چی داشت که مربی بزرگی بود؟
ما نزدیک 5 سال اگر اشتباه نکنم برانکو رو تحمل کردیم در صورتی که اصلا در حد و اندازه تیم ما نبود و خیلی کم پیش میومد که ما باازی قشنگ از تیم ببینیم
حالا نمیتونیم 1 سال یه مربی داخلی رو تحمل کنیم ببینیم اصلا میتونه کار کنه یا نه ولی منتظر میمونیم تا آخر بازی ها اون موقع بهتر میشه نتیجه گرفت
امیدوارم قلعه نوعی بتونه خودش رو ثابت کنه
نقل قول:
دمت گرم......
بالاخره یکی ما رو تائید کرد.....:46:
تازه دیدین که امروز مالزی رو هم بردیم رفتیم دور بعدی :26:
مگه میخواستیم ار مالزی که از همه 5 تا خرد ببازیم؟!!!:18:نقل قول:
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به كوالالامپور، امير قلعه نويي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل تيم ملي مالزي و صعود ايران از گروه C به عنوان تيم نخست در جام ملت هاي 2007 آسيا افزود: ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و موقعيت هاي زيادي داشتيم كه بسيار از اين فرصت ها به گل تبديل نشدند.
وي ادامه داد: من پيش از اين مسابقات گفته بودم كه در گروه دشواري قرار داريم و بازي تيم هاي ملي ازبكستان و چين صحت حرف هاي مرا ثابت كرد.
سرمربي تيم ملي ايران تصريح كرذ: من از عملكرد بازيكنانم راضي هستم زيرا بازي خوبي را ارئه كردند؛ اما آنها بايد بدانند در همه بازي به اين اندازه موقعيت گلزني نخواهند داشت.
وي اظهار داشت: مي خواستيم در مالزي بمانيم كه خوشبختانه اين اتفاف افتاد. ما با ارائه بازي خوب و صدرنشيني به اين مهم دست يافتيم.
قلعه نويي خاطرنشان كرد: تعجب مي كنم كه چرا مالزي در ديدارهاي گذشته چنين بازي را انجام نمي داد اگر اين تيم به مانند امروز بازي مي كرد بدون شك با 2 شكست سنگين حذف نمي شد.
وي تاكيد كرد: برخي از دوستان عادت دارند كه از مربيان خارجي تشكر كنند و سوال من اين است كه چرا از من تشكر نمي كنند به هر حال ما توانستيم تيم ملي ازبكستان را شكست دهيم.
سرمربي سابق استقلال درباره عملكرد مهاجمان گفت: در فوتبال روز دنيا ديگر مهم نيست كه چه كسي گلزني مي كند بلكه آمار گلزني تيم ها بسيار اهميت دارد.
وي درباره تيم ملي كره جنوبي گفت: اجاز بدهيد بعداً به اين سوال پاسخ بدهم؛ چرا كه بايد شرايط اين تيم را ببينم و بعد جواب بدهم.
تيم ملي ايران در مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي 2007 آسيا بايد با تيم ملي كره جنوبي در روز يك شنبه هفته جاري ديدار كند.
خبرگزاری فارس
انتظار تشکر هم داره با این تیمش
گیر داده به عنایتی
بعد کریمی یه نیمه بد بازی کرد سریع بردش بیرن
عنایتی 3 بازی داره گند میزنه
تایید میشهنقل قول:
مخصوصا عنایتی و قلعه نوعی