درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!نقل قول:
درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!نقل قول:
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
یعنی واقعا مسئله واسه شما روشن نیست؟!!!نقل قول:
یه جا دیدم باطری گوشی ها رو در حالت وب گردی مقایسه کرده بود
آیفون رتبه اول رو با نزدیک به هفت ساعت پنجاه دقیقه آورده بود
و گلکسی اس دو با مرورگر اپرا که کمترین مصرف باطری رو داشته حدود چهار ساعت چهل دقیقه و با مرورگر پیش فرض کمتر از این زمان باطریش طاقت آورده بود :13:
درهم 325 تومن هست.در بالاترین حد قیمته.از خرید اجناس خارجی تا اطلاع ثانوی به جد خودداری کنین.قیمتها قابل تغییر و نزول هستن.افزایش نسبی کاذب و موقتیهنقل قول:
نقل قول::38:دوست من تا 2 هفته که خوبه کم کم تا يک ماه ديگه هم زير 900 نميتونی تو ايران پيدا کنی :11:
سلام .
دوستان کی گفته عرضش تو دبی به تعویق افتاده ؟
من دیشب با دبی صحبت کردم و بیشتر نمایندگی ها دارن میفروشن .
قیمت 750 هزار تومن .
مخلصیم .
مطمئنی که تا یه ماه دیگه اصلا ایران پیداش بشه؟نقل قول:
یکی از دوستان داره از امریکا میاد ایران بهم گفته اگر چیزی می خوای بگو برات بیارم
به نظرتون ارزش داره بهش بگم بیاره ؟ اگر اونجا چند دلار باشه ارزش خرید داره ؟
فکر نکنم هموز به بازار آمریکا اومده باشهنقل قول: