محتوای مخفی: دوستانی که thane رو دیدن
Printable View
محتوای مخفی: دوستانی که thane رو دیدن
نقل قول:محتوای مخفی: thane
دقیقا :37:نقل قول:
وارد فضا هایی میشین که میدونستین تو بازی دوم قبلا کیا آخرین بار اونجا حضور داشتن یا میایین تغییرات رو مقایسه میکنین یه حس قشنگی براتون داره.
پس تو این جاهای خالی کیا میخوان بیان!!!!؟؟؟؟
جاهای خالیشون به کنارنقل قول:
وقتی می بینی جلوی چشمت پر پر میشن.......:41:
این موضوع خیلی ناراحتم کرد....ملتو زند نگه داشتیم که....
محتوای مخفی: کوچکترین مطلب هم بود بزارید اسپویل ..
نمرات بازی تا الان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه های PC و PS3 با مجموع نمرات 92 هم قرار دارند...
در نمرات نسخه PS3 یک نمره 7.5 هم دیده میشه....
کاش میشد یارای قلیمون بر میگشتن تو سفینه ...خیلی جالب میشد..بعد مرحله ی آخر همه با هم میجنگیدیم...:41:
من بازی کردم و راضی نبودم. بایو ور این بازی رو باید جای نسخه 2 عرضه میکرد . به طور کلی اگر بخوای 3 تا نسخه رو مقایسه کنی ، نسخه 2 پیشبرد داستانیش 10 در صد بود و 90 درصد بهبود خود بازی بود و حالا در نسخه 3 مثل یه آشغال باهاش برخورد شده. dLC هایی که تاثیری ندارند.محتوای مخفی: یارهایی که حضور ندارند
آنچنان هم رابطه احساسی بین کارکتر ها بیشتر نشده.
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
محتوای مخفی: ...
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ور
به قول هواداران بازی: بایو ور شاهکاری خلق کرد که ادامه دادنش از حد توان این شرکت بیشتر بود و موفق نبود و خرابش کرد. به آخر بازی برسین متوجه میشین.
to Bioware: we want to TAKE SQUADMATES BACK!
نمی تونستن از یارهای مس افکت 2 توی این بازی استفاده کنن. چون باید براشون داستان تعریف می کردن. باید در کل بازی تأثیرشون میدادن. اما در مس افکت 2 ممکن بود هر کدوم از اینها بمیرن. پس مشخص بود که توی مس افکت 3 نیستن. این همه داستان و برنامه برای یک شخصیت تعریف کنن بعد توی مس افکت 2 مرده باشه خیلی براشون ناجوره.
در کل تا الان که نزدیک 15 ساعت از بازی رو رفتم
محتوای مخفی: به شدت اسپویل داره . :دی
من که اصلا نمیتونم با این بازی ارتباط برقرار کنم
یعنی کلا از ژانر فضایی و تخیلی خوشم نمیاد نه بازی نه فیلم
2-3 ساعت بازی کردم هیچ جذابیتی نداشته برام
وقعا نظرات چقدر با هم متفاوته :20:
نقل قول:
lol
محمد ، خودتی ... ؟؟؟
یکم بیشتر بازی میکردی بعد تو سر بازی میزدی
نقل قول:
اتفاقا کار خوبی کردند که به تیم اضافه نشدند
بازی تکراری با یارهایه تکراری که نمی خوایم بازی کنیم ، باید یکمی تغییرات داخل بازی اعمال بشه
رابطه احساسی .. ؟؟
یکم جلوتر برو ببین Liara چقدر احساسی میشه
نقل قول:
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
مثلا جنگه
باید یک اتاق جنگ وجود داشته باشه که کارهای مربوط به جنگ رو داخلش انجام بدن
چه جایی بهتر از همینی که الان هست
در مورد این آشغال هایی که اطراف صفینه هست راست میگی ، یکم ناجوره
فراری ... ؟؟؟نقل قول:
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ور
هر کدوم از یار ها یک سرنوشتی برای خودشون پیدا کردن و الان یک جایی مشغول زندگی کردن اند و به نوعی به شپرد کمک می کنند
البته سرنوشت بعضی ها رو هم زیاد جالب درست نکردند
+ علیرضا هم راست میگه ، کار یکم سخت میشد اگه بخوان یار های مرده رو یک کاریش بکنند