سلام
نمی دونم چه حکمتیه که رفتن من از پی سی با رفتن شما قرین شده(البته من خیلی توی پی سی فعال نبودم بیشتر توی یک فروم دیگه بودم ولی حالا دیگه......)
چند تا سوال:اگه بخواید یه جمله یه همه به عنوان یادگاری بگین چی میگین؟
Printable View
سلام
نمی دونم چه حکمتیه که رفتن من از پی سی با رفتن شما قرین شده(البته من خیلی توی پی سی فعال نبودم بیشتر توی یک فروم دیگه بودم ولی حالا دیگه......)
چند تا سوال:اگه بخواید یه جمله یه همه به عنوان یادگاری بگین چی میگین؟
دوستان با عرض شرمندگي مجبورم يه پست اضاف بزنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مونيكا خانم تولدتون مبارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بابا شما کجا دوسته عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط پرنس
معذرت می خوام اما متاسفانه من اصلا تو ماره جمله های فلسفی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط می تونم برای همه ی دوستای خوبم تو این فروم ارزوی موفقیت بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم آقا رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خجالتم دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
--------------
می بینم که روزه تولده من شما هم به جمعه کاربرانه قدیمیه انجمن پیوستین و رفتین جزئه ریش سفیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم به شما تبریک می گم کاربر قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک میگم به شما ...تفلدت مبارک مبارک مبارک......1000 ساله بشی
ممنون مونيكا خانم ;) حالا ديگه دارم ميشم كدخدا !!! :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام
ممنون مونیکا خانم
بابت جوابا
ایشالا که هر جا هستید پاینده باشید
تولدتون هم مبارک
رامبد جان ممنون که گفتی
کاملا بجا بود
موفق باشید
سلام عزيزم
نه بابا حالم اون قدر هم كه مي گي خوب نيست اما خوب بدم نيست. تولدت هزار تا مبارك :biggrin:
1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟
2- زياد گريه مي كني؟
3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟
4- گروه خونيت چيه؟
5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟
6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي) :happy:
7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟
8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟ :sad:
9- مغروري؟
10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟
11- زود رنجي؟
12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟
13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟ :biggrin: :happy:
14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟ :blush:
اول تبريك ميگم تولدتون رو مونيكا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم تبريك ميگم آقا رامبد كدخداييتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوي شما موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-----------------------------
سوال 1 : نظرت در مورد اينا چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 : نظرت در مورد اين فايل صوتي زير چيه ؟ ( به نظره من خيلي نازه....فوقالعادس....خيلي عاليه )
سوال 3 : تلفن همراه داريد ؟ اگر جواب مثبته ... مدلش چيه ؟
سوال 4 : خواهر كوچيكت چند سالشه ؟ دوستش داري ؟ اسمش چيه ؟ به سوالهاي كنجكاوانه خواهرت جواب درست ميدي ؟ ( اين سوال رو پرسيدم چون خودم يه خواهر كوچوله دارم كه رفته تو 7 سال هم خيلي نازه هم خيلي شيطون هم خيلي حرفه اي ..... انشاالله خدا حفظش كنه همينطور خواهر كوچيكه شما رو )
سوال 5 : تو روابط اخلاقيتون تا حالا از قانون دوم نيوتون استفاده كرديد؟
سوال 6 : اين رو ببينيد به نظرتون جالبه ؟
سوال 7 : اگر مجبورتون كنند اسم كاربريتون رو عوض كنيد ....( به جز اسم فعلي) چه اسمي رو انتخاب ميكنيد؟
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نگهدارت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین جا از همه ی دوستای عزیزم که بهم لطف داشتن ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه اونایی که اینجا تبریک گفتن و چه اونایی که تو پیغامه خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اگه جواب پیغامها ی چند نفرو نتونستم بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم می گم خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که دوستای عزیزی مثله شما دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همتون در تمامی مراحله زندگیتون سربلند باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیـــــکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]