آقا بیخیالنقل قول:
اونایی که قراره راضی نشن با این حرفا هم راضی نمیشن !
این بحثا هم چیزی جز دعوا نداره
:11:
آقا بیخیالنقل قول:
اونایی که قراره راضی نشن با این حرفا هم راضی نمیشن !
این بحثا هم چیزی جز دعوا نداره
:11:
البته به نظر من هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن مثلا بعضی افراد بیشتر به price/performance و کیفیت ساخت و مقاومت گوشی توجه دارن ( مثل من :31:) پس دیفای برای اونا مناسب تر و سر تر از گلکسی هستش. بعضی هم سرعت cpu و کیفیت بالای صفحه نمایش براشون مهمه پس گلکسی رو بیشتر میپسندن.
پس اصلا دعوا لازم نیست. همه با هم دوستیم :10:
هادی جان نگفتی 720p پخش و ضبط میکنه با این 2.2 یا نه؟
اگه نه که من صبر میکنم برای 2.2 official
هادی جان !
قیمت این milestone 2 چنده؟
سلام
منم واسه دوستم خریدم .. این رام فارسی 2.2.1 رو روش ریختنشو به ما هم یاد بدید:31:
ایول به شما و دوستتون!
مبارکشون باشه........
چرا HDMI توی ایران بی کاربرده؟عجبا!نقل قول:
اقا این ali_nnn13 کیه؟
همه پستا رو like میکنه میره !
کسی نمیدونه دیفی رو اصفهان کجا میشه گیر اورد؟
فورویو یک ماه دیگه برای دیفای میاد
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_to_get_gingerbread_motorola_defy_will_enjoy_froyo-news-2461.php
:31:نقل قول:
یه بنده خدا :10:
من کلا" خیلی کم پست میزنم ! این تشکر ها هم به معنی خوندن و موافق بودن با پست هاست ! توی موبایلستان هم همینطورم... کلا" هر پستی رو که کامل بخونم و موافقش باشم یا اینکه بخوام نشون بدم که خوندمش یه تشکر میزنم پای پست :20:
بچه های موبایلستان دیگه میشناسن منو ، ولی خب اینجا با این یوزر کلا" کسی منو نمیشناسه...:10:
برای دیفای هم فقط آقا هادی عزیز میتونن توی اصفهان برای شما تهیه کنند که ظاهرا" توی بار کسی که دیفای میاره این گوشی نبوده ! با آقا هادی در تماس باشین...:20:
سال نو همگی مبارک...:11:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
سال نوی شما عزیز و برو بچ پی سی ورلد هم مبارک باشه ( البته من تبریکو تو بخش تبریک سال نوی سایت زدم )
ما به همه ارادت داریم
مخلص همگی