کسی از دوستان میتونه لطف کنه بگه تکرار سریال از شبکه قرآن چه روز و چه ساعتی پخش میشه؟
ممنون...
Printable View
کسی از دوستان میتونه لطف کنه بگه تکرار سریال از شبکه قرآن چه روز و چه ساعتی پخش میشه؟
ممنون...
شبکه اولنقل قول:
زمان پخش : جمعه ها : ساعت 22:00 به وقت تهران
تکرار : دوشنبه ها : ساعت 19:30 به وقت تهران
شبکه قرآن
زمان پخش : یک شنبه ها : ساعت 20:00 به وقت تهران
تکرار : پنجشنبه ها : ساعت 20:00 به وقت تهران
شبکه جام جم در سه قاره : اروپا ، آمریکا ، آسیا
جام جم 1
زمان پخش : شنبه ها : ساعت 21:45 به وقت تهران
جام جم 2
زمان پخش : شنبه ها : ساعت 04:15 به وقت تهران
جام جم 3
زمان پخش : شنبه ها : ساعت 14:45 به وقت تهران
میگم دوستان! دقت کردید؟ صدای وهب تو اسپویلر سریال دوبله شده بود و صداش تو قسمت قبلی دوبله نشده!! با هم فرق داشت!:31:
خب کارگردان هم شاید چیزهایی اضافه کرده.تاریخ اینقدر دقیق نمی تونه باشه و به جزئیات بپردازهنقل قول:
فکر نکنم!! همین امشب دوباره تکرار شبکه قرآن رو دیدم. مث قبلی بود. تو در قسمت بعد خواهید دید هفته ی پیش هم همین صدا رو شنیده بودم. مطمئنین؟؟نقل قول:
من همون جمعه هفته پیش فهمیدم!:5: منتها نشد بیام تو تاپیک بگم!:31: امشب که تکرارش رو دیدم دوباره یادم اومد... کاملا مطمئنم حمید جان! همین الان که پستتو خوندم، رفتم صحنه صحبت وهب در اسپویلر دو قسمت قبل و خود قسمت قبل رو گوش کردم! کاملا مشخص بودش که صداها متفاوته!:20:نقل قول:
امروز دربرنامه دورخيز با حامد ميرباقري صحبت ميكرد ميگفت صحنه هاي حركات روي اسب خودش انجام داده و بدل نبوده است آخرش هم وقتي صحنه به پايان رسيده تعادلش از دست داده افتاده سرش شكسته:41:
جدا سر ایشون شکست ؟
یعنی سکانس های جنگ بعد از مداوای سر وهب بوده ؟
یا با همون سر شکسته جنگید ؟
واقعا قشنگ بود این قسمت !
مخصوصا آخرش و آماده شدن توابین !
بچه ها من اشتباه دیدم یا واقعا عرب نیا دست ژاله علو رو بوسید؟ :31:
(البته از نظر شرعی اشکال نداره.. چون خانم علو مسن هستن و قطعا قصد سوء هم نبوده..)
عجب جسارت مثال زدنی ای داره آقای میرباقری :5: