آخه ممنوع نشده ک...من خیلی راحت و بی دردسر بازیرو گرفتم...نقل قول:
Printable View
آخه ممنوع نشده ک...من خیلی راحت و بی دردسر بازیرو گرفتم...نقل قول:
تا جایی من شنیدم ممنوع شده که! اون روزی هم که من رفتم بخرم فروشنده رفت از یه جایی آورد و تو مغازه نگه نمیداشتنقل قول:
اتفاقا همش ترفندهنقل قول:
ممنوع میکنن ما ایرانیا بی جنبه ایم بدتر میریم سراغش
من خدا شاهده نمیخواستم BF3 رو بازی کنم ولی وقتی ممنوع شد سریع رفتم خریدمش واسه PC به هفته رفتمش:31:
ممنوعیت=درخواست بیشتر:27:
نقل قول:
کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
بچه ها من تو مرحله counsole car یا همون ماشین کونسولگری گیر کردم هیچکس راهنمایی برای این بازی نداره؟
یه چیزی که این بازی داره و من زیاد باش حال نکردم اینکه که باد یه پرونده انتخاب کنی و بری حلش کنی و قبل اون تو شهر نیستی و باید یه سره بری تو یه مموریت و تا اخر برسونیش و گرنه اگی بری تو یکی دیگه اون یکی می پره اگه یکم بیشتر شیبه جی تی ای بود یعنی تو شهر بودی و می رفتی اداره پلیس مأموریت ها رو می گرفتی خیلی زیبا تر بود چون این جوری امکان گشت زنی در شهر بیشتر و بازی قشنگ تر می شد
این بازی خیلی جای پیشرفت داره فک کنم نسخه های بعدیشم بسازن و همینجوری باشه.نقل قول:
فقط امیدوارم نسخه ی بعدی تو زمان حال باشه :40:
ولی در کل هدف این بازی بیشتر جنبه ی کارگاهیش بود نه اینکه مثل جی تی ای شهر بسازن.
به خاطر بعضی ویژگی های بازی و طبیعی شدنش مجبور شدن شهرشم بسازن.
ولی شهرش خیلی بی روح بود و زیاد جای کار داشت :46:
یعنی این همه آدم که این بازی رو تموم کردن نمیدونن چه جوری مرحله console car یا همون ماشین کنسولگری چه جوری باید رفت یا یه راهنمای بازی بدن
منم این بازی و گرفتم. اولش کلی باهاش سروکله زدم تا لگ های شدید گرافیکیش و حل کنم. راستش گرافیکش تو ذوغم زد و منو یاد بازی های 10 سال پیش انداخت! مخصوصا رانندگی توی شهر که اسفناکه! ولی همینکه بازی کردم و داستان بازی شروع شد گیم پلی بازی و سبک جدید بازی جذبم کرد. کلا باید بیخیال گرافیک و رانندگی این صحبتا شد همین هیجان پرونده ها و تلاش برای حل کردنش خیلی فاز میده.
کلا بازی جالبناکی به نظر میاد. ولی فکر کنم گیم اسپات بهش زیادی حال داده با نمره ی 9!
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
منظورت مرحله اول بازی هستش؟ که ماشین سفارت ارژانتین و به اون روز اوردن؟ این که خیلی آسونه بگو کجا گیر کردینقل قول:
ببین اولش بگرد یه آچار و پیدا کن که آدرس یه مکانیکی و بهت میده. میری به اون مکانیکی و با صاحب مغازه صحبت می کنی و یکم هم میگردی تو مغازه و مطمئن میشی که آچار از همون گاراژ گم شده (با مرتب کردن آچارا روی دیوار). بعد آدرس یه یارویی و بدست میاری به نام گابریل دنیل یه همچین اسمایی میری خونه طرف و یراست برو سمت انبارش بعد دوست دختر طرف و سوال بارون کن. بعد دختررو تعقیب کن تا میرسی به یک مسابقه ماشین که یارو اونجا داره بازی می کنه و بعد هم میگیریش!
نمره ی 9 ب نظر من حقشه ....تو هیچ بازیی همچین نوآوریی وجود نداشته ...همین ک یه بازیه جدید رو ساختن خیلیه!:46: