علی بد خیانتی به کریم کرد
Printable View
علی بد خیانتی به کریم کرد
فوتبالي كه روي چرخ ليدر با دلال مي چرخه اخرش ميشه همين..
امروز خداداد حرف قشنگي زد ؛ گفت كه چقدر عقب افتاديم كه هنوز حرف استراليا رو مي زنيم..
جداي از اينكه پرسپوليس نيمه دوم رو خيلي بد بازي كرد
و به نظر من دو آفسايد هم به ضرر سپاهان گرفته شد
و در كل برد حق سپاهان بود و به اصفهانيهاي عزيز هم تبريك ميگم
اما انصافا خستگي رو به راحتي ميشد در ساقهاي بازيكناي پرسپوليس ديد
بعد از بازي هاي ليگ 120 دقيقه هم با داماش توي چمن مصنوعي بازي كردن كاملا خستشون كرده بود
عوضش سپاهان بعد دو سه هفته استراحت و يه بدنسازي كوتاه خيلي سرحال بود
كلا به نظر من بازي نكردن سپاهان به خاطر نبود سه بازيكن اون هم با اين همه بازيكن ظلم به بقيه تيمها بود
در عوض پرسپوليسي كه امثال مهاجم درست و حسابي نداره دو بازيكن اصليشو نداشته باشه و مجبور باشه بازي هم بكنه تا نوروزي هم مصدوم بشه
به دور از هر تعصبي نگاه ويژه به سپاهان توي چند سال اخير كاملا مشخصه
اميدوارم به هواداراي عزيز اصفهاني برنخوره
---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:54 AM ----------
به نظر من كريم بايد بعد از پايان فصل قبل خداحافظي ميكردنقل قول:
دایی خودش با افتضاح وابروریزی وبا فشار مردم خداحافظی کرد حالا میخواد بقیه بزرگان فوتبال مثل خودش خداحافظی کنن. پارسال پیشنهاد بیرگشتن به پرسپولیس به کریمی رو داد تا این بلا رو سر اونم بیاره اما کریمی میدونه جنس دایی از چه!!
این از کریم که این بلا سرش اومد
بعدی شاید مهدویکیا باشه که دایی این بلا رو سرش بیاره
ولی نمیتونه سر کریمی این بلا رو بیاره
مي گذره اين روزها و دوباره ذوب آهن يا سپاهان با اون وجهه اي كه دارند قهرمان مي شن!!
از قديم مي گن دارندگي و برازندگي
هه هه:دی
جمالي: مسابقه فوتبال پرسپوليس و سپاهان "غير قانوني " برگزار شد مدير کل دفتر بررسي آلودگي هوا سازمان محيط زيست با اعلام اعتراض سازمان محيط زيست به استانداري تهران درباره برپايي مسابقه فوتبال روز گذشته پرسپوليس و سپاهان گفت: مسابقه فوتبال پرسپوليس و سپاهان "غير قانوني " برگزار شد
شرمنده دخالت میکنم:11::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
12- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
بنده اون اشعار زیبا رو از هواداران پرسپولیس که تو سایت رسمی اونجا بود ونوشته بودن اینجا زدم. ولی تو اون سایت کسی کامنت رو پاک نکرد چون واقعیت محظ بوده وکلی هم برای اون شاعر حال کرده بودن
دیگه نه کسی مونده اخراج کنه که جو رو عوض کنه (خلیلی ، عابدزاده ، شیث رضایی ، کریم باقری)نقل قول:
نه داور اشتباه کرده تازه به نفعشو هم گرفته (اخراج و کارت زرد پنالتی کننده ها ، آفساید اشتباه سپاهان و ...)
نه فدراسیون مممنوع المصاحبه کرده(احتمالا دایی از اینکه ممنوع المصاحبه نیست خیلی ناراحته )
پس بهترین دلیل برای باخت آلودگی هواست !
مشکلات گوانگجو از زبان رضایی: بازیکنان امید فقط ماکارونی میخوردند/ چهار بار از مربی خواستند تعویضشان کند!
بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان مشکلات و کمبودهایی که این تیم در گوانگجو داشت را یکی از عوامل ناکامی شاگردان غلام پیروانی دانست و گفت: ما در طول حضورمان در چین فقط ماکارونی میخوردیم!
غلامرضا رضایی در پایان دیدار تیمش برابر سپاهان در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از وی پرسید دلایل ناکامی تیم امید در مسابقات گوانگجو چه بود گفت: بهتر است از روز اول که این تیم تشکیل شد بحث کنیم تا بهتر مشکلات آن را متوجه شویم. مگر ممکن است یک تیم یک ماه در چنین مسابقات مهمی زیر فشار کار کند اما استخر و سونا نباشد تا بازیکنان بتوانند ریکاوری کنند.
وی گفت: شما تیم های ژاپن و کره را ببینید چگونه ریکاوری کردند که این قدر سرحال برابر ما بازی کردند اما برای ما چه تسهیلاتی در نظر گرفته شده تغذیه تیم چه بود ما فقط ماکارونی می خوردیم. همین مسائل باعث شد بازیکنان ما در بازی با کره 4 بار لب خط بیایند و از مربی بخواهند تعویض شان کند.
بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان اضافه کرد: همین اتفاقات افتاد که در بازی با کره مفت بازی را از دست دادیم. حتی یک بار آقای سعیدلو در اردوی ما حاضر شد و مهدی رحمتی به وی مشکلات را گفت ایشان قول دادند آنها را برطرف کند ولی این اتفاق نیفتاد همه تیم ها می توانستند از استخر و سونا استفاده کنند غیر از تیم ایران. ما بهانه نمیآوریم اما چنین مشکلاتی وجود داشت که ناکام شدیم.
وی اضافه کرد: من پستم هافبک راست بود و می گویند چرا رضایی گل نزد؟ من سعی کردم دستورات کادر فنی را در زمین پیاد کنم این مسئله مهمی بود. در بعضی بازیها دفاع می کردم و تا 18 قدم خودمان به عقب برمی گشتم. من همه تلاشم را کردم که کادر فنی از من راضی باشد اگر آنها راضی باشند که خدا را شکر اما اگر این طوری نباشد من ضعیف عمل کردم.
رضایی در مورد اینکه 4 سال پیش فرصت حضور در بازیهای آسیایی را از دست داد تاکید کرد: من آن زمان در روز آخر خط خوردم امروز هم وقتی به تیم امید دعوت شدم وظیفه ام بود به عنوان یک ملی پوش برای موفقیت این تیم تلاش کنم.
بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان در خصوص اینکه رحمتی گفته است اگر بازیکنان بزرگسال در تیم امید نبودند این تیم حتی چهارم هم نمی شد اظهار داشت: من هم با حرفهای رحمتی موافقم و این را هم بگویم که نمی خواهم از پیروانی حمایت کنم البته این مربی تمام تلاشش را برای موفقیت تیم انجام داد اما وقتی بازیکن می گوید نمی تواند بازی کنم و بازیکن جایگزین هم تمام تلاشش را انجام می دهد اما نمی تواند کاری را از پیش ببرد مربی چه گناهی کرده است.
وی در خصوص این که آیا افشارزاده و یا کمیته ملی المپیک از این تیم حمایت کرده اند اظهار داشت: کادر فنی باید در این خصوص اظهار نظر کند من بازیکنم و این مسائل به کادر فنی مربوط می شود.
وی با بیان اینکه از امروز دیگر نمی خواهد در مورد تیم امید حتی یک کلمه هم صحبت کند و تمرکزش را روی تیم پرسپولیس بگذارد اظهار داشت: باید این شکست سنگین را در هفته های بعد جبران کنیم ما در نیمه اول مقابل سپاهان خوب کار کردیم و اگر من آن اشتباه را نمی کردم و تیم گل نمی خورد شاید این نتیجه رقم نمی خورد ما اگر نیمه نخست را با پیروزی به پایان می رساندیم شانس کسب 3 امتیاز در این دیدار برایمان بیشتر می شد.
بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان در مورد عملکرد داور تصریح کرد: نمی توانم بگویم آن صحنه پنالتی بود یا نه اما در مجموع ما در نیمه دوم بد بازی کردیم و سه امتیاز را از دست دادیم.
وی در پایان با بیان اینکه مصدوم نبود اما پشت سر گذاشتن سفر طولانی باعث خستگی اش شده بود گفت: این شکست ها جزو اتفاقات فوتبال است اما روزهای پرسپولیس هم می آید. بهتر است ما به فکر جبران این نتایج باشیم شاید داور هم در این بازی اشتباهی داشت اما ما باید در بازیهای آینده این نتایج را جبران کنیم.