شركت بازرگاني ايران كه هنوز اين مدل رو به بازار عرضه نكرده، شايد بشه بعضي از مغازه ها (در تهران يا بانه) بصورت غير گارانتي داشته باشن.نقل قول:
Printable View
شركت بازرگاني ايران كه هنوز اين مدل رو به بازار عرضه نكرده، شايد بشه بعضي از مغازه ها (در تهران يا بانه) بصورت غير گارانتي داشته باشن.نقل قول:
نه رفیق . اینجا کلا همینطوریه . نمایندگیا برای اینکه مردم نرن قاچاق بخرند قیمتها رو کمتر از جاهای دیگه ی کشور اعلام میکنند . در مورد سونی و سامسونگ هم اینجا همینطوریه . از اون طرف قاچاقچیا هم زرنگ شدند میرند مدلهای اروپایی میارن که یه برتری داشته باشند !!نقل قول:
من مطمئن هستم با گارانتي اين قيمت رو نميدن موردي چيزي حتما وجود داره
ما اقواممون که میان خونمون همیشه چند تا پنل سونی با گارانتی میخرند و میبرند شهرستان با قیمت بیشتر می فروشند . البته شما این کار رو نکنید ها :دی
سلام دوست عزيزنقل قول:
آقا اگر براتون امكان داشت قيمتهاي گارنتي دار و بدون گارانتي چند تا مدل از بقيه ماركها رو هم بگيرين تا بتونيم يه مقايسه اي با تهران و بانه هم داشته باشيم مثلا اين مدلها:
Sony 46NX710 Sony46HX800 Sony46HX810
Samsung 46C8000 Samsung46C8880
Philips 46pfl9705 Philips46pfl8605
راستي اونجا مدلهاي اروپايي رو راحت ميشه پيدا كرد؟
سپاسگذارم.
سلام . مدل ارپوپایی بیشتر سامسونگ پیدا میشه اونم تو گچین .
قیمت های گچین یکم از بانه کمتر هست اما خوب تنوعشم از بانه کمتره . قیمتهای بندر هم تقریبا یکسان هست با بانه . البته با گرانتی ها خوب کمی بیشتر هست اما باز از تهران بهتره .
البته lg ها با رانتی هاشون دقیق با تهران یکیه . و در ضمن philips هم من تا حالا اینجا ندیدم ! عوضش تا بخوای مارک بی در و پیکر که معلوم نیست از کجا اومدند ریخته !
در مورد مدل ها هم nx710 قیمت کردم با گرانتی 2و500 اگه اشتباه نکنم گفت تخفیف هم بهت میدم . 55 اینچ hx810 هم سوال کردم اما قیمتش بالا بود خاطرم نیست :دی
در مورد بقیه هم در اولین فرصت سوال می کنم . c8000 مدل اروپایی بدون گارانتی گچین 2و 400 بود 2 ماه پیش . تازگی نرفتم .
gلطفا قیمت ex710 32 به بالا رو بدید و nx710 46 به بالا ممنون
این قیمتهایی که بالا دادم همه 46 بود
32EX710 1100نقل قول:
40NX710 2900
46NX710 3800
سلام. سال نو مبارک.
بر حسب تجربتون میشه بفرمایید وقتی قیمت همین 46NX810 که یکی از دوستان هم بالا پرسید توی سایت سونی 2799 بوده و خط خورده شده 1799 دلار اگه تو بانه پیدا بشه حدوداً چند درمیاد؟ میخوام ببینم به بودجه ام میخوره یا نه که بیام تاپیک مشاوره ازتون کمک بگیرم.
با تشکر.
-والا در مورد قيمت هاي بانه خيلي اختلاف ها زياد هست مخصوصا در مورد سوني گاهي به چند ميليون هم ميرسه در سايز هاي بالانقل قول:
NX810 در بازار آسیا و اروپا در سایز 46 عرضه نشده و به جای اون باید برین سراغ NX710 که تنها تفاوتش 100 هرتز بودن در مقابل 200 هریز بودن مدل NX810 هست و با توجه به نوع پردازش تصویر و بنا بر تجربه افرادی که از نزدیک این دو مدل رو مقایسه کردن این تفاوت در عملکرد تلویزیون در صحنه های سریع (ورزشی و ...) همینطور در عملکرد سه بعدی دستگاه به هیچ وجه توسط کاربران عادی قابل تشخیص نبوده و محسوس نیست.نقل قول: