انگلیسیا بدتر از این ************* داور *********:31:نقل قول:
Printable View
انگلیسیا بدتر از این ************* داور *********:31:نقل قول:
منم قبول دارم . ولی به نظرم انگلیس حقش نبود با این تیم بالاتر از این بره . درسته نتیجه شاید تغییر میکرد ولی انگلیس واقعا ضعیف بازی کرد . احتمال بردش خیلی پایین بود .نقل قول:
عادل بش از حد داشت آلمانی گزارش میکرد ! من ک طرفدار هیچ کدوم نبودم واسم قابل هضم نبود که یه طرفه و به قصد کوبیدن انگلیس بخواد گزارش کنه
اون اشتباه داور بی تاثیر نمیتونست باشه تو این نتیجه : هم میشه احتمال داد که آلمان بازی رو میبرد و هم اینکه میتونست ببازه اگه گل 2 انگلیس قبول میشد ولی ..
همه بازی رو میبینن و القای نظر گزارش به اینکه کی کی رو میبخشه و کی نمیبخشه به خود بیننده مربوطه نه اینکه 1000 بار ذکر بشه که انگلیس لایق تحقیر بوده
امروز عدل رو هم جو گرفته بود !
آرژانتین که خودش بزرگترین دشمن انگلیسه :دینقل قول:
آرژانتین انتقام میگیرد !!!
آقا باید انگلیس دیر به خودش اومد و البته رو اون صحنه گل هم داوری واقعا گند زد که خودش یجور تضعیف روحیه بود و همه چی دست به دست هم داد تا انگلیس حذف بشه و فوتبال هم همینه
.:farewell to 2014:. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون قضاوت کنید این عکس رو ببنید:
هر کسی هم که تونست عکس مستقیم رو بزارهکد:
http://4.aksup.com/images/nl3enfer23ke91sqvo4.jpg
دیگه روش نمیشد از انگلیس تعریف کنه (تازه طرفداره برزیله) عجب بازیی کرد انگلیس مارو یاد عربستان خدا بیامرز انداختنقل قول:
حالا یه شوخی کوچیک بود
جدا از همه ی این ها انگلیس چوب تیم های به ظاهر انگلیسی لیگش رو خرد
اونها به راحتی تیمای باشگاهیشون رو در اختیار هر کی از راه میاد و پول داره میذارن
و هیچ نظارتی وجود نداره
می خواستم تسلیت نگم چون انگلیس همیشه با ناداوری برده
اما اتفاق بازی و گرفتن انتقام سال 1966 باعث شد که یبهتون تسلیت بگم
و دعا کنم 4 سال دیگه بیاین تو 8 تا
تعریف که نه : ولی بدتر از خیابانی روی مخ بود : یک صحنه و یک جمله رو چند بار باید تکرار کرد ( من که فن انگلیس نبودم ولی بیچاره کسایی که فن انگلیس )نقل قول:
من به شخصه از حذف انگليس خيلي ناراحت شدم و دلم نميخواست به اين زودي اين دو تيم به هم بخورن
به هر حال بازي خوبي بود و من به همه ي طرفداران انگليس ميگم كه خودشونو ناراحت نكنن و به جاي اين كه به مربي اين همه پول بدن برن يه دروازهبان خوب تربيت كنن كه اون موقع وقت قهرماني اون ها ميشه ...
ولی روی این صحنه . یه جور احقاق حق شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
با این تفاوت که گل سال 66 خیلی تعیین کننده تر بود !
همین دیگه!!!
اگه 2-1 هم بازی تموم می شد دنیا رو به صلیب می کشیدن
اول همه اون کمک داور رو (هرچند همین الان داره وصیت نامه تنطیم می کنه):41:
حتی شاید خود من وجدان درد می گرفتم.
اما این نتیجه حرفی باقی نذاشت.تیمی که عقبه باید سعی خودشو بکنه
نه اینکه بازی رو ول کنه:5: