بازی خوبی هست ؟ :21: ارزش گرفتن داره ؟ :10:
Printable View
بازی خوبی هست ؟ :21: ارزش گرفتن داره ؟ :10:
دوستان شرمنده ها فک کنم هزارمین نفری هستم که در مورد کرک سوال میکنم ولی تو تاپیک های دیگه دیر جواب میدن.!
دوستان من یه ذره از بازی که میرم جلو وقتی از یه میله ای میگیره و میخواد دورش بچرخه از بازی میاد بیرون
کمکم کنید...............
بازی بدی نیست ارزش از دست دادن رو ندارهنقل قول:
بازی خوبی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش گرفتن داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمومش کردم اگر این نکات رو از توش خذف نمی کردن مطمئنا امتیازاتش بالاتر می رفت :
1- دیگه با آب خوردن عمر زیاد نمیشد بلکه میبایست کوزهارو بشکنیم ا دشمنا رو بکشیم
2- مخفی کاری در بازی نبود
3- نمیشد سلاح دشمنامون رو برداریم یا پرتاب کنیم
4- دیگه روی چوبا نمیبایست تعادلمون رو حفظ کنیم همینطور سرمون رو مینداختیم پاین و میرفتیم
5- نوع سلاحها کم بود یعنی در طولبازی کلا یک شمشیر داشتیم آخرای بازی هم یه شمشیر دیگه داد که به درد نمی خورد
6- تنوع دشمنا به شدت کم بود تنوع باسها هم همینطور
7-تکنیک ها خیلی کم بودن و اپگرید هم نمیشدن
8- کلا بازی دو نوع بود یا میبایست اینور اونور پرید یا مبارزه کرد
9- دشمنامون هم فقط یه نوع ضربه بلد بودن بزنن
اینایی که گفتم در مقایسه با شماره های قبلی بود ولی در کل بازیه خوبیه
من 4 صفحه پیش این پست رو رسال کردم هیچ کس جواب نداد. چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
:19:
سلام به همه بازی خورها (با تخلص از کلیک) مخصوصا خوره های POP بازم مخصوصا سری WW و TTT !!! :20:
آقا طبق رسم فروم ها قبل از اینکه سوالم رو بپرسم گشتم به این تاپیک رسیدم و یه 30-40 صفحه ای رو انصافا خوندم! چشام درومد! :31:
عرض شود خدمتتون که منم مثل یک سریاز بچه ها یکی از درها برام باز نمیشه، خیالتون راحت باشه، کرک جدید skindrow رو هم از این پست ریختم :
اما بازم در باز نشد، فکر نمیکنم اون درهایی رو که بچه ها بهش اشاره کردن باشه،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373920&page=64
خوب بزارید دقیق بگم کجام و مشکلم رو با screenshot بگم:
>> یه جایی اون غول معروفه قرمزه (که تو یه سکانسی میگه : "فرزند سلیمان رو بکشید") روی یه گنبد وایساده و داره درو دیوار رو خراب میکنه و من باید با سرعت توسط freeze و پارکور و خلاصه جنگولک بازی خودمو برسونم به یه تالاری که توش دو تا آبشار وجود داره و پشت آبشار سمت راستی یه مجسمه پوینت دار هستش یعنی دقیقا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باید طبق معمول از این آبشار بالا برم (البته بماند که قبلش باید با freeze و unfreeze مجسمه رو بشکنم)، و این کار رو میکنم (عکس رو میزارم تا یادتون بیاد):
که من اون وسط به بارفیکس آووزنم! بعد از رفتن بالا توسط wall run رو آبشار freeze شده،یه سری بارفیکس و... رد می کنم که در نهایت به یه اهرم بارفیکسی طلایی میرسم. یعنی اینجا:
وقتی پریدم و اهرم رو گرفتم و میره پایین، صدای عمل کردن یه چیز مکانیکی میاد اما هیچ اتفاقی نمیفته و چیزی تغییر نمیکنه، ظاهرا باید درب مقابل prince تو این عکس باز بشه ولی نمیشه، همه جارو هم گشتم ولی هیچ راهی غیر از اینجا وجود نداره!!! :19:
خود عکس هم گواه بر این موضوعه، چون prince اینجا از اهرم آویزونه و به محض آویزون شدن درب باید باز بشه! ولی اینجا چیزی باز نیست.
حالا کسی از دوستان هست که تو مسیر به این مشکل برخورده باشه و حلش کرده باشه؟
( من آخرین کرک SkinDrow که بچه ها معرفی کردن رو ریختم و بازم جواب نداد و این عکس بعد از کپی کرکه! )
ممنون از راهنماییتون :11:
نقل قول:
شما برو تو سیو بازی ببین تو فولدر سیو upgrades رو داری یا نه ؟
کسی میتونه سیو کامل بازی و طریقه ی گذاشتن اون رو بزاره
از این کرک استفاده کن مشکلت حل می شه 100 درصدنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/403109983/PoP.CRACK-SKIDROW.rar
سلام
بعد از 100 سال به هر حال اینجا هم اومد و من گرفتم
اول بازی که واقعا حالم رو بهم زد...
ولی حالا خیلی بدم نیست
به نظر من نسخه قبلش بهتر بود من که از سبک گرافیک اون بیشتر خوشم اومد!
گرافیکش که جالب نیست...
این همش باید از در و دیوار بالا بری و کلا اعصاب آدم خرد میشه!!