چرا ناراحت شدی کوری جون . یه شوخی کردیمااااا . :20:نقل قول:
اصلا هرچی تو میگی . بچه ها من شنیدم دانشگاه فردوسی تو مشهد هم قراره شهریور مسابقه روبیک بزاره .شهریور امسال چه خبره ؟
Printable View
چرا ناراحت شدی کوری جون . یه شوخی کردیمااااا . :20:نقل قول:
اصلا هرچی تو میگی . بچه ها من شنیدم دانشگاه فردوسی تو مشهد هم قراره شهریور مسابقه روبیک بزاره .شهریور امسال چه خبره ؟
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه.:31:نقل قول:
من روبیک 7×7 رو از کجا می تونم تهیه کنم!
برای این که تبلیغ نشه پ.خ کنین!
ممنون از همه!
هیچ جا !نقل قول:
تو ایران نیست . من اگه تونستم خودم برات میارم . اما فکر می کنم حالا ها بشه .
ببینم چی میشه
اوه پس این واسه بچه های روبیکره ! :27: پس ارزش رفتن و مسابقه دادن نداره .نقل قول:
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه
دمت گرم ولی یکی از دوستان معرفی کرد!
اما قیمت ها بالاست!
با این شرایط من پشیمون شدم!
امکانات کم این ور باعث کور شدن استعداد هاست!
خودمو نمی گم کلا می گم!
بازم دستتون درد نکنه!
نقل قول:
خوب مشکل همین جاست من یک فایل PDF از تمام الگوریتم های F2L OLL PLL دارم ولی احتمال وقوع هرکدوم رو مشخص نکرده
نقل قول:
جسارتا قبل از اینکه شما بگی من از همون اولی که این روش رو شروع کردم بجای اینکه همه ی OLL رو یاد بگیرم با درست کردن صلیب تعداد الگوریتم ها رو کم کردم و الان اون 7 تا رو فوت ابم
نقل قول:
با عرض معذرت من قبل از شما این مطلب رو اعلام کرده بودم چون ( مو خودوم بچه ناف مشدم) این هم یک لهجه ناب مشدی
یعنی روبیکر اینقدر با عرضس؟؟ من که شک دارم !! :13:نقل قول:
روبیکر اونجا رو قرق کرده هی فرت و فرت توش مسابقه برگزار میکنه.
ما داریم یه کانالهایی به جهان بیرون می زنیم ، یه خرده صبر کن گیرمون اومد خبرت می کنیم :46:نقل قول:
من روبیک 7×7 رو از کجا می تونم تهیه کنم!
برای این که تبلیغ نشه پ.خ کنین!
ممنون از همه!
مجید جان استانبول یادت نره !!
--------------------------------------------------------------------------------------
دیشب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !! :31: ( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟!
[QUOTE=amir.cuber;5179934
دیشب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !! :31: ( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟![/QUOTE]
بابا تو دیگه کی هستی اگر جسارت نشه فکر کنم شما بجز روبیک تو این مدت کار و زندگی نداری البته ببخشید یکم خودمونی حرف میزنم ها ولی با این کار هایی که شما میکنی مثل ماجرای رکورد اریک اکرزدیک و زندگی نامه ی ارنو روبیک و حالا بعده ها چه کار خواهی کرد من و واقعا متعجب میکنی:18:
اتفاقا حیدری جان اساسی کار و زندگی دارم ، دوستان در جریان هستن .نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی اگر جسارت نشه فکر کنم شما بجز روبیک تو این مدت کار و زندگی نداری البته ببخشید یکم خودمونی حرف میزنم ها ولی با این کار هایی که شما میکنی مثل ماجرای رکورد اریک اکرزدیک و زندگی نامه ی ارنو روبیک و حالا بعده ها چه کار خواهی کرد من و واقعا متعجب میکنی
من هر شب 1-2 ساعت پا نتم این مطالب رو پست می کنم .
این مطالبی که گذاشتم و بازم میذارم به 2 دلیله :
1- بخاطر جبران زحمت های دوستای خوبم که تو این مدت بدوووون هیچ منتی جوابگوی دوستان بودنو ما نمک پروردشون هستیم . ( اگه می بینی یکم تاپیک خلوته خیلی از دوستان از اینجا یاد گرفتنو رفتن ! )
2- واسه اینکه اینجا بهترین جا واسه آموزش روبیک به زبان شیرین فارسیه ! نه از شما ریالی دریافت میشه نه منتی بر سر شما گذاشته میشه !! منم قصد دارم این تاپیک رو گرم نگه دارم تا یکم که سر و سامون گرفتیم و مستقل شدیم از اینجا.
اگه دنبال مطلب خاصی بودید من در خدمتم ، هر کمکی از دستم بر بیاد می کنم
پس دست شما درد نکنه!نقل قول:
راستی من با این که اطلاعات فراوانی از روبیک دارم هنوز مبتدی شمرده می شم!چون رکوردم حدود 1 دقیقس!
می گم یه لینک فیلم بذارین(برای مبتدی ها)ما هم حال کنیم!سه در سه باشه که نو علی نوره!
ممنون