راست ميگه! مثلا كه چي اين مطلب رو اينجا گذاشتي؟بالاخره ما هم بين بد و بدتر در حال حاضر بد رو انتخاب كرديم اگه همه بخوان اينجوري فكر كنن كه پس درس و مدرسه و علم چه معني داره؟ ما فعلا تلاشمونو ميكنيم . واسه اينچيزا هم وقت زياده!
Printable View
راست ميگه! مثلا كه چي اين مطلب رو اينجا گذاشتي؟بالاخره ما هم بين بد و بدتر در حال حاضر بد رو انتخاب كرديم اگه همه بخوان اينجوري فكر كنن كه پس درس و مدرسه و علم چه معني داره؟ ما فعلا تلاشمونو ميكنيم . واسه اينچيزا هم وقت زياده!
سلام.ميخواستم بدونم شرايط بورسيه در كانون فرهنگي آموزش چيه؟
کاملا تایید میشهنقل قول:
بچه ها سه چیز رو همیشه توجه داشته باشید :
1 - سعی کنید انگیزتون و هدفتون خود علم باشه نه برای مدرک و پول و این حرفا ....
2 - کسی که به خدا تکیه کنه ، خدا نمیره اونور تا اون فرد بیفته ، به خداتون اول تکیه بعد اعتماد کنید .
3 - به امضام دقت کنید . ( از هرچی بترسید سرتون میاد )
احسنت بر شمانقل قول:
میبینم همتون خوب حواستون جم هست و گول نمی خورین
سلام.واقعا مطلب دردناک و یکی از حقایق جامعه ماست.ولی جاش اینجا نیست.به نظر من هرکس هر کاری میکنه باید برای خودش یا برای بقیه یک سودی داشته باشه،این مطلب واسه ما که سود نداشت،واسه شما رو نمیدونم.نقل قول:
ولی بچه ها واقعا اگه اینجا اینجوریه دانشگاه رفتن ندارهنقل قول:
متاسفانه شما فقط این جنبه ی کار رو دیدید ! ندیدید که نوشته بود برای این که به این جا برسه نمره ی چشمش از 4/5 گذشت ، میخوام بگم که برای این که به جایی برسی باید تلاش زیادی کنینقل قول:
بعد در ضمن اگر هدف ما صرفا کسب علم باشه این علم نباید به کارمون بیاد ؟ حرف عجیبی میزنید !
منظورتون چیه ؟ حالا من به این حرفتون توجه کنم یا این ؟ :نقل قول:
کد:ولی بچه ها واقعا اگه اینجا اینجوریه دانشگاه رفتن نداره
شما اصلا به هیچکدوم از حرفهای من گوش نکن
برای دخترا معدل بالای 18 و برای پسرا معدل بالای 17نقل قول:
در مورد اون متن بلند.
شاید چنین چیزی باشه.اما این فقط یه روی سکه اس.مطمئنن چیزای زیبا و درخشان از این جور چیزا بیشترن.بهتره دنبال اونا باشیم.
راستی هستید یه برنامه ریزی ماس داشته باشیم.و از هم دیگه چیز یاد بگیریم.؟