سلام
من بازی رو نصب کردم ولی به کندی حرکت میکنه مثل وقتایی که گرافیک و... سیستم پایین باشه در حالی که سیستمم ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید؟
سیستم من:
cpu E5300 2.6
ram 2Gb
vga 9500 1GB
Printable View
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی به کندی حرکت میکنه مثل وقتایی که گرافیک و... سیستم پایین باشه در حالی که سیستمم ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید؟
سیستم من:
cpu E5300 2.6
ram 2Gb
vga 9500 1GB
روی چه رزولوشنی گذاشتی؟
ویندوزت چیه ؟ (dx9یا dx10)
AA وVSYNC فعاله یا نه ؟
اینا رو جواب بده تا بهت بگم
این سیستم برای crysis خیلی پایینه و شما باید تمام تنظیمات رو بذارید روی lowنقل قول:
نقل قول:
زیادم پایین نیست من رو پایین تر از این هم بازی کدم.
shadow quality رو کم کن خیلی بهتر می شه. Anti Alaisng رو هم بیار پایین رزولوشن بزار روی 728*1024
ببین بهتر می شه؟؟
گرافیکت از همه بهتره CPU تم خوبه ولی خب باید بازیرو باگرافیک پایینتری انجام بدی دیگه هنوز گرافیکای یه میلیونیم تو این بازی موندن:13::18::18::18:نقل قول:
سیستم شمابرای crysis خوب نیست . البته می تونید روی تنضیمات medium باز ی کنید ولی اصلا فایده نداره و هیچ لذتی هم نمی برید. چون کسی که کرایسیس بازی می کنه فقط برای گرافیکه بازیه.پس اگه می خواین از گرافیکیترین بازی تاریخ بازیهای کامپیوتری لذت ببرین فقط روی حالت exthusiast و AA:16QX و حتما حتما حتما حتما روی VISTA یا WINDOWS 7 (بخاطر DX10)و حتی به فکر بازی کردن این بازی روی ویندوز XP نباشید . گرافیک این بازی روی ویندوز XP با ویستا زمین تا اسمون فرق می کنه.
ممنون از همه مشکل حل شد گرافیک مشکل داشت دادم نمایندگی عوض کرد درست شد گرافیک بازی هم خوبه بازی هم راحت انجام میشه چطور سیستم پایینه؟
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
منظورت از اینا چیه والا من زیاد پروفشنال نیستم AA وVSYNC ؟نقل قول:
AA مخفف anti aliasing است و تکنیکی است که باعث صاف شدن لبه های تصاویر و اشیا و در نتیجه شفاف تر و واضح شدن تصویر می شود . تفاوت بین گرافیک یک بازی در حالت فعال بودن AA و غیر فعال بودن آن بسیار زیاد است ولی فعال کردن آن سبب فشار زیاد بر کارت گرافیک و افت فریم می شود و فقط استفاده از این قابلیت برای کارتهای گرافیک قوی پیشنهاد می شود.
V-SYNC تکنیکی است که با این روش گسستگی بین تصاویر در بازی ازبین می رود ولی باعث افت فریم در بازی می شود بنابرین فعال کردن آن مشابه AA برای کارتهای گرافیک قوی پیشنهاد می شود .
به هر حال برای CRYSIS این تنظیمات باید فعال باشند تا لذت واقعی بازی را ببری . بدون اینها کرایسیس هیچ لطفی ندارد .
من کارتم 5850 هست و بازی رو با آخرین کیفیت می تونم اجرا کنم و حدود 18 تا هم فرم میگیرم با 1920*1080 توی حالت HDMI
ولی یک مشکل هست با اینکه توی fraps گوشه ی بازی مینویسه 18 fps ولی بازی از هر 10 ثانیه یا 15 ثانیه تیک میخوره مثلا به مدت 3 ثانیه، پچی هست که اونو حل کنه؟ چون من قبلا همین مشکل رو با GTA IV هم داشتم ولی با پچ 5 درستش کردم
کارت گرافیکمم با درایور 10.5 آپدیت هست
فایلی که بنچمارک Crysis Warhead رو نشون میده توی کدام فولدر هست ؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید