کاسپر خوبه پسنقل قول:
نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.
اگه بشه من هم نصبش کنم
کاسپر خوبه پسنقل قول:
نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.
اگه بشه من هم نصبش کنم
يك سوال داشتم از دوستاني كه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند
براي Client در شبكه كافي نت چه آنتي ويروسي خوب هست ؟و لطفا اگه مي شه لينك دانلود و آپديت اون رو هم بدين
با تشكر.(منتظر جوابم)
شما ميتونيد نتايج تستها را در پست اول مشاهده نماييد.اكثر كمپانيها محصولات مختص محيط هاي شبكه نيز دارند كه ميتونيد از آنها استفاده كنيد با اين تفاوت كه كرك و سريال براي آنها موجود نميباشه و بايد خريداري بشن.نقل قول:
در مورد لينك دانلود هم هر محصولي را كه انتخاب كرديد تاپيك اختصاصي داره كه ميتونيد به آن تاپيك مراجعه نماييد.
سلام
یگذارید من هم تجریه خودم رو بگم
من توی یک شرکت دولتی کار میکنم که امسال اومده و کسپر رو برای شبکه سازمان خریده. و دانشگاهی هم که درس میخونم نود داره.
خودم توی 1 سال اخیر تستهای فراوانی انجام دادم با همه آنتی ویروسها. تقریبا توی کارهایی که ما میکنیم تمام این آنتی ویروسها(منظورم رده های قوی) همشون از لحاظ شناسایی یکجور عمل میکنند. خب حالا باید موارد دیگه یعنی سرعت و سنگین بودن و راحت آپدیت شدن رو بررسی کنیم...
1. کسپر که بسیار سنگین و برای آپدینهاش باید کی داشته باشیم
2. نورتون بسیار سنگین(در حد کسپر) و آپدیتش راحت و کرکهای خوبی داره که نیاز به کی ندارید هیچوقت(این مزبت خوبیه)
3. بیت دفندر نسبتا سبک و آپدیت راحت(ولی حجم آپدیتاش زیاده) و کرک خوبی داره که تا 14000 روز کار میکنه(ار این لجاظ عالیه)
4.اسمارت سکیوریتی نود بسیار سبک و آپدیت نسبتا راحت(بعضی وقتا گیر میده) و کرک خوبی داره که زمان 31 روز ترایالش رو ثابت نگه میداره(ار این لجاظ عالیه)
نکته: تمام این آنتی ویروسها رو خودم تست کردم آخرین ورژن هاشون هستش با بهترین کرکهای موجود در دنیا
ولی الان با توجه مزیتها و معایبشون من خودم نود دارم و بارها و بارها در انواع تستها با کسپر خریداری شده توسط شرکتمون تست کردم و هیچ فرقی در نتایج نداشته(تازه بلکه نود خیلی عملکردش سریعتر از کسپر بوده) و ضمنا بگم که آپدیت با کی و نیز با کرک (کرکها یا زمان ترایال رو زیاد میکنند یا اونو ثابت نگه میدارند) هیچ فرقی نداره...
موفق باشید
دوست عزيز ضمن احترام به نتايج و تجربيات شخصي شما.اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي پيرامون تستها ميپردازه و تجربيات شخصي افراد در اين تاپيك قرار داده نميشه.نقل قول:
در مورد تجربيات شما ذكر چند نكته ضروريه:
در مورد سنگيني و سبكي آنتي ويروسها نميشه بوطر قطع اظهار نظر كرد.اين امر تا حدود زيادي به سخت افزار سيستم افراد و نيز تعداد برنامه ها و پروسه هايي كه همراه با لود شدن ويندوز استارت ميشن و نيز عواملي مانند تعداد برنامه هاي نصب شده در سيستم و فضاي پارتيشن اكتيو و....بستگي داره.
ميزان شناسايي بدافزارها توسط محصولات مختلف (آخرين نسخه ها) توسط تستهاي معتبر و توسط موسسات معتبر بصورت دوره اي انجام شده و نتايج آنها در همين تاپيك اعلام شده.نتايج تستها مويد اين مطلب ميباشه كه محصولات مختلف قدرت يكساني در شناسايي بدافزارها نداشته و كاملا در اين زمينه متفاوت عمل ميكنند.اينكه شما مواردي را شخصا تست كرديد بايد نمونه هاي مورد تست شما چه نمونه هايي هستند و شرايط تست به چه صورت بوده و موارد ديگري كه در انجام تستهاي تخصصي مورد استفاده و استاد قرار ميگيرند.
آپديت محصولات امنيتي كه با كرك و نيز با استفاده از سريال يا key قانوني انجام ميشه باهم تفاوت داره كه حداقل اين مورد در محصول NOD32 با ذكر سرورهاي اپديت به اثبات رسيده.
من معتقدم حالا كه توي بازار موجوده آدم لايسنس بخره و استفاده كنه بدون دردسر. من الان 2 ساله كه از كسپر استفاده مي كنم و انصافا خيلي راضيم. مثلا زماني كه ويروس kazmgheyz اومده بود طبق بررسي من اولين آنتي ويروس غير ايراني موجود در بازار بود كه تونست اونو شناسايي كنه و از بين ببره.
سلام نظرتون درباره avast چیست
دوست عزيز هر سوالي در مورد محصول Avast داريد در تاپيك اختصاصي اين محصول مطرح نماييد.نقل قول:
بلاخره شرکت av-comparatives بهترین انتی ویروس هاای سال را معرفی کرد:
1-norton=gold
2-kaspersky=silver
3-nod32=bronze
برای دیدن کل توضیحات میتوانید از ادرس زیر استفاده کنید
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/summary/summary2009.pdf
سلام.
میخواستم بپرسم برای اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس، از بین ESET و کسپرسکای کدومش امن تره؟ آیا امن تر از این دو تا هم هست؟
با تشکر.