سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
Printable View
سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
سلام به همه دوستان .
بابا شما خوب وقت میکنید به همه کاراتون برسید. من صبح تا میام بلند بشم بعد گلاب تو روتون برم دستشویی یه حموم بعدشم درست کردن صبحانه و خوردن و شستن ظرفها شده ساعت 9 باید برم سر کار ساعت 3 هم که تعطیل میشم تا بیام یه دستی سرو رو خونه بکشم بعد بخوام شام بخورم و کارای دیگه شب شده باید بخوابم (این سیمز منم خوب مرغه سر ساعت 9 خوابش میگیره). اصلا فرصت پارک رفتن یا خونه رفیقا و یا سوپر استار شدن در ورزش یا هنرپیشگی و خیلی کارای دیگه که دوستان میگن رو ندارم.
یه سوال چطوری میتونم حصار جلوی در رو وردارم آخه می خوام مدلشو رو عوض کنم. ولی قبلی سر جاشه.؟حقیقا تش من اولین بار دارم سیمز بازی میکنم.
نه در صورت لزوم! ميتونيد شخص مورد نظرتون رو خودتون بسازيد! بعدش هم يه دوره ي زندگيش اينقدر طول ميكشه كه ادم حوصلش سر ميره چه جوري ميخواين 8 نسل رو زن بديد برن!:31:نقل قول:
منم یه دونه پیدا کردم ولی نمیدونم چیه!!
میکاریمش ببینیم چی میشه!!
خدا کنه درخت پول باشه
فعلا برام پول نداده چون كامل رشد نكرده.نقل قول:
شما بايد با علامتي كه در قسمت خريد يا ساخت به صورت يك چكش هست نرده ها رو پاك كنيد بعد نرده ي مورد نظرتون رو درگ كنيد و دور خونه بكشيد.نقل قول:
معمولا روي دانه هايي كه چيز هاي عجيب و ويژه اي هستن مينويسه: special و معمولا هم خيلي طول ميكشه تا رشد كنن.:10:نقل قول:
سلام دوستان من امروز امتحانام تموم شده اومدم بازي را نصب كردم.ولي هنوز از بازي هيچي بلد نيستم پس كلي سوال دارم سوال اولم اينه كه قضيه ي اين درخت پول چيه ميشه چند تا عكس بزاريد من بايد چكار كنم تا پول به دست بيارم ممنون اگه جواب بديد.
ببخشيد دوستان ميشه بگيد شهر جديد را اگه دانلود كنيم رو بازي مياره چون از پي سي ورلد خريدم.راستي اين شهر جديد در اينده به صورت پك به بازار عرضه نميشه تو سيدي ها ممنون از همه.
بچه ها ببخشيد كه سه باره پشت سر هم پست ميدم يه پچ توليد شده كه نسخه ي اي كه پك ها را نمياره را به نسخه اي كه پك هارا مياره تبديل ميكنه هنوز لينكي به دستم نرسيده به محض رسيدن ميزارم . ممنون از همه نظرتون را درباره ي پچ بگيد دوتان ببينيم خوبه يا نه ديگه با اين پچ نميخواد بريم نسخه ي اصل را بگيريم همين ممنون از همه.
چرا درخت ها بعد از یه مدتی خشک میشن
:40::40::40:RiverView:40::40::40:
این هم شهر دوم سیمز3 که دنبالش بودیم
لینک دانلود
T.S.3.R.A-B
مخفف
The Sims 3 Riverview Addon-Bat
هست
- مسئولیت دانلود با خودتونه
اگه پسورد خواست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم تستش نکردم ولی سایتی که لینک داده سایت معروفیه
میگما...وسط بازی میشه خونه رو عوض کرد؟!دارم پول جمع میکنم برم یه خونه دیگه!
خب به خاطر اين كه عمرشون تموم ميشه ديگه. بعد هم ميرن تو سطل اشغال!نقل قول:
ميگم منم هوس كردم يه شهر دانلود كردم كسي قبلا امتحان كرده ببينه چه جوري هست؟:13: