نقل قول:
نوشته شده توسط M E H R A N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وحید جان.
نسخه های پولی این آنتی ویروس تا کنون هیچ کرکی نداشتند و حتما میبایستی توسط رجیستر کی های قانونی
که از طرف شرکت این آنتی ویروس معتبر شناخته میشوند رجیستر شوند.
الان هم برای بدست آوردن یک رجیستر قانونی 3 ماهه که خوشبختانه هنوز لینکش کار میکنه میتونید به سایت
زیر برید. این رجیستر کی فقط بر روی نسخه Avira Antivir Premium Edition یعنی نسخه ای که شما هم اکنون
از آن استفاده میکنید کار میکنه.
سایت بالا را که باز کردید مشخصات خودتون را با یک ایمیل واقعی پر میکنید. اگر با آدرس ایمیلتون قبلا یک رجیسترکد:https://license.avira.com/en/promotion-6dl7vtc3unbw2mzefr1b
کی از همین سایت گرفتید بهتره که یک ایمیل جدید درست کنید و با آدرس ایمیل جدید اقدام به گرفتن رجیستر
کی بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشخصات را پر کردید بعد از کلیک کردن بر روی Request license now صفحه زیر براتون باز میشه.
در این صفحه بر روی License Overview کلیک میکنید تا جزئیات به ثبت رسیدن کلید 3 ماهه را بهتون نشون بده.
همانطور که میبینید این کلیدی که من برای آزمایش به ثبت رسوندم تا 91 روز دیگه فعال هست. شما در اینجا باید
بر روی آیکون کلید طلایی که با فلش قرمز مشخص کردم کلیک کنید و کلید رجیستر شده به اسم خودتون رو دانلود
کنید و آن را در سیستمتون ذخیره کنید. البته یک کپی از کلید به ایمیل شما هم فرستاده میشه.
حالا اگر میخواهید آنتی ویر را از اول نصب کنید که هیچ چون اون موقع در هنگام نصب میتونید مسیر کلیدی را که
دانلود کردید به آنتی ویر بدید تا رجیستر بشه. اما اگر از قبل این آنتی ویروس را بر روی سیستم نصب کردید و
چند روز بیشتر به تاریخ تمام شدنش نمونده میتونید برید به سربرگ Help و بر روی قسمتی که در عکس زیر
مشخص کردم کلیک کنید.
حالا بر روی قسمتی که در عکس زیر مشخصه کلیک کنید و کلیدی را که قبلا ذخیره کردید را وارد کنید. بعد از وارد
کردن کلید بر روی Next کلیک کنید.
آنتی ویر از شما میپرسه که یک کلید دیگه قبلا برای این آنتی ویروس ثبت شده. آیا میخواهید که کلید جدید را ثبت
کنم؟ شما هم Yes را میزنید.
بعد آنتی ویر شروع میکنه به پاک کردن مشخصات کلید قدیمی و ثبت کردن کلید جدید. این مرحله ممکنه چند
ثانیه ای طول بکشه. منتظر میمونید تا کارش تمام بشه. اگر همه کارها را طوری که توضیح دادم انجام داده
باشید در نهایت بهتون ابلاغ میکنه که کلید با موفقیت ثبت شد و مشخصات و تاریخ تمام شدن کلید جدید را
بهتون نشان خواهد داد.
موفق باشید.
با درود
این نشانی دیگه کار نمی کنه
22 بهمن