سلام.
هم چنان سرعت دانلود من افتضاهه.
اگه تا این ماه درست نشد دیگه تمدید نمیکنم.
Printable View
سلام.
هم چنان سرعت دانلود من افتضاهه.
اگه تا این ماه درست نشد دیگه تمدید نمیکنم.
راه حل خوبیه.ولی شما چند تا شرکت که قیمت هاشون مثل صبانت وسرعتشون هم مثل قبلا صبانت است معرفی کن.
لعنت به سبا نت که از ما کرج 25 تومان هم پول رانژه گرفته.
این اسمش ظلم.
شاخ و دم داره؟
شما بگو داره؟ نه
بگو داره؟ نداره داداش
سرعتم 8 به اسم 128 دادن باید بین 20 تا 25 باشه البته قبلش 55 بود ما به اونم راضییم.
به اون یارو که به اسم 64 دادن راست میگن واقعیش اونه. اما خوب بهتون گفتن 50 بالا اینم ظلمه
شاخ و دم داره مگه؟
شما بگو داره؟ نه
بگو داره؟ نداره داداش
من از صبا نت قزوینم این جا هم سرعت افتضاحه اگر هر چی بهتون گفتن که تا فردا و یا پس فردا و یا....n روز دیگه مشکل برطرف میشه دروغ میگن اینجور که معلومه به همه نمایندگی هاشون دروغ گویی و وعده سر خرمن دادن رو خوب یاد دادن گول حرفاشونو نخورید:2:
امروز رفتم صبا نت دیدم کاغذ زده به دیوار که اگر مودم از ما نخرید بهتون adsl نمیدیم برای خودشون کاسبی باز کردن
صبانت هم مثل ایران سل همه تبلیغاتش چرت است.
تنها راهش اینه که به پشتیبانی صبا و نه به اونجایی که ازش سرویس گرفتین زنگ بزنید و اعتراض کنید ...اینا خودشون می دونن سرعت اومده پایین ولی به خودشون نمی ارند
به نظر من بایستی از راه قانونی از این شرکت کلاهبردار شکایت کرد فحش دادن اثری نداره که هیچ خندشون هم میگیره اگر 2 دفعه مسوول صبانت پاش به دادگستری کشیده بشه دیگه از این کارها انجام نمیدن. اگر تا آخر این ماه وضع درست نشه من شکایت می کنم متن شکایت رو هم این جا قرار می دم تا اگر کسی خواست به صورت قانونی و صحیح از این شرکت شکایت کنه
سلام به دوستان عزيز
لطفا هر اعتراضي داريد در همون سايت صبا ،تلفني به نمايندگي و ... مطرح كنيد
اينجا جاي خوبي براي اين مسايل نيست چون توي همين چند پست اخير متاسفانه برخي دوستان ، از كلمات مناسبي استفاده نكردند
لطفا اين مسايل را رعايت كنيد
موفق باشيد
محسن
سلام
من که میگم یکی از دوستان که فن بیانش خوبه یک متنی تهیه کنه تا همه اون متن رو به عنوان اعتراض برای صبانت بفرستن تا بفهمن که همه ما ها وضعمون خرابه و همه با همیم و یک نفر نیست که بتونن سرش رو کلاه بذارن