خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووون از پاسخ شمانقل قول:
آره چیت کد
Printable View
خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووون از پاسخ شمانقل قول:
آره چیت کد
خوب شما برو توي صفحات قبل جستجو كن دوستان قبلا اينو گفتن :46:نقل قول:
آقا bon vayge اومده کسی خریده؟؟؟
نقل قول:
اینی که میگی سری جدیده sims2 هست؟
آره جديد ترين سيمز 2 هست نميدونم اومده توي بازار يا نه اما من از اينترنت دانلود كردم:5:نقل قول:
یعنی ببرم:41::41::41::41:نقل قول:
اینکه خیلی سخته:19::19::19::19:
اجازه خانم معلم آخه خیلی سخته ببرم:13::19::19:
اگر میشه بگین قسمت بریدن کجاس منم تا جایی که بتونم میبرم تا درست دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کج و کوله دربیاد چی میشه؟:18:
همیشه معلما این مثال رو میزنن:46:
شما هم نشون بدین که اگر کج و کوله بشه چی میشه:21:
هيچي لباست ميشه چپندر قيچي!
ببخشید یک چیزی بگم برنخوره:11:نقل قول:
توی همه تاپیک ها با اسم صحبت میکنن:5:
بعدشم هم اگر کسی ناراحته میتونه نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم به نظر مدیران اشکال داشته باشه که ما توی پستامون اسم میبریم ، خود مدیران اعلام میکنن:10:
بازم میگم توهین نباشه نصیحت نباشه بی ادبی نباشه و... نباشه ببینید من پرچم سفید دستمه==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله که هست:27:نقل قول:
ولا نمیدونم P30 داره یانه ولی فکر نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم بگم که لطفا اسپم نزنید تاپیک رو هم چت روم نکنید اگر چت رو کنین تاپیک رو تاپیک از بین میره:19:
و همین جور اسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه خانم معلم:11:
بقیه درس رو کی میدین؟:8:
راستی خانم معلم من عکسای لباسم رو گم کردم میشه یک سایت بگین از این عکسا زیاد داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ببخشید که خودم 2 تا پست پشت سر هم دادم آخه هواسم نبود:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريدن كه راحت ترين كارشه! :18:نقل قول:
چي شد به همين زودي جا زدي ؟ ديدي گفتم سخته اونوقت تو بگو نه!!! اصلا سخت نيست!:21:
البته سخت نيستا :31: حوصله ميخواد. مگه فوتوشاپ نداري؟:13:
راست ميگه ديگه چرا به اسم كوچيك صدام ميزنيد همه ي عالم فهميدن اسم من چيه!:19:نقل قول:
البته ديگه عيبي نداره آب كه از سر گذشت چه يك وجب چه ده متر!!!!!!!:31:
بعدشم تو همون بريدن و درست كردن لباس رو ياد بگير كه من برم بعدي:21: