كليه نمايندگان فن اوا از جمله نيونت اجازه دادن پورت يك مگ به مشترك ندارندنقل قول:
ارائه پورت يك مگ بدون هيچ مدرك خاصي بطور مستقيم از طريق فن آوا امكانپذيره
اوكينقل قول:
Printable View
كليه نمايندگان فن اوا از جمله نيونت اجازه دادن پورت يك مگ به مشترك ندارندنقل قول:
ارائه پورت يك مگ بدون هيچ مدرك خاصي بطور مستقيم از طريق فن آوا امكانپذيره
اوكينقل قول:
من بالاخره برای شبانه چیکار کنم؟
شما نگفتي از كجا سرويس داري ؟ منظورم نام شركت و ادرس سايتشهنقل قول:
چه سرويسي ازشون گرفتي ؟ نام سرويس يا نوع و محدوديتشو بگو
نام كاربريتم بده برات اكاننتو چك كنم
------ معمولی بازم معلوم خواه بود حتی اگه از ------ استفاده کنید که url رو رمزی کنه باز محتواش معلوم خواهد شد.نقل قول:
اما اگه از v.p.n و ssh استفاده کنید داده های رد و بدل شده و همچنین آدرس سایتهایی که بازدید کردید محفوظ خواهد ماند. چون اولا پروتکل v.p.n و ssh با http کلا فرق داره و ثانیا اگه چیزی که توی ibs ثبت بشه آدرس مبدا (کامپیوتر شما) و مقصد (سرور) و حجم ترافیکی خواهد بود انتقال یافته.
من که گفتم!!!نقل قول:
ایناهاش
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5129796&postcount=1016
واسه من چرا پینگش این قدر افتضاح شده؟؟
واسه همتون همین جوریه؟؟
برای من که یه چند ساعتی بالا بود.:18:نقل قول:
ولی خوب شد!!:27:
عزيز سايتش باز نميشه ببينم چه سياستي اعمال كردندنقل قول:
اما كليه سرويس هايش يك ماهه شش گيگ ها شبانه رايگان داره ميزنه
نام كاربريتو بده چك كنم سيستم براي شما چه گروه كاربريو در نظر گرفته . شبانه داري يا نه
بله امروز در تهران تا48 ساعت اينده چند منطقه مخابراتي از جمله وليعصر و بهشتي مشكل دارندنقل قول:
بخاطر تعميرات خوده مخابراته
به شما توصيه ميكنم برنامه پروكسفايرمتر رو نصب كنيد بعد از طريق وي jd hk وصل بشيد در انتها لوگ فايلتون ببينيد كليه سايتهايي كه ديديد اي پيش هست خوب وقتي اين نرم افزار براحتي ميتونه ثبت كنه فكرشو كنيد نرم افزار سرور هم ميتونه كاملا ارتباط شما رو ببينهنقل قول:
اما اگه از v.p.n و ssh استفاده کنید داده های رد و بدل شده و همچنین آدرس سایتهایی که بازدید کردید محفوظ خواهد ماند.
پس هيچوقت فكر نكنيد بصرف استفاده از ------ يا و پ ن امنيت كامل اطلاعات داريد و شناسايي نميشد
خوب بچه ها اگر من اين سرويس به بچه هاي اينجا با اين قيمت ارائه بدم حاضريد بگيريد اين سرويسو با توجه به قيمت هاي فن اوا براي سرعت يك مگ حاضريد ؟
سرعت 1024/512
ترافيك1 گيگ ماهانه (ماهي 22تومن) - ترافيك 2 گيگ ( ماهي 27.500 تومن)
دانلود از ساعت1تا 8 صبح نيم بها
هزينه هر گيگ اضافه 5.500 تومن
نكته مهم ميمونه اين وسط
1. نبايد به پشتيباني زنگ بزنيد در مورد سرويستون ولي كسي خواست من شماره خودمو ميدم بايد كاراي پشتيباني و شارژ از طريق خودم انجام بديد چون لو بريم يا لو برم سرويس غير غيرمجاز دادم اخراج ميشم
2. دومابگم من تضمين نميدم كارتونو سريع انجام بدم ممكنه براي يك شارژ ساده يه موقع يك روز طول بكشه و يك روز قطع بمونيدا.
3. كندي سرعت يا قطع و وصلي ديگه دست من نيست بررسي ميكنم براتون ولي اينكه مثل پشتيباني از منم انتظار پشتيباني داشته باشيد نه
4. ضمنا اگر الان از فن اوا سرويس داريد بايد هزينه تغيير پورتو به 1024 بديد كه10.000 تومن در واقع انگار يكبار ديگه بخواهيد رانژه كنيد. اينم دليش اينه كه من بايد برم مخابرات بگم شما جمع اوري زديد و وصل مجدد كه بتونم بدون اينكه شركت بدونه تغيير پورت بدم از اونجاچون از خوده شركت نميتونم بنابراين هزينه منحوس رانژه بايد به مخابرات وزين پرداخت بشه
5. تضمين ميدم لو بريم لينك شما جمع نميشه و هيچ هزينه اي نميديد البته اگر نكات فوق رعايت بشه مشكلي نداريم
حالا ببينم اگر 10 نفر باشيد خوبه ارزش داره ريسك كنم كيا حالا هستند ؟
نقل قول:
وقتی شما به وی پی.ان وصل میشید کلیه کانکشنها و ارتباطات شما از طریق وی پی ان صورت میگیره حتی نرم افزاری که شما گفتید.شما نمیتونید قبل از اینکه داده ها از طریق وی پی ان ارسال بشه روی کامپیوتر خودتون با یک نرم افزار چک کنید بگید بله همه سایتها معلومه و مشخصه...
اگر داده هایی که از طریق وی پی.ان یا ssh ارسال بشه قابل رویت باشه کلا بحث امنیت اطلاعات توی اینترنت زیر سوال میره!
بهتون توصیه میکنم بیشتر مطالعه داشته باشید.