الان q6600 با توجه به قیمت خیلی خوبی که داره به نظر من بهترین خرید میتونه باشهنقل قول:
Printable View
الان q6600 با توجه به قیمت خیلی خوبی که داره به نظر من بهترین خرید میتونه باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
ببین ship_strom رو که میشناسی
من از اون پرسیدم گفت که خرید E8400 بهترین خرید میتونه باشه! (تا سقف 220 ):5:
من اینا رو نمیشناسم ولی Q6600 بهتره هر کی هم هر نظری داره بره خودش .نقل قول:
برای چی مسخره؟ به خاطر اینکه یه 4 هستهای واقعیه و نه یه شبه 4 هسته ای مسخرس یا به دلیل دیگه؟نقل قول:
بدون شک Q6600 بهتر از اون 9850 x4 مسخره هست .
درضمن تواین سری B3 مشکل معروف متوقف شدن سی پی یو های فنوم برطرف شده
E8400 برای بازیهای الان انتخاب بهتری نسبت به Q6600 یا Q9300 هست ولی بعید می دونم این وضعیت تا یک سال دیگه هم همینطور باشه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من با این پردازنده تو هیچ بازی مشکلی نداشتم تا حالا و به خوبی تمامی بازی هایی که من گرفتم را اجرا کردم
در ضمن لود بازی به کارت و رم شما هم بستگی داره :10:
نه بخاطر اينكه سريهترين پردازنده 4 هسته اي Amd هست ولي سرعتش از پايينترين مدل پردازنده چهار هسته اي اينتل Q6600 كمتره.نقل قول:
حالا واسه شما چه فرق ميكنه كه يه پردازنده دو تا دو هسته اي توش باشه يا چهارتا تك هسته.مزيت اصلي اين طرح Amd صرفه جوئي در مصرف انرژي هست.
دوست خوبم به مطالبي كه ميگي قبلا هم بهت گفتم علمي جواب بده مقايسه همينطوري انجام ندهنقل قول:
بعدم از همه نظر اون CPU از اين اينتل بهتره
اينجور مقايسه ها درست نيست چون تكنولوژي ساخت با هم فرق مي كنه
دوستان سلام
Q6600 نسبت به Q9300 چه ضعف هایی داره؟
متشکرم
بازم امدي گير بدينقل قول:
در ضمن واسه يه چيزي كه كاملا بديهي هست و قبلا هم راجع بهش بحث شده دليلي نميبنم دنبال چارت بگردم.
اون دوستمون اگه لازم داشت خودش ميگه واسش ميگرديم چارت پيدا ميكنيم.
نه خوبه شما اينجا مدير نيستي. تو اين 100 صفحه هر كسي بچه ها رو راهنمائي كرده چارت گذاشته؟
ديگه تحمل هم صبري داره.
نميدونم شما كي هستي و چه دشمني با من داري اما بنده بعد از سه سال تجربه مطلب نويسي تو فرومهاي مختلف سخت افزار اينجا امدم تو اين سيصدي و اندي پست هم كه نوشتم تا حالا يه نفر به غير از جنابعالي به مطالب بنده گير نداده و اگه اختلاف نظري هم بوده دوستانه و با بحث و تبادل نظر برطرف شده. تازه گيرهاي جنابعالي هم بيخودي و خلاف واقعيت هست (چارتي كه صفحه بعد گذاشتم ببين)
از مديران محترم تقاظا دارم به اين مسئله رسيدگي كنند .ايشون 6-7 بار بيخودي به مطالب بنده گير دادند آخريش هم قبل از اين ميتونيد تو تاپيك اوركلاك ببينيد كه وقتي من گفتم AMD به درد اوركلاك نميخوره ايشون امدند و گفتند كه يه عده از روي نا آگاهي حرف ميزنند و ... . يا وقتي يكي از دوستان از بنده به علت كمك زيادي كه به ايشون كردم حسابي تشكر ميكنه ايشون امدند و ميگن دليلي نيست كه هركي هرچي ميگه درست باشه و ...