هيشكي نيستتتتتتتتتتتتتتتتتتت
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
Printable View
هيشكي نيستتتتتتتتتتتتتتتتتتت
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
هستیم..........
ذوالقرنين جانم
انقدر تلقين منفي نكن پسر خوب
من تازه دارم به يه نتايج جالبي ميرسم مارم نااميد ميكني عزيز دلم
ببينم مطميني از اين مسله است قبلش غذا چي خوردي؟ منم دو شب قبل حالم به هم خورد ولي ميدونم از غذا بود
اميدوارم هرچه سريعتر كاملا خوب بشي!!
بچه ها من از يكي از دوستان سوال كردم كه بهترين و امن ترين روش براي باز كردن چشم سوم چي هستش
و اون گفت يه روشه كه البته در طولاني مدت اثر ميكنه ولي كاملا بي خطره و البته براي تقرب به خداهم بهترين كار هست
و اونم اينه كه اخر شب ها كه همه جا ساكته بايد ازخواب ناز بلند شي نوار يكي از دعاهايي كه دوست داري گوش بديو اونقدر محو دعا بشي كه بزني زير گريه در اون حال به طور ناگهاني به سجده ميري و ذكر يونسيه رو تكرار ميكني بعد ازچند مرتبه ساكت ميشي و روي سكوت تمركز ميكني بعد از يه مدت دوباره ذكر راشروع ميكني بعد از حدود پنج شش دقيقه سر از سجده بر ميداري
اين بهترين كاره وتماس چاكراي پيشاني با مهر هم اونا تحريك ميكنه و هم نيروهاي منفي رو از مهر به زمين منتقل ميكنه
من كه ديگه ازاين روش استفاده ميكنم
ذوالقرنین جان سلام
طبق اصل استقرا(روشی برای اثبات مسائل!) حرف شما اشتباهه!
شما میگین باید یک استاد بالای سر ما باشه
من مخالفم!
کوچکترین موضوعی که این وسط مشکل داره اینه که خوده استاد چجوری یاد گرفته
و .... (ادامه بدی میفهمی چی میگم!)
در رابطه با فشار خون!
من خودم سیستولیک خونم روی 153 یا همون 15 است!
دیاستولیک هم روی 100 یا همون 10!
هیچ مشکلی هم ندارم
فکر نمیکنم فشار خون معیار مناسبی برای مقایسه حالت باشه!
اگر چشم اولت را هم باز کنی فشارت عوض میشه
چه برسه به چشم سوم! اگر فکر کنی چیزیته! مطمئن باش به سرت میاد!
مواظب خودت باش!
در کل امیدوارم مشکلتون زود تر حل شه!
کسی میدونه اگر آدم توی این راه به خودش فشار بیاره گناهه یا نه؟
راستی من برای فعال سازی چشم سوم یک مشکل دارم
هر وقت میام شروع کنم حرکت خون توی بدنم را به شدت احساس میکنم!
یعنی مثلا اگر دوتا دستام یا پاهام روی هم باشن
جریان خون توی رگهاشون را احساس میکنم
و بعد هواسم پرت میشه
در صورتی که هیچ وقت دیگه اینجوری نبودم!
نقل قول:
نوشته شده توسط zolgharnein
سلام دوست عزيز با خودت چه كار كردي من چندين بار به شما تذكر دادم كه اينها خيلي خطر ناك ولي خون سردي خودتو حفظ كن شايد دليلش اين نباشه يك سري به دكتر بزني بد نيست شايد مال چيز ديگه اي باشه
اميدوارم هر چه زودتر خوب بشي
نقل قول:
نوشته شده توسط mehd20_esf
نقل قول:
برونفکنی در بیداری یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه توضیح بدی که چه فرقی با برونفکنی در خواب داره چه تمرینایی داره
چی کار میشه کرد باهاش و چیزای دیگه
چه بلایی ممکنه سرتون بیاد که گفتید هر بلایی؟؟؟؟؟؟؟؟
[میشه یکم راجع به دیدن تصاویر پشت چشممت توضیح بدی که چی میبینی هرچی که اراده کنی میبینی موقع خواب هست یا وقتی که تمرکز کنی و چشماتو ببندی بازم میبینی؟مگه چجوری هست که میگی ترس داره یک ذره توضیح بده تا مجسم کنیم که چه اتفاقی میافته
ممنون
بچه ها این فقط نقل قول هست خوندم گفتم برا شما هم بذارمنقل قول:
تحريک و باز شدن چشم سوم-کم شدن و از بين رفتن قوه ي خيال -بدست
آوردن تمرکز همراه با آگاهي -فعال شدن چاکراهاي بدن که مسول تبادل انرژي بين انسان و کيهان مي باشد و نقش مهمي در شكوفا شدن نيروهاي دروني دارد-رفع بعضي بيماري ها به خصوص ضعف بدن و جلوگيري از بروز بعضي از سردرد ها و...-ايجاد آرامش و احساس شادماني و سرور بعد از مراقبه و...
شروع تمرين
اين مراقبه يک مراقبه ي شنيداري همرا با پخش دعاي كميل محمد اصفهاني مي باشد .
براي اين مراقبه مي توانيد از آهنگ هاي ديگر
هم که ريتم آن با ريتم کيهان همخواني داشته باشد استفاده کنيد .ولي نظر من اين است که از همين آهنگ استفاده کنيد چون طبق تحقيق و بررسي من اين آهنگ همراه با اين دعا اثر فوق العاده اي بر روي چشم سوم
دارد.(معجزه)
براي شروع كار وضو بگيريد و در مكاني خلوت روبه
قبله بنشينيد و دستان خود را روي زانو ها قرار دهيد .چشمان خود را
ببنديد و به تاريكي پشت چشم متمركز شويد (تا آخر مراقبه)و در همين حالت با دقت و تمرکز به دعاي كميل گوش دهيد .اين حالت را تا پايان مراقبه حفظ کنيد.توضيح:شما با بستن چشم ها و تمرکز به ناحيه ي تاريک پشت چشم در واقع به محل چشم سوم متمرکز شده ايد و اين امر موجب مي شود تا چشم سوم شما انرژي هاي ماورايي را به خود جذب کند و فعال شود.اين تمرين را هر موقع ميتوانيد انجام دهيد.ولي بهترين موقع كه حالاتي خاص براي انسان دست مي دهد و چيزهايي بر انسان مكشوف مي سازد صبح بعد از نماز مي باشد.اگر در حال مراقبه در تاريکي پشت چشم (محل چشم سوم)نوري را مشاهده کرديد بدانيد که نشانه ي موفقيت شما در تمرين ها بوده و شما مي توانيد آن نور را با قدرت اراده به طرف خود هدايت کنيد و آن وقت است که هرچه شما اراده کنيد همان است.و بدانيد كه
شرط مهم در موفق شدن تمرين منظم و پشتكار خود شما مي باشد.
والسلام
اگه دعای کمیل خواستید بگید براتون بذارم
موفق باشید
سلام به دوستهاي مهربون خودم ممنون از همتون
باور كنيد من نمي خوام انر}ي منفي بدم يا كسي را بترسونم مي خواستم كسي به تجربه من گرفتار نشه
deer عزيز بهم گفته بود ولي كو گوش شنوا
بازم ازتون ممنونم فعلا هنوز سرگيجه دارم البته بهتر شدم اونم از دعاي شما عزيزاست
راستي مهدي جان من بعد از انجام اين تمرين خوابم برد و تا بيدار شدم اينطوري شدم
بازم ممنون فعلا بيشتر نمي شه بنويسم :sad:
راستي چاكراي سوم را هم براتون مي زارم كه كارم نيمه تموم نمونه و اگه بشه چهار به بعد را هم فردا باييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي :blink: :puke:
سلام از اين كه حالت بهتره خيلي خوشحالمنقل قول:
نوشته شده توسط zolgharnein
اميدوارم درس عبرتي هم شده باشه براي ديگران كه خودسرانه كاري رو انجام ندهند و زير نظر فردي كه اين قابليت را داشته باشد انجام دهيد
با ارزوي موفقيت و سلامتي براي تك تك شما عزيزان
التماس دعا
سلام نيو بوي جان راستش من سوالو نديده بودم
برونفكني در بيداري اولا خيلي مشكلتره تفاوتشم اينه كه در برونفكني در حال خواب توهمات به سراغ ادم مياد و اون چيزايي كه ميبينه در عالم خارج حقيقت نداره من هر بار كه در اين حالت قرار مي گيرم ازمايشات رو شروع ميكنم جايي كه هستم رو بررسي ميكنم اشياي داخل اتاق رو به اتاقهاي مجاور ميروم اونجا هم همين كارو ميكنم همينطور افرادي كه مي بينم يه سري بداخل كوچه ميزنم تا وقتي بيدار شدم ببينم همه چي همونجايي كه ديدم هست يانه ولي متاسفانه اينطور نبوده فقط اتاقي كه تو خوابيدم همه چي سر جاشه برونفكني تو خواب هم هوشياري در حد 60 تا70 درصد بيشتر نميتونه باشه(نيمه هوشياريم) چون اگه بخوايم فكر كنيم رو يه موضوع سريع از خواب بيدار ميشيم
ولي در حالت بيداري هوشياري كامل وجود داره واسه همين روح نميتونه به اين راحتي ها از جسم كنده شه ولي در صورتي هم كه اين كار رخ بده خيلي كار بزرگيه تصورشو بكن بدون واسطه ناخود أگاه و توهمات اون هر جا كه دلت خواست بري و صرفا حقايق اون لحظه همونجا رو ببيني !!حتي تصورش روحيه مضاعف به من ميده
راستي اينم بگم اينها از موهبت هاي الهيه كه البته خدا تا نخواد به كسي نميده پس بايد قبلش به خدا توكل كرد هر چه پاكتر باشيم سريتر و بهتر بهش ميرسيم خود به تجربه بهم ثابت شده زنگار گناهان روح رو سنگين ميكنه
منظورم از بلا همون انرزي هاي سنگين و منفي و حتي اضافي هستش كه نا خودأگاه همراه تمرين به بدن انسان وارد ميشه و ادمو بيچاره ميكنه
من اوايل روش دفعشو بلد نبودم بعضي وقتها سوزش شديدي در سينه ام احساس ميكردم يا سردرد سرگيجه هاي عجيب وغريب تا اينكه روش دفع اونارو يادگرفتم
يه بار هم دستهامو قفل كردم و خوابيدم صبح كه بلند شدم چشمتون روز بد نبينه دستا وپاهام خشك شده بود خصوصا پاهام بحدي كرخت و سفت شده بود كه تكون نميخورد اصلاا دست خودم نبودن ده دقيقه طول كشيد تا از كرختي در شون اوردم
يكي از بدترين بلاها هم صداي ناگهاني بلنده كه تا حالا چندين بار منو بيچاره كرده تازگيها گوشي ميزارم صدا رو كم ميكنه
در مو رد تصاوير پشت پرده چشمم بايد بگم اوايل نورهاي در حركت ميديدم خصوصا نور زرد رنگ و سفيد اتاق هم كاملا تاريكه تازگي ها اين نورها شكل ميگيرن يهو تبديل به يه مكان يا يه موجود ميشن كه ترس ورم ميداره شايد اينا روح باشن
راستش يه كم ميترسم به بيداري هم سرايت كنه
موفق باشين