من که فکر کنم 10×10 خودم رو اسفالت کردم !
اشتباه بزرگی کردم ... همون اول همشونو کلیر کردم الان دورم شده کلی بربری !!
Printable View
من که فکر کنم 10×10 خودم رو اسفالت کردم !
اشتباه بزرگی کردم ... همون اول همشونو کلیر کردم الان دورم شده کلی بربری !!
ها ها ها !
یکی رو محض خنده ریپورت دادم طرف بن شد !!
میلش رو بلاک کرده بودم اونم توی پروفایلش به من فحش داد !!!
اینم پیغام تیم تریبال :
Hello M-Pro,
Thank you for bringing this matter to our attention, we appreciate all players that help keep our game running without rule breakers. I have investigated and taken the appropriate action.
Regards,
Denny
Tribalwars Ingame Staff
کارشون خیلی درسته ... دقیقا 20 دقیقه ای جواب دادن !!!
آره اینا رو خوب یاد دارن ، ولی توی ورد 21 من رو بن کرده بدند 3 روز طول کشید تا جوابم رو دادند : دی
راستی چجوری اینا رو بربرین بکنم ؟ هیچ راهی نداره ؟ لااقل بربرین بشن رشد می کنن ... اینا اعصاب من رو خورد کردن ...
گرفتمش آخ جووووووووون باید نیرو هامو تجدید کنم تا پس فردا یکی دیگرو میگیرم
باید اکانت رو دیلیت کنن ...
اگه نکنن بربری نمیشن ... یا اینکه استارت اور کنن
بله درسته باید یکی از اون دو کارو انجام بدن که در صورت حمله ی بشدت زیاد خودش اینکارو میکنه مگه اینکه خیلی پرو باشه:دی
ممد این اسمایل امضات چه باحاله:دی
البته اكه مدتي رو هم وارد اكنتش نشه به طور خود كار بربري ميشه ... اكه اشتباه نكنم !
بله از بین میره درست گفتید یادمون نبود:دی
بیا در آغوش اسلام : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا تارگت دارم هرکی دستشون بزنه قطعه قطعش میکنم : دی
خدا کنه فردا بتونم روستای این دخمله رو بگیرم : دی
خوب ما هم دعا میکنیم که نگیری و بوی فریندش بریزه سرت آدمت کنه:دی
آخه دلم هم میسوزه برای این دخمل 17 ساله
میخواستم برای جلوگیری از کلیر شدندش بهش پیشنهاد بدم ولی ندادم :خخخخخخ
به زودی شیطان پیر در صدر ترایب قرار میگیرد :خخخخخ
بچه ها همه توی پروفایلتون این جمله رو بزارین :
if you are in my continet start over before it be late
:خخخخ
برای رنک یک ورلد فیک فرستادم
:خخخخ
سلام بکس
آقا شما بیشتر توی کدوم world هستید. من توی world 39 ثبت نام کردم. اگه بخوام جامو عوض کنم باید یه یوزر دیگه بسازم؟ حیفم میاد یه اسم دیگه بزارم
saeed FCB
28 B3RSAM 4,87 Mio .
رنكم اومده روي 28 OD رنكم ...
برســــــــــــــــام
گذاشتن دو تا عکس توی امضا امکان پذیر نیست اونوقت تو چیجوری 3 تا عکس توی امضاته ؟!!!!!!!
بر و بکس قابلیت Activate no-ads-mode توی پریمیوم به چه درد میخوره ؟
و اینکه بجز ورلد اسپید یه ورلد دیگه با نام highperf هست .... اون چه ورلدی هست ؟ باحاله ؟
هيجي يه امتياز ازت ميكيره ديكه اون تبليغات كناريش رو نشون نميده ....نقل قول:
بابا بلاخره برسامي كفتن !! امضايي كفتن !!! حالا اكه مثل قبل 600 تا خط نداره !!! بلاخره يه فرقي بكنه با امضاي بقيه ديكه !!!:27::27::27::27::27:نقل قول:
برسام بگو چیکار کردی دیگه بی معرفت !نقل قول:
بابا بلاخره برسامي كفتن !! امضايي كفتن !!! حالا اكه مثل قبل 600 تا خط نداره !!! بلاخره يه فرقي بكنه با امضاي بقيه ديكه !!!
این گیر میده میگه یک عکس بیشتر نمیتونه باشه ... تو چیجوری 3 تا عکس گذاشتی ؟!!
اون دومی رو نگفتینقل قول:
هيجي يه امتياز ازت ميكيره ديكه اون تبليغات كناريش رو نشون نميده ....
همون ورلد عجیب غریبه : دی
بابا اینقدرا هم سخت نیست. توی فتوشاپ 3تا عکس رو بزار جفت هم و سیو کن. اونوقت میشه 1 عکس!!!!!!نقل قول:
این گیر میده میگه یک عکس بیشتر نمیتونه باشه ... تو چیجوری 3 تا عکس گذاشتی ؟!!
سلام به همه xD
ممد چی شد ؟ من از دیشب پشت سیستم نبودم همین الان اومدم ! یعنی اتک رو دادم رفتم D:
وضعیت چطوره ؟ میتونی بگیریش ؟
راستی آقایون کسی رو سراغ ندارین من نوبل کنم ؟ پوینت کمتر از 3000 نباشه D:
14 دقیقه دیگه نیرو هام به ویلایج طرف میرسه ...
والایج چیه ویلج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14 دقیقه دیگه نیرو هام به ویلایج طرف میرسه ...
یکی رو دارم اسکات میکنم اگه نیرو کم داشت کمک میکنی بگیرمش ؟
ویلایج تلفظ آمریکایی هست که تو بلد نیستی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال باز زیاد تریبال کشیدی نعشه شدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، اگه تارگتت اون بربری بالا سر من هست بگم بهش دست بزنی ***** ( به دلیل خشونت زیاد فیــلتر شد ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاش مسکل داشت ! O.oنقل قول:
چاقال باز زیاد تریبال کشیدی نعشه شدیا
جون ممد ندیده بودمش دمت گرم بابا عجب چیزیه خوارکه . همینو ردیفش کنمنقل قول:
راستی ، اگه تارگتت اون بربری بالا سر من هست بگم بهش دست بزنی ***** ( به دلیل خشونت زیاد فیــلتر شد ! )
یه بار دیگه اون تیکه قرمز رو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کجاش مسکل داشت ! O.o
چاقال اون برای منه ... چیزم پاره شد تا کلیرش کنم ... فول دفاعی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جون ممد ندیده بودمش دمت گرم بابا عجب چیزیه خوارکه . همینو ردیفش کنم
به خدا اگه بگیریش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خر رو میخوای هم خرما ؟نقل قول:
اقال اون برای منه ... چیزم پاره شد تا کلیرش کنم ... فول دفاعی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا اگه بگیریش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی
ما رو باش 14 ساعت از زندگیمون + کلی نیرو رو برای کمک به تو فرستادیم گفتیم گنده میشی دست ما رو هم میگیری نگو نارفیق دراومدی D:
چاقال به خاطر همین کارا ایرانیا نمیتونن کنار هم بازی کنن دیگه ... اگه الان یه خارجی این حرف هارو میزد کلیرش میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی شد ممد ، نوبلش کردی ؟؟
یه چیزی می خواستم بگم یادم رفت !
وفاداریش رو تا 11 اوردم پایین ولی نوبل نشد !نقل قول:
7 ساعت دیگه روستاش برای منه ....
این دخمله میگفت اگه تو روستای منو نوبل کنی دختر خالم ازت پسش میگیرتش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-جوگیر نشونقل قول:
چاقال به خاطر همین کارا ایرانیا نمیتونن کنار هم بازی کنن دیگه ... اگه الان یه خارجی این حرف هارو میزد کلیرش میکردم
2-بخاطر این نمیتونن کنار هم بازی کنن چون همه چیز رو واسه خودشون میخوان (این فقط یه بازیه)
چیزایی که برای خودشونه رو خودشون میخوان دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-جوگیر نشو
2-بخاطر این نمیتونن کنار هم بازی کنن چون همه چیز رو واسه خودشون میخوان (این فقط یه بازیه)
هورا .... من یه هدف خوب برای نوبل کردن پیدا کردم ، همون رفیقه خل و چلم رو می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی ریسورس داره ، واسه فارم هم خوبه ، ولی دلم براش میسوزه و فارمش نمی کنم .... ( دلم میسوزه یعنی اینکه میزارم رشد بکنه تا نوبل کردنش ارزش داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دو تا ویلایج کلیر شده دارم ولی نوبل من ندارم ! : خخخخخ
ممد خیلی خوش شانسی
شانس نیست ... باید ریسک کرد
الان معمولا همه حجومی دارن و به راحتی میشه کلیرشون کرد
من مشکلم فقط توی نوبل من هست ... !!
اگه نوبل من بیشتر داشته باشم هر ثانیه یکی رو کلیر میکنم
هههه ! اين سه تا gif هست ... !!!نقل قول:
آقا من فردا میخوام توی ترایب چشن تولد بگیرم :خخخخخخ
اماده باشین برام کلی تاپیک بزنین :خخخخخخ
بهه ، یکی رو می خوام یاراش رو نفله بکنم منتها هی جاخالی میده ، یاراش کم هستند ، امتیازش هم کمه ، یعنی در کل ایناکتیوه ، ولی از شانس ما هر بار جاخالی میده ... می گین چی کار کنم ؟ فیک بفرستم ؟
شایدم یارو نیروهاش رو تو یه ویلیج دیگه فرستاده تا تو شهر خودش نباشن ... به درک ... همه روستاهای دور و ورش رو کلیر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزار اون با تمام نیروهاش بهت حمله کنه بعد تو هم ساعت رو تنظیم کن و جوری اتک بده که یکی دو ثانیه بعد از اینکه نیروهاش به ویلایجش رسیدن نیروهای تو هم برسن و نابودش کنننقل قول:
بهه ، یکی رو می خوام یاراش رو نفله بکنم منتها هی جاخالی میده ، یاراش کم هستند ، امتیازش هم کمه ، یعنی در کل ایناکتیوه ، ولی از شانس ما هر بار جاخالی میده ... می گین چی کار کنم ؟ فیک بفرستم ؟
شایدم یارو نیروهاش رو تو یه ویلیج دیگه فرستاده تا تو شهر خودش نباشن ... به درک ... همه روستاهای دور و ورش رو کلیر می کنم
میخوای حال یکیو بگیری ، بگیر کل نیروهات رو ساپورت نزدیک تر ویلایج بربری طرف کن بعد همین که طرف بخواد فارم کنه نصف نیروهاش میمیرن :خخخخخخ