سلامنقل قول:
قیمت دارید؟
سلامنقل قول:
قیمت دارید؟
سلام دوستان.
ببخشید تنظیم پخش و آمپ رو چطوری باید انجام داد که بشه حدکثر قدرت و کیفیت رو از سیستم گرفت؟
دوستان این پستو میزنم هم برا تنوع هم برای پر بودن دلم از سیستم فروشی ها
امروز پسرداییم اومد مغازه پیشم گرم صحبت بودیم گفت یه ماهه ضبطو باند گذاشتم علی اصلا حال نمیکم اون باند مارشاله با ضبط فابریک 405 بهتر بهم حال میداد الکی خرج کردم گفتم بریم تو ماشین ببینم رفتم دیدم وای چشتون روز بد نبینه با پولش این چیکار کرده:n03:
یه اینفینیتی Infinity-Kappa-693.9I بود با یه هدیونیت 7150
گفتم شاهین اینا چرا میگه رفتم فلان جا گفتم ضبطو باند میخوام طرفم فهمید این چیزی بارش نیست بچه مایه داره گفت بودجه چقدره اینم برگشته گفته مهم نیست بهترین چیزی که داری چیه میگه این بانده از همه گرونتره میگه گفته باندو مستقیم برام از ایتالیا میارن حرف نداره!!!!حالا قیمت چقدر 530 ت گفته خوبه با گفت بهترین ضبطشو(7150) رو خریدم 650 ت
بعد گفتم بخوام ارتقا بدم چی گفت بیا یه جفت 6975v2 بزارم برات باندا جلو رو قطع کنیم دو جفت خربزه ای بنداز عقب تازه اینم بدون امپ خدا آخرشم گفته یه خازن میزاریم تنگش برا محکم کاری:n29:
من فقط دهنم باز مونده بود شما جای من چی میگفتم؟ فقط گفتم مبارکه
والا من چیزی از باند سرم در نمیشه ولی این سیستم فروشی ها چی پیش خودشون فکر کردن یارو فکر کنم یک هفته طول کشیده نقشه این سیستمو بکشه کشف کرده فکر کنم
الان شاید بگین فامیل ما خیلی... بوده ولی بیچاره چه بکنه نمیدونسته خیلی ها نمیدونن موقع خرید هم با دوستان ادم نره بهتره جو زده میشه رو کم کنی فقط میخواد یه چیز گرونترو بهتر بخره
بازم خدارو شکر الکی بهش گفتم من چیزی نمیدونم ولی بچه ها 6975v2 رو بد تعریف میکنن نزار میگه کلاس داره 6975 نزارم!!!
خدا
بلاخره قبول کرد نزاره بهش گفتم یه آمپ بزار فعلا میزون میشه ایشالا
حالا دوستان یه آمپ فقط از برند ساند استریم یا کنوود باشه مارک متفرقه هم عیبی نداره 2 کانال باشه بهتره تا 250 برا باندا فامیل ما معرفی میکنین؟:n27:
بعد امتحانا هم میخوام برام حال سیستم فروشی رو اساسی بگیرم کلی بپیچونمش دارم براش خیلی بی انصافه
حیف هیچی بلد نیستم وگرنه خودم یه سیستم فروشی میزدم
کننود 718 اینجا 470 ت هست بقیه رو خودتون تصور کنین
سرتونو درد آوردم شرمنده
سلام دوست گلم.نقل قول:
ورودتون رو به بخش سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.امیدوارم با مشاوره ای که اساتید محترم بهتون میدن(غیر از بنده که هیچ گاه خودم رو در حد یه حرفه ای هم نمیبینم چه برسه به استاد) بتونید بهترین جمع بندی و خرید رو داشته و از نتیجه کار خشنود باشید.انشاءالله.
پیشنهاد بنده:
1-پخش کن وود 580 تومن
2-برای استیج جلو و عقب.GLADEN SQL 165 DUAL
در جلو یک جفت ووفر و یک جفت تیوتر نصب میشن. و در استیج عقب یک جفت مید ووفر. مصرف کننده 1.550.000 تومن
3- آمپلیفایر چهار کانال جهت درایو کامپوننتها GLADEN XL150C4 قیمت 1.450.000 تومن
4-ساب ووفر Audio System X-ion 12-800 قیمت حدود 900 تومن
5-آمپلیفایر جهت درایو ساب ووفر GLADEN XL275Cقیمت 1.680.000 تومن.
6- اکسسوری حدود 250
7- نصب حدود 100 تومن.
جمع کل:6.510.000 تومن.
این سیستم رو از نظر کیفیت و قدرت تضمین میکنم
حالا مثلا میشه برای استیج عقب اسپیکر نداشته باشه قیمت کاهش پیدا میکنه.یا اینکه ساب ووفر قوی نبندی و به جای اون یه ساب GLADEN 12 یا Audio System MX12 ببندی با یه آمپ ضعیف.
من یه پیشنهاد سر چرخون و فک آویزان خدمتتون دادم.
این صفحه رو هم ملاحظه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reference:
نظر بنده حقیر:نقل قول:
1-اگر 1073 بگیری حد اقل 5500
2- اگر کامپوننت هم میخواهید بگیرید من نظرم روی 8004 هست.
3-بهتره برای اسپیکر از بریج آمپلیفایرهای 4 کانال استفاده نگردد.
به نظر من هیچکدام.نقل قول:
من کن وود 7016 و اگر کاملتر بخواهید 8019 رو با حدود قیمت 580 پیشنهاد میکنم.
شما چی لازم داری؟نقل قول:
سلام ارادت دارم.نقل قول:
انشاءالله در خدمتتون هستم ولی یه نکته که تو اس ام اس هم عرض کردم یکی اینکه ساب 1000-15 شرکت تموم کرده و باید به جای اون 800-12 بگیرد.دوم خازن هست که استریت بعید میدونم آکبندش گیر بیاد.
دوست عزیز پخش به تنهائی هیچ گاه نمیتونه اسپیکرهای بالاتر از 30 ئات RMS رو اونم کامل درایو کنه. پس در صورت خرید اسپیکر خصوصا 9*6 حتما باید آمپلیفایر نیز تهیه بشه.نقل قول:
در مورد صدای ساب هم حتما یا باکسی اصولی طراحی نشده یا ساب ووفرش برند خوبی نبوده.
منظورتون از پخش کمیگن چیه؟نقل قول:
من به شخصه 7016 رو بیشتر قبول دارم.
من پیشنهادم آمپلیفایر GLADEN RS 100C4 هست. قیمت مصرف کننده 1.130.000 تومن هستش.نقل قول:
این تاپیک رو مطالعه بفرمائید.پست شماره 17نقل قول:
شبتون خیس و بارانی باد.
واقعا جای تاسف داره از برخی فروشنده گان که بوئی از انصاف و انسانیت نبردن.نقل قول:
اینفی و ایتالیا؟؟؟؟!!!:n24:
من فکر کنم 5500 پایونیر براش بگیری خوب باشه.ساند استریم نگیر.
داستان خیلی از اجناسی که تو شهرستان فروخته می شه همینه که شما گفتی ، خصوصا اگه در مورد وسائل الکتیریکی باشهنقل قول:
ایشالا با وجود این فروم ها و افزایش آگاهی مشکلات هم حل بشه، اما خوبه هر کسی تو هر کاری که میخاد انجام بده حداقل با 2 نفر مشورت کنه، اینجوری می تونه خیلی بهتر عمل کنه، حالا هر چی که میخواد باشه
سلام
دوستان نظرتون در مورد تویتر MTX6500 چیه؟
نسبت به S20 پایونیر از این چینیا که حدود 50 تومنه چه جوره؟
mtx رو بگیرم که فکر کنم برای کشور A م ر یک ا هست؟
یا s20 ؟
ممنون میخوام بزنم به آمپلی
6500 RMS چقدره؟ پیداش نکردمنقل قول:
بنده تجربه هیچ کدمو نداشتم ، جدا از کیفیت و با توجه به مشخصات، s20 تو تحمل جریان و رنج فرکانس سرتره اما بنظرم از نظر زیبایی جالب نیست.
S20
200W MAX. power
20mm amorphous-titanium-coated PPS (polyphenylene sulfide) dome tweeter
High-performance strontium magnet
Built-in LC network: attached at end of speaker cable
Nominal input: 50W
8 Ohms rated
3,000-26,000Hz with network
1,200-26,000Hz without network
92 dB/W/m
MTX6500
Highly Recommended for Sound Pressure Level Lover
Good to use in Competition for SPL Super Bass
Clean & Clear vocal sound
V.c size : 25mm
Power handling : 150 watts max
Frequency response : 2K-22K
Efficiency : 92dB
Impedance : 4 OHM
دوستان بهترین سیستمی که میشه تا 600 تومن جمع کرد با باند و امپلی و .....
فقط پخش خیلی مهمه
ممنون پایونیر هم ماشالا ریخته راحت گیر میاد:n16:نقل قول: