ممنون از راهنماییتون قیمتش رو به من گفتن 520 ولی بدون کیف چون امسال سونی چشنواره نداره به نظرتون ارزش خرید دارهنقل قول:
ممنون از راهنماییتون قیمتش رو به من گفتن 520 ولی بدون کیف چون امسال سونی چشنواره نداره به نظرتون ارزش خرید دارهنقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی ممنونم .ولی مدل xr 160 که فرمودید 915 تومن هست که قیمتش واسم کمی زیاده و در ضمن اگه دوربین ضربه بخوره احتمال خرابی هاردش زیاده .نقل قول:
با سپاس فراوان
پاینده باشید
قیمتش خیلی گرونه بنظر من ارزش خرید ندارهنقل قول:
نقل قول:
گارانتی اصل ، فرهاد جان چی میگی ما توی ایران چیزی به اسم گارانتی اصل برای کنن یا نیکون نداریم !!!!
بعد قیمت هاتون خیلی بالاست
D5100 میشه حدود 900
D3100 هم حدود 700
من دیروز پایتخت بودم پرسیدم
بله کمی کار با HS20 سخت تره بقیست اما فقط اولشنقل قول:
مدل های دیگه HX100 سونی FZ100 پانا که هر دو FULL HD فیلم میگیرند ( بالای 500 هستند)و FZ40 و SX30 که HD فیلم میگیرند
عزیز بری تو سایت نیکون و بزنی middle EAST ، میبینی کدوم شرکت تو ایران نمایندشه . آفومار هم همینطور ما رفتیم سمینارش و مدیر عامل کل کانن از ژاپن اومده بود . نیکونگرش قیمتشو داخل خود کارت میزنه .نقل قول:
شما باتری اصلو از باتری قلابی تشخیص میدید؟ گزارش بیست و سی رو ندیدید که با دوربینا چیکار میکردن و زیر قیمت بازار میفروختن؟ این D3100 که شما میگید 700 ، خرید ما از نیکونگرش 795,000 هستش با اینکه هفته ای 10 فکس از این شرکتای متفرقه برام میاد که قیمتاشون خیلی پاینتر از قیمت خریدم از نیکو هستش ولی باز ما فقط با گارانتی اصلی کار میکنیم.
فرق شرکتا علاوه برخدمات پس از فروش ، در نوع جنس هم هست . اینو هیچ وقت فراموش نکنید
اینم لینک نیکون و نمایندهاش تو خاورمیانه :
کد:http://www.nikon.com/network/middle_east.htm
امروز رفتم بگیرم از چند تا فروشنده پرسیدم گفتن که GPS مدل SX230 مشکل داره و وصل نمیشه واسه همین شرکت دیگه نمیاره.
شما این موضوع رو تایید میکنید؟چون اگه مشکلی داشت حداقل تو یه فروم تخصصی خارجی میگفتن.من که هر چقدر گشتم چیزی پیدا نکردم.
اینو در اولین فرصت از آفومار میپرسمنقل قول:
خواهش می کنم . با قیمت های بسیار پایین تر ( حدود 700 ) می تونید از مراکز خرید متفرقه خریداری کنید . فقط حتما همه موارد سلامت دستگاه رو چک کنید . در مورد ضربه من شدت مورد نظر شما رو اطلاع ندارم ولی دوربین XR100 بنده با هارد 80 گیگابایتی فعلا که از دست کتک ها و سقوط های خواهرزاده ی 2 ساله ام سالم مونده . . . هارد اینها آنتی شوک هستش .نقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی ممنونم .ولی مدل xr 160 که فرمودید 915 تومن هست که قیمتش واسم کمی زیاده و در ضمن اگه دوربین ضربه بخوره احتمال خرابی هاردش زیاده .
و اما . . . باز هم بحث متفرقه !
جناب مرادی . . . همه کنن و نیکون فدای نیت خیر شما ، که به فکر باطری دوربین های دوستان هستید . شما که دستی بر آتش دارید و ظاهرا چندین سال هم هست که وارد این عرصه شده اید ... چرا دم از گارانتی های آنچنانی می زنید که بنده و اساتیدم طی چندین و چند سال هیچ خیری از اونها ندیده ایم !؟ البته مشاوره خرید آزاد هستش و نظرات شما هم کاملا محترم و برای من قبول . گارانتی های مورد نظر شما که اکیدا اصرار دارم از تکرار اسم اونها پرهیز کنید ، گارانتی های خوبی هستند . اما هیج مزیتی نسبت به سایرین ندارند . بنده که کلا چند سالی هستش که بیشتر خریدهایم رو در هر موردی کلا بدون گارانتی خرید می کنم چه از ایران و چه از خارج از کشور ... اون مقدار 200 دلار یا مشابه کذایی رو هم پرداخت نمی کنم .
اما خوب این مورد رو به کسی هم پیشنهاد نمی کنم ... حالا از شما دوست عزیز و با اطلاعاتم هم خواهش دارم که به شوری شور شما ، نه به بی نمکی من ... گارانتی ، یک تعهد هستش که بین خریدار و فروشنده تعیین میشه . حد و حدودش هم دست دو طرف ماجراست . بیش از تبلیغ شرکت های مورد نظر هم جایز نیست .
شاد و پیروز باشید .
حالا اگه محدوده قیمت رو در نظر نگیریم ، شما کدوم یک از این سه مدل رو پیشنهاد میکنید؟ HX100 سونی ، FZ100 پانا یا HS20 فوجی؟نقل قول:
حدود قیمت HX100 و FZ100 چنده؟ :20: