اگه تو حجمی هم تک کانکشن نهایت سرعتو نده که کلا کنسل میکنم از دست این غده سرطانی خلاص میشم.نقل قول:
ظاهرا دارن تغییر به پلن های حجمی رو تو سایت ادد میکنن، چند روز صبر میکنم ببینم چی میشه.
Printable View
اگه تو حجمی هم تک کانکشن نهایت سرعتو نده که کلا کنسل میکنم از دست این غده سرطانی خلاص میشم.نقل قول:
ظاهرا دارن تغییر به پلن های حجمی رو تو سایت ادد میکنن، چند روز صبر میکنم ببینم چی میشه.
من از hotspot shield استفاده میکنم واقعا عالیه سرعت دانلودم باهاش مثل حالت معمولیه.نقل قول:
الان تو اون یکی فروم دیدم پشتیبانی به یکی از کاربران که مشکل داشته گفته برو دیجی کالا یه کلیپ دانلود کن ، طبیعتا چون دیجی کالا روی شبکه ملی هست سرعت دانلودش بالاست .
یکی از دوستان در این مورد حرف خوبی زده بود و گفته بود هر وقت پشتیبانی از این دست خزعبلات بهتون گفت ، بگین من دارم بابت اینترنت پول میریزم تو شکم مخابرات نه بابت شبکه میلی !
واقعا این مسئولین پشتیبانی مخابرات گاهی اوقات بدجوری به شعور کاربرا توهین میکنن .
کیفیت که خیلی بهتر هست چون دقیقا تست کردم .نقل قول:
در مورد گزاشتن پلن هیچ کسی خبری نداره شاید به دلیل دیگه برداشتن ولی من دقیق می دونم پلن ها رو مخابرات داره ولی نمی ده بنده هم با پیگیری مدیر مخابرات گرفتم .
دوست عزیز این این تست اسپید تست بنده هست بیزحمت شما هم دقیقا با همین سرور ها بزار یه بررسی کاملی داشته باشیم.نقل قول:
سرعت من 1 مگ نامحدود مخابرات
پینگ
سرور اصفهان :کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=196ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=196ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=199ms TTL=43
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 15, Received = 11, Lost = 4 (26% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 195ms, Maximum = 201ms, Average = 197ms
Control-C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور پاریس :
سرور لاندن :
سرور Los Angeles, CA آمریکا
باسلام خدمت اساتید محترم،من قبلا یه خط با سرعت ۵۱۲ از مخابرات(استان کردستان شهر بانه)داشتم سرعتش اصلاً خوب نبود یعنی اگه میانگین حساب کنم دانلودم رو ۶۰ تا بود بعد رفتم ارتقاش دادم به ۱ مگ ولی هیچ که بهتر نشد بلکه بدترم شد،الان اگه میانگین حساب کنم دانلودم اومده رو ۲۰ کیلوبایت،هرچی هم به مخابرات سر میزنم میگن مشکل از ما نیست از سیم کشی خونست،گفتن از سیم جلو در امتحان کن که بازم همان اش و همان کاسه شد،من عکسی از مقدا downstream و upstream گرفتم که نشون میده ظاهراً مشکلی ندارم،یعنی خدایش موندم چیکار کنم،اگه ممکنه راهنماییم کنید،چون کارمندهای مخابرات هم سواد کافی ندارن، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جای سوالم اشتباست،ولی ممنون میشم اگه جواب دهید
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفیت خط خیلی عالی !نقل قول:
کجا ساکن هستید شما ؟
ببنید ملاک فعلا در ایران سرور داخل ایران هست اینترنت وضعیت خوبی نداره
بعد یه ماه اومدم خونه نشستم پای اینترنت ، همون اشغالی که بود چه بسا بد تر
از ساعت 2 تا الان یه سایت رو برام درست و حسابی بالا نیاورده ، دور فیسبوک رو که کلا باید خط کشید
عجب گیری کردیما :n23:
مچکر از اینکه جواب دادید،تو پست قبلی نوشتم کردستان شهر بانهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]