مگه اعلام کردند؟کی؟نقل قول:
نه دیگه، نمیخواستم ناامیدت کنم، ولی عید فطر واقعا جمعه ست،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سال آخر هنرستان بودم، جلسه ی آخریه تاریخ و نمیدونم چم شده بود که نرفتم مدرسه (فکر کنم سرما خورده بودم)، بعد دوستم به من گفت، دبیرمون گفته تاریخ فقط سوالایی که جوابشون حداکثر 4 خطه و خیلی هم تابلو میزنن میدم.
آقا منم نشستم فقط 4 خطی ها و جاخالیا رو خوندم، از اونایی هم که خوندم کلی نسخه برداری کردم (همون نوشتن تو کاغذ و حمل تقلب) موقع امتحان یه برگه 2 طرفه از سوالا بهمون دادن، سوال اولی رو بلد بودم (فکر کنم جا خالی بود)، سوال دومی رو بلد نبودم، سوال سومی رو تقلبشو با خودم آورده بودم، همین و بس..
یعنی این برگه 2 طرفه دیگه چرا راستی 2 جاخالی هم بود که نصفه جوابشونو دادم، من دیگه هیچی بلد نبودم.
همه سوالا جوابشون جزء جوابای بالای 4 خطی بود، گفتم دیگه این سال آخری چه گندی دارم میزنم..
یه برگه سفید (نسخه پشتیبان من داشتم) در آوردم، 4 قسمتش کردم، به هر 4 طرفیام دادم، خلاصه هرکی 2-3 تا از جوابا رو برام نوشت و برگه ی من پر شد.
بالاخره تقلب یاد گرفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما هم نظاره گر بودیم و میخندیدیم.
از بس نظر دادی خسته نشدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
نظری ندارم.
.
.
.
نظری ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وایییی.. یه جیغ میکشم، زبونتو گاز بگیر پسر... د ها..
همین الان تلویزیون زیر نویس کرد که تا اطلاع ثانوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنبه اول شوال و عید است ولی گه خبری شد اعلام می کنند.دعا نکنی بهتره!نقل قول:
میخوای دعا کنم فیزیک معلمتون ازت بپرسه؟
چند لحظه صبر کن دارم با آقا موشه و خانوم سوسکه برنامه میریزیم به صرف سحر بیان خونتون اگرم فردا عید بود ناهار در خدمتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیشاپی عیدت که فردا باشه مبارک.