مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.نقل قول:
Printable View
مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.نقل قول:
من تست کردم ( انهم با کمترین ضریب خطا ) ولی اخطار سوم قشنگ زد هم فرمولم رو بهم زد هم حرف شمارونقل قول:
چند روز دانلود نداشتم بعد یک روز همین ساعات شبانه رایگان - دوباره یکی دو روز نداشتم و بعد باز ساعات شبانه ولی اخطار امد
نتیجه می گیریم ساعات شبانه باسه اخطار مثل ساعات عادی هست.
تا الان یا کلا اینها حجم رو محاسبه می کنند یا در رابطه فرمول منحنی خط قرمز اخطار به شدت به حجم مصرفی وابسته است.
الان شما کدام استان هستید؟
شما البرز هستید درسته؟نقل قول:
نقض شده - بالا گفتم:n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟
بعد شما کدام استان هستید؟
من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.
هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد:n23: - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
که درک من نمی رسد.... )
هنوز باید این تست بشه که ماه بعد از چه حجمی دوباره محدودیت اعمال میشه:n15: ... اصلا جالب نخواهد بود بیان روی 20 گیگ محدود کنن.....نقل قول:
شما هم باز همه چی رو کنترل کن در دو مگ
انتخاب خودت هست:n06:نقل قول:
من مال خودم رو عوض کرد تا ببینم تاثیری در اخطارها داره یا نه (خوبه رو 20 گیگ منو محدود کنه :n08:- همان لحظه شروع می کنم باسه درخواست adsl)
بنظرم باسه احتیاط یک ضریب اطمینان 0.9 یا 0.85 بزار که بشه 180 یا 170 گیگ که اخطار نگیری ( کار اینها حساب نداره )نقل قول:
نقل قول:
من هم نگاه کردم نبود - زنگ بزن 707 بپرس چجوری میشه فعالش کرد.:n15:
بله من البرز هستمنقل قول:
تا الان هم 132 گیگ دانلود داشتم و هیچ اخطاری هم نداشتم تا الان خداروشکر 2 روز دیگه هم سرویس این ماهم تموم میشه
من تهران هستم.نقل قول:
حدود 144 گیگ دانلود داشتم که بیشتر از 57 گیگ اون توی ساعات شبانه بوده. 3 روز به آخر سرویس مونده و اخطاری نداشتم.
شاید بعد از دریافت احطارها شبانه و روازنه یکی حساب میشه.
به حجم مصرفی وابسته هست یعنی چطوریه ؟
اقا یه سوال سرعته 512 باید چند باشه ؟؟؟؟؟
اگه می گید باید 65 باشه پس چرا سرعت من روی 35 تا 45 هست ؟؟؟
سرعتش حداکثر روی 64 باید باشه عزیز (یعنی در بهترین حالت منطقه شما و دکل و جای مودم و همه این ها بهترین سرعت روی 64 باید باشه )نقل قول:
ولی به دکل منطقه و ترافیک دکل بستگی داره
و سرعت شما متغیر بین 8 تا 64 میتونه باشه که در این صورت قانونی هست و مشکلی نداره در نظر ایرانسل
بله حتما از پس فردا که دوره جدید شروع میشه سرعت و حجم رو به طور دقیق رصد میکنمنقل قول:
ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟
بعد شما کدام استان هستید؟
من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.
هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد:n23: - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
که درک من نمی رسد.... )
و قصد دارم از اینترنت رایگان شبانه ایرانسل استفاده نکنم (چون یه مبین نت هم دارم و از اون استفاده میکنم)
من از خوزستان هستم
میگم این بچه های نامحدود یه تاپیک جدا برا پیگیری طرحشون بزنن با این سرعت داغون وایمکس 10 صفحه تاپیکو رد کردم کل مبحث سر اخطار سوم بود
:n25:
الان 2 هفتس کلا وایمکس داغون در حد لیگ دسته ی 3 !!! از قبل از بارش برف شروع شده این داستان
بنده کرج هستم تو قسمت Scanner مودم که میزنم دکل ها همه شهید شدن !!! cinr ها زیر 10 اون دکل که هم همیشه بهش وصل میشدم نیست ! مکشو داشتم
پینگ 8.8.8.8 وحشتناک نوسان داره از 270 تا 800 900 و تایم اوت
سرویسم 256 5 گیگ هست و الان این صفحات فروم رو به زور باز میکنه تازه مودمو گذاشتم تو بالکن !! معلومه ترافیکشون خیلی بالاست
پشتیبانی فقط بلده دستورات کلیشه ای بده : جای مودم و عوض کن . فریمور آپگرید کن و اینا انگار با هالو طرفه
همین مخابرات که همه بد میگن ازش همین منطقه پینگ 120 گرفتم صبح !!! منتها خونه ما تلفن نداره
به هیچ وجه وایمکس نگیرید مگر اینگه مثل من خط تلفن نداشته باشین . چه نامحدود چه محدود همش آشغاله
از برج 6 که وایمکس گرفتم هر هر 3 ماه یه 2 هفته ای با این افت شدید و نوسان سرعت و پینگ مواجه شدم
البته تو سرعت زیر 512 اصلا محسوس نیست چون من با سیگنال 75 و CINR حدود 10/9 یه زمانی هم پینگم خوب بود همون سرعتم سقف سرویسم بودنقل قول:
فعلا کل مشکل وایمکس سر ترافیک بالاشه همینجوری دارن هی میفروشن بدون اینکه پهنای باندو ارتقا بدن
[QUOTE=Mr.Aras;8105092]مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن
سلام باید بگم که طرح مصرف آزاد را در شهر تهران وخوزستان متاسفانه برداشتن
بقیه شهرستانا مصرف ازاد میتونن انتخاب کنن
کلا ایرانسل هرچی طرح خوب هست از تهران برداشته از جمله مصرف ازاد و تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه
در حال حاضر در تهران فقط میتونید تعرفه یک ماهه برای سرعت های 128-256-512-1024-2048 و یک ساله برای سرعت های 128-256-512
داشته باشید.
ایرانسل در اقدامی عجیب تنوع تعرفه ها را برای تهران برداشته به نظر شما چرا ؟؟