اگه ثبت نام نکرده باشه احتیاجی به انصراف نیست و مشکلی پیش نمیادنقل قول:
Printable View
اگه ثبت نام نکرده باشه احتیاجی به انصراف نیست و مشکلی پیش نمیادنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: شرایط دریافت وام دانشجویی
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : براساس نامه ارسالی شماره ۵۹۴۳۱/۳/د مورخ ۸ بهمن ۹۱ مبنی بر احتساب درس «آشنایی با دفاع مقدس» به عنوان یکی از دروس اختیاری از نیمسال اول ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور ،به اطلاع می رساند :
اخذ و گذراندن درس «آشنایی با دفاع مقدس» به جای دو عنوان درس تک واحدی اختیاری امکانپذیر نمی باشد
لذا خواهشمند است دانشجویان محترم در انتخاب واحد به این نکته دقت نمایند .
فقط امکان جایگزینی این درس با یک درس دیگر ۲ واحدی اختیاری امکان پذیر می باشد.
این درس از دروس اختیاری می باشد و هیچ گونه الزامی در گذراندن آن نمی باشد.
اصلاحیه خبر /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : جایگزینی درس «آشنایی با دفاع مقدس» به عنوان دو درس یک واحدی اختیاری بلامانع می باشد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : براساس نامه ارسالی شماره ۵۹۴۳۱/۳/د مورخ ۸ بهمن ۹۱ مبنی بر احتساب درس «آشنایی با دفاع مقدس» به عنوان یکی از دروس اختیاری از نیمسال اول ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اطلاع می رساند :
اخذ و گذراندن درس «آشنایی با دفاع مقدس» به جای دو عنوان درس تک واحدی اختیاری بلامانع می باشد
لذا خواهشمند است دانشجویان محترم در انتخاب واحد به این نکته دقت نمایند .
این درس از دروس اختیاری می باشد و هیچ گونه الزامی در گذراندن آن نمی باشد.در همین زمینه بخوانید:
سلام دوستان
من این ترم رو مرخصی گرفتم.الان رفتم برای گواهی اشتغال به تحصیل درخواست بدم دیدم توی گلستان فقط منوی مرخصی تحصیلی برام هستش.البته شهریه ی ثابت این ترم رو هم هنوز ندادم.چیکار کنم ؟باید شهریه رو واریز کنم تا بتونم درخواست بدم؟یا برم دانشگاه؟
سلام داش مهدی
یکی از رفقای ما ترم قبل انتخاب واحد نکردو نرفت دانشگاه/این ترمم واسش مشکل پیش اومدن نتونست انتخاب واحد کنه
یه راهنمایی میکنی الان باید چیکار کنه؟
ممنون
درودنقل قول:
چون مرخصی گرفته اید به شما گواهی اشتغال به تحصیل داده نمی شود !!! فقط زمانی گواهی اشتغال به تحصیل به شما میدهند که انتخاب واحد کرده باشید
درودنقل قول:
بدهی های ترم پیش رو واریز کنه ( شهریه ثابت ) و بعد انتخاب واحد کنه ...
تا 5 اسفند فرصت حذف و اضافه هست .
سلام دوستان
ببخشید هر ترم الزاماً باید 2 واحد عمومی (معارف) هم برداریم؟؟
میشه مثلاً یک ترم اصلاً معارف برنداریم بعد یک ترم دیگه 4 یا 6 واحد معارف برداریم؟؟
ممنون
درودنقل قول:
الزامی به برداشتن هر ترم از دروس گروه معارف نیست ولی
فقط هر ترم مجاز به برداشتن یک درس از دروس گروه معارف هستید ، جز ترم آخر.
شما اطلاع ندارید که پروژه 4واحدی که ترم گذشته برداشته شده و به اتمام نرسیده رو این ترم باید برداشت و شهریشو داد؟ (اموزش دانشگاه اصلا خبری ندارن و مجبور شدم اینجا مطرح کنم)