نباید بذاریم کسی درباره اش چیزی بفهمه :n02: بدررایان از هر چی ISP هست، بدتره، شما هم پیشنهاد میکنم نگیری سرویس ازش :n09:نقل قول:
Printable View
نباید بذاریم کسی درباره اش چیزی بفهمه :n02: بدررایان از هر چی ISP هست، بدتره، شما هم پیشنهاد میکنم نگیری سرویس ازش :n09:نقل قول:
پست ویرایش شد
شهر ما تحت پوشش نیست :n02:نقل قول:
ببینید چقدر شلوغ شده دوستان پستاتونو پاک کنید 'چرا عاقل کند کاری که وادارد پشیمانی':n30:
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (6 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
soroosh_cz, khold, farshad0123, mohammad.t, saminem, adibstar
فیلممون لو رفته :n02:
یه گروه میسازی خدمت برسیم؟ قیمت هاش هم کمی بالاس. مثل اینکه، نمیصرفه برای دوستان :n02:
اره قیمت هاش بالاس پیشنهاد میکنم نیاید مخابرات خیلی بهتره قیمتاش خیلی ارزونترننقل قول:
مرگ بر بدررایان :n09:
دوستان ببخشيد من از خنده دارم روده بر ميشم:n08::n08::n08:
براي اينكه فكر مي كنيد يه شركت گير آورديد و نمي خوايد كسي بفهمه :n02:
همه شون عين هم ديگه هستند.
حالا مگه اينهمه كلاس گذاشت مخابرات واسه نامحدود مگه چي بود؟ 256 نامحدود با سرعت 30 مي خواستيم چيكار كنيم باهاش؟
اينا بعد از قضيه گرون شدن دلار كه همه چيز گرون شد هنوز گرون نكردن الان دارن به بهانه هاي مختلف گرون فروشي مي كنن.
اونم به قول دوستان شهر ما رو نداره و گرنه مي رفتم يه مگ نامحدود از مي گرفتم ماهي 200 هزار تومن:n02:
در كل عكس پايين براي همشون :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براشون ایمیل زدم، ببینم چی میگن، احتمالا پینگشون بالا باشه و مجبور باشم مخابرات بمونم. :n03:
بدبختی داریم با این لاشخورهای مملکت.
خط 155مگابیت SMT میگیره، پهنای باند نامحدود به همراه کلی IP، آخرش این وضع ماس که باید سر یه اینترنت شبانه یا پینگ خودمون رو جر بدیم که از بین بد و بدتر کدوم رو انتخاب کنیم. :n27:
والا چی بگم؟ بقول طرف :«مجبوریم، میفهمی؟ مجبوریم!» :n09:نقل قول:
الان تو فروم لاین و پی تی هم تاپیک های مشابهی زده شده، جالبه اکثرا هم خوزستانی هستن :n19: