لطفاً یکی به من کمک کنه برای آزمون سراسری ارشد MBA چیا بخونم ؟؟؟
مخصوصاً ریاضی
لطفاً یکی به من کمک کنه برای آزمون سراسری ارشد MBA چیا بخونم ؟؟؟
مخصوصاً ریاضی
سلام دوستان
دنبال یه سری کتاب واسه زیست( دوم تا پیش) می گردم که پر از عکس باشه (جز عکسای کتاب درسی) و هم اینکه نکات مخفی کتاب رو هم توش شرح داده باشه، اضافه تر هم گفته باشه که چه بهتر، بعضی چیزا رو وقتی اطلاعاتت ازشون بیشتر میشه بهتر می فهمیشون
بعد آرایه ها، کتاب آرایه نشر الگو خوبه یا تخته سیاه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
نقل قول:
سلام
از سوالتون خوشم اومد معلومه با سبک خوندن این درس آشنا هستید...
درباره ی عکس باید کتاب های مختلف از قبیل مهر ماه رو بگیرید + تخته سیاه و کتاب خیلی سبز،
اما نکات مخفی رو باید به منابع مختلف رجوع کنید مثل dvd های آموزشی و کتاب جمع بندی مهر و ماه که خیلی خوبه،
جزوه ی استاد عمارلو هم هست خیلی خوبه
برای شیمی پیش 1 من واقعا گیج شدم.یه سری میگن مبتکران و یه سری خیلی سبز
کدوم بهتره؟؟؟
یه سری ها بر اساس نظر خودشون میگن...نقل قول:
برو تو یه کتاب فروشی یه ساعتی هم وقت بذار...
دو تا کتاب رو خوب بررسی کن ...
توهم اونوقت میتونی بفهمس کدومش برای تو بهتره....:n16:
راستش زياد فرقي نميكنن شما در هر صورت آماده ميشين از هر نظر. ولي خب مبتكران يه سري تست هاي تخيلي داره كلا حجمش هم زياده. من هم مبتكران رو خوندم هم خيلي سبز و هم تخته سياه خودم شخصا خيلي سبز رو توصيه ميكنم.نقل قول:
میگم من یادمه توی پاسخ تشریحی کنکور ۹۱ گاج برای سوال قانون سرعت یه فرمولی برای محاسبه ی یکای k داد که نه توی مبتکران بود که خودم خوندم نه توی خیلی سبز که دوستام خوندن.
می خواستم از کسایی که به جز این دو کتاب رو هم خوندن بپرسم آیا راه حل های دیگه ای هم برای شیمی هست که مبتکران اشاره نکرده باشه؟
ممنون.
برا فیزیک چهارم برین آموزش 3 جلدی فار رو یه دور بخونین بعدش تستای گاج نقره ای رو بزنین شک نکنین بهترین نتیجه رو میگیرین.
دقیقا منم همین نظر رو دارم.اما به نظرم برای پیش ۲ همون درس نامه های گاج یا جوکار هم کفایت می کنه.نقل قول:
کسی جواب پست بالای منو میده؟
ممنون.
اگه راه حلي نه توي خيلي سبز باشه نه توي مبتكران پس اضافه هست. در ضمن اين راه حل كه ميگين چيه دقيقا ؟ اينجا بنويسين تا چك كنم.نقل قول:
من تهته سياه و قلمچي و مهروماه رو هم خوندم ولي چيزي فراتر از مبتكران و خيلي سبز توش نبود.
آموزش سه جلدي فار فوق العاده وقت آدم رو هدر ميده اگه كسي اصلا نميتونه روي مطالب كتاب درسي تسلط پيدا كنه و توي درك مفاهيم مكل داره بايد بره سراغ DVD هاي بهمن بازرگاني يا رضا سيروس رضايي. البته به عقيده من درسنامه هاي مبتكران و خيلي سبز براي تسلط به شيمي پيش 1 كافي هست