آقا برای ثبت نام اینترنتی نوشته بعد از ثبت نام باید فرم مخابرات رو پر کنی و ارسال کنی! این دیگه چیه؟
Printable View
آقا برای ثبت نام اینترنتی نوشته بعد از ثبت نام باید فرم مخابرات رو پر کنی و ارسال کنی! این دیگه چیه؟
اگه 90 میکنن که هیچی عکس نگیر جون دارن بهت زیاد میدن تو نمیتونی حرفی بزنی اگه شکایت کنی اونا بهت میگن که سرعت شما عالیه.همین الان شکایت کن بگو که سرعت بالا 20 نمیاد:n09:
امروز یا فردا بهت زنگ میزنن
اون فرم رو هم پر نکنی مهم نیست ثبتنام رو بکن یا قبل از واریز پول بهشون زنگ بزن برات میگن.من که حتی حضوری رفتم هیچ چیزی رو امضا نکردم.ولی از یکی شنیدم که اون فرم پرش هم نکنی مهم نیست.حالا یه زنگ بزن بهشوننقل قول:
متاسفانه زنگ میزنم جواب نمیدن.نقل قول:
ولی هیچ قسمتی هم برای آپلود اون فرمها نداره! و این خودش یعنی اون فرمها کشکیه!
تو استان ما یکی از دوستامون زنگ زد گفتن که اینا رو هم پر نکنی مهم نیست یا باید چاپش کنی بعد پرش کنی بعدش باید به آسیاتک ایمیل کنی.به 1544زنگ میزنی؟نقل قول:
یعنی چی ؟؟نقل قول:
حداقل سرعت قانونی اینترنت 2 مگ چقدر هستش ؟؟
2 مگ 250 تا باید بهت بده که تقسیم بر 8 میشه میشه 31.5نقل قول:
ولی هیچ وقت این سرعت رو نمیدن.
الان عکس بگیری میگه سرعتت خوبه.ولی شکایت رو بزن و بگو که سرعتت رو 20 میچرخه.
نصب که نیازی ندارم.نقل قول:
خود سایت فاکتور داد دقیقا همون مبلغ باید پرداخت کرد؟ به این نمایندگیاش ربط نمیدن باز یه پولی بعدش بگیرن!:n02:
الان مشهد گفتن 256 برنزی ماهی 15700! شما هم همینطوره؟
انگار من از یه سیاره دیگه اومدم . الان اینارو می گی من دقیقا اینطوریم : :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04:نقل قول:
باید در این تنظیم مقررات رو تخته کرد پس . با این احتساب 128 هم اگه سرعت 2 کیلوبایت بده کاملا قانونی هست و کار خلافی نکردن نه ؟؟
آره.الان کلا چقدر پرداخت کردی؟نقل قول:
هزینه نصب و سرویس رو ازت چقدر گرفتن؟