برنامه ISO to USB رو تست کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه برنامه Rufus رو تست کنید .
Printable View
برنامه ISO to USB رو تست کنید .نقل قول:
یا اینکه برنامه Rufus رو تست کنید .
من الان چند وقته ویندوزم کندی سرعت پیدا کرده ویندوز 8 و 10 ریختم بازم مشکل پابرجا بود هارد دوباره پارتیشن بندی کردم درست نشد
فک میکنم از هارد باشه که میخام عوضش کنم
فقط این تستا گرفتم از هارد اساید نگاه کنن که مطمئن بشم مکل از هارد هست ؟؟
فقط هر چی سعی کردم از تب health بزارم کار نکرد هی 5 دقیقه میشمره دوباره از اول میشمره
سلام برای اینکه اطلاعات تب Health نمایش داده بشه باید توی محیط بایوس مادربورد گزینه HDD SMART رو فعال کنیننقل قول:
سلام
آقا من دیگه به ستوه اومدم
هاردم هر چند روز بد سکتور میگیره . همیشه هم روی اول هارد میگیره یعنی حدود 1200mB با HDD regenerator درست میشه ولی دوباره چند روز بعد همونطوری میشه
گارانتی داره ولی فکر نمیکنم کاری بکنن آخه با HDD regenerator رفع میشه و چند تا سکتور هم بیشتر نیست
قبلا فکر میکردم همیشه همون سکتور ها هستن ولی حالا متوجه شدم که هر دفعه که اسکن میکنم بد سکتور ها عوض میشن !
ممکنه از ویروس باشه ؟
سلام دوستان
اتفاقی هارد لپ تاپم رو اسکن کردم ، این ارور رو داد
این ارور یعنی چی؟ میشه درستش کرد؟
درود
هارد 2 روز از عمرش نگذشته شروع کرد به ارور دادن، اول 1 ارور بود ولی بعد از گذشت چند ساعت سکتورهای ناپایدار شروع کردن به زیاد شدن:
crystal disk info, hdd regerator,victoria هم همین ارور رو نشون میدن. فقط نرم افزار wd diagnostic هیچ اروری نمیده. لطفا بگید اگه با این وضع ببرم گارانتی تعمیرش میکنن یا با یه دیسک نو تعویض میکنن؟:n24:
سلام .نقل قول:
میتونید از برنامه HDD regenarator استفاده کنید یا اینکه هارد دیسک رو Zero fill کنید که البته اطلاعات بکلی از بین میرود . با استفاده از دستور زیر هم میتونید کلیه درایوها رو چک دیسک کنید ، دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري داره به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
پس از انجام یکی از روشهای بالا سه حالت پیش میاد .کد:Chkdsk X: /f /r
1. کاملاً درست میشه و در آینده هم این مشکل تکرار نمیشه پس جای نگرانی نیست .
2. کاملاً درست میشه ولی این مشکل دوباره تکرار میشه پس حتماً به گارانتی ارسال کنید .
3. درست نمیشه و حتی ممکن هست تعدادش بیشتر بشه پس حتماً به گارانتی ارسال کنید .
بعید میدونم تعویض کنند نهایتاً اگر این رو بعنوان مشکل قبول کنند تعمیر میشه .نقل قول:
لطفا بگید اگه با این وضع ببرم گارانتی تعمیرش میکنن یا با یه دیسک نو تعویض میکنن؟
سلام، من یه هارد 2TB Adata دارم که بد سکتور داره، اما وقتی میخوام با HD Tune و یا HDD Regenarator اسکن کنم بعد نیم ساعت هارد خاموش میشه یا انگار میره تو حالت Standby، با HD tune که اسکن میکنم باید بعد نیم ساعت برم تو هارد، تا دوباره شروع کنه به کار کردن. چی کار کنم؟ :n27:
سلام.. آداپتور هارد مای بوک اکسترنالم خراب شده.. از کجا می تونم تهیه کنم؟
سلام .نقل قول:
اگه گارانتی داره ببرید گارانتی شاید آداپتور رو تعویض کنند یا اینکه با پرداخت هزینه به شما آداپتور این مدل رو بدن .