بر و بکس یه 3.7 کیلیویی رو اسکات کردم
جون من نیروهاش رو ببینین :
1000 تا نیزه دار
1000 تا شمشیر زن
1000 تا تیر کمونی
20 تا اچ سی
با یه پالادین
فقط دفاعی ساخته !!
به نظرتون کلیرش کنم ؟
Printable View
بر و بکس یه 3.7 کیلیویی رو اسکات کردم
جون من نیروهاش رو ببینین :
1000 تا نیزه دار
1000 تا شمشیر زن
1000 تا تیر کمونی
20 تا اچ سی
با یه پالادین
فقط دفاعی ساخته !!
به نظرتون کلیرش کنم ؟
راستی حسین من رو هم دعوا کرد ...
خوب بگذریم ، امروز تصمیم گرفتم یه حالی به این یار هام بدم ، البته مجبور میشم برای اینکار روستاهای دور تر رو فارم بکنم ، چوون اطرافیام هیچکدوم 300 امتیاز هم ندارن ...
پدرت در میاد کلیرش بکنی ، اگر هم می خوای بکنی باید همه جور یار توش بزاری با کلی رم که خودت بهتر از من می دونی ...
یارو از این الاق های به تمام معناست ، راستی روستای اول خیلی اعصاب خورد کنه ، چون آدم نمی دونه هجومی بسازه یا تدافعی ... اصولا مخلوط می سازن ، ولی من می خوام ریسک بکنم هجومی بسازم ، چون نزدیک من کسی نیست که یهو غافل گیرم بکنه ، حمله های دیگه رو هم Dodge می کنم ... راستی شما به صورت دستی جاخالی می دین یا اینکه از twstats استفاده می کنین ؟
واقعا پدرم در میاد تا کلیرش کنمنقل قول:
دو کیلو تبر زن با 700 ال سی کشته میگیره !!!
با 130 تا رم !!!
رفتم یه 4.5 کیلیویی که توی یه ورلد دیگه 9 هزار کیلو پوینت داره ( 9.000.000 منظورمه ! ) رو اسکات کنم .... خدا کنه فقط حجومی ساخته باشه و کلیر بشه !
من که روستای اولم رو فقط حجومی ساختم بعد سعید همشونو کشت بعد دوباره دارم حجومی میسازم
خوب ، حالا آخر کار یه کقداری هم دفاعی میسازم ... ولی در کل مخلوط اصلا حال نمی ده ... الان کلا از 7×7 خودم بیرون اومدم ، دارم دورتر ها رو اسکات می کنم ... خیلی دور و وریام عوضی هستند ... همه شون بازی رو ترک کردن
دوستان سلام من تازه ثبت نام کردم چیکارکنم حالا؟؟؟!!!
خوب بازی بکن دیگه .... برو توی صفحه اول این تاپیک ، صفا جان زحمت یک راهنمای خوب رو کشیدننقل قول:
این عکس برای آواتار تریبالم خوب شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من خیلی کج و کوله شده !
من در حال حاظر فقط با روستای اولی فارم میکنم و میشه گفت 14*14 خودمو فارم میکنم ....نقل قول:
خوب ، حالا آخر کار یه کقداری هم دفاعی میسازم ... ولی در کل مخلوط اصلا حال نمی ده ... الان کلا از 7×7 خودم بیرون اومدم ، دارم دورتر ها رو اسکات می کنم ... خیلی دور و وریام عوضی هستند ... همه شون بازی رو ترک کردن
اموزش بازی رو دانلود کننقل قول:
خيلي بده ادم فرونت لاين باشه ها !!!
موقعي كه بقيه دارن حال مي كنن و فقط روستا نوبل ميكنن و اون جا با ترايب دشمن NAP هستي هيج كاري نمي توني بكني !!!! بعدش هم كه جنك شد !!! بازم اونا دارن روستا نوبل مي كنن تو اون جا بايد هي اين اينكامينك ها رو مارك بزني!!! حدودا 700 تا اينكامينك دارم !!! توي همين ساعت 3 تا نيوك دشمن رو به جهنم فرستادم !!! توي اين هفته فكر كنم بيشتر از 35-36 تا نيوك رو كشتم !!! فقط 6 تا ترين رو خودم كشتم به جز اون دو تايي كه روستام رو نوبل كرد ! عوضش 5 تا روستاي دشمن رو كرفتم !!! ولي حالا كه نيكا مي كنم ! بقيه ي هم تيمي هام ! دارن اون وسط بربرين هاي يكي كه دليت كرده رو نوبل مي كنن !!!! يه تعارف هم نمي كنن !!! :دي
ولي خب حسابي سابورت شدم ! وكرنه تا الان يه روستا هم ازم نمونده بود !
ورد چند رو می گی تو ؟
ممد واقعا می خوای جومونگ رو بزاری ؟
خجالت داره ، لااقل علی دایی بزار که نماد ایران باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يه خوبي هست الان توي اين ورلد !!! يه سري از بجه هاي اسبم وقتي داغون شد رفتن توي ترايب دشمن !!! يه سريشون حمله مي كنن !!! ولي اصلي ها مثل Pazliver و برو بجه هاي ديكه هنوز هم كه هنوزه به رفقا حمله نمي كنن ... ما هم از اون طرف حمله نمي كنيم ... يعني يه جور قرارداد صلح نوشته نشده ! ولي اكه همين paz مي اومد با ما ARG! نابود بود
راستی چاقال یوزرش تو بازی چیه ؟؟
Defender's troops, that were in transit
500 0 0 1 0 69 20 0 0
Defender's troops in other villages
========== (029 (461|664) K64) K64 9000 7798 0 0 0 402 0 0 0
Haul: 0/350
Change of Loyalty Loyalty loss from 5 to -30
ههه !!! فكر كنم بنده خدا خيلي اون جاش سوخت !
آهان ، پس شما هنوز توی ورد 21 بازی می کنین ؟ من که حوصله ندارم امتیازم زیاد شد ادامه بدم ... خیلی وقت گیر میشه ...
چی شد ؟ یاراش بیرون از شهرش بود تو نوبلش کردی ؟
HolyPrinceنقل قول:
راستی چاقال یوزرش تو بازی چیه ؟؟
آقا نظرتون رو در مورد آواتار بگین دیگه ....
کوروش ... برسام
نظرتون رو بگین
گفتم دیگه ... به نظر من جومونگ خوب نیست ... آبروریزی هست ... الان توی دنیا فقط فکر کنم ایران انقدر با جومونگ حال میکنه ، به نظر من یه شخصیت دیگه بزاری جاش بهتره ... این همه فیلم ...
اخ ... شرمنده ... پستی که نظرت رو گفتی ندیدم
خب یکی دو تا عکس داری بزارم ؟
موندم اسم روستاهامو چی بزارم .... !!!
یکی رو اسکات کردم با حدود 4.5 کیلو پوینت !
لول ریسورسش 29 !!!!!!!
سه هزار تبر زن !!
هشت صد ال سی !!!
پونصد شمشیر باز با پونصد نیزه ای !!!!
طرف خدا هست !!!
ولی وال 10 داره !!!
نوبلش کنم با اختلاف 4 هزار امتیاز میشم رنک یک ترایب و فکر کنم رنک 30-40 کل ورلد !!!
فقط دعا کنین بگیرمش ....
حدود 6 ساعت با نوبل من باهاش فاصله دارم ! : دی
( رفت و برگشت !! )
یکی حساب کنه ببینه چند روزه میتونم بگیرمش ؟!
توی 24 ساعت میتونم 4 بار نوبل من بفرستم !!!
حدود 100 وفاداری کم میشه ولی 48 تا وفاداری اضافه میشه !!!! : دی
فکر کنم یک و نیم روز طول بکشه !
یکی از بچه هیا بیکار میتونه حساب کنه ؟ ریاضیتون هم قوی میشه ! : دی
خوب یعنی صبح تا شب میشینی پای کامپیوتر ؟
تازه مگه ترایب نداره ؟
تو مگه ترایب نداری ؟
از یکی دیگه هم کمک بگیر ، در مورد آواتار هم ، خوب ببین چی می خوای دقیقا ؟ شخصیت جنگی باشه ؟
راستی من اسم دهات هام رو همش رو دارم آهنگ های مورد علاقم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا .........
طرف بیدار شده و میگه منو نوبل نکن !
پس من کی اینو کلیر کنم ؟!!
الان میاد کلی دفاعی میسازه توی این یک و نیم روزه و حالمو میگیره !!
اینم شد شانس ؟
بیچاره ! من که دارم دیوونه میشم .... خدا یه فارم درست و حسابی هم برای ما نفرستاد ... دهات های اطرافم لول دیوارشون 2-3 برابر ریسورس هاشون هست ... یارو لول چوبش 5 هست ، دیوارش رو کرده 12 ... آخه الاق مگه مرض داری ؟
lol
ببینین این دختر خارجیه بهم چی میگه :
i will clear his village for you,but only if you let me account sit you 5 mins.
سیترش کنم ؟ : دی
قانون مهم سيترينك ! اكه سيتر كسي شدي و با دو تا اكنت به يه اكنت حمله كردي شما بن ميشي ....
راست می گه ف یارو می خواد خرت بکنه که بن بشی ...
راستی کی هست یارو ؟؟
می گم اگه از خارج ترایب هست یهو یکی نبینه بعد همه از ترایبتون بهتون حمله بکنن ...
به طرف گفتم تو جا خالی بده منم جا خالی میدم
ولی حمله ی من زود تر از حمله ی اون میرسه
منم گرفتم روستای اولم رو ساپورت کردم تا همه نیرو هاش بمیرن بعد هرچی نیروی زنده داشتم میفرستم به روستای دومی و اون رو هم ساپورت میکنم ! : دی
بعدش هم یه حمله بهش میدم و میپوکونمش !
چی شد ؟ یعنی داری کلک می زنی بهش ؟؟
ولش ... دلم نمیاد نامردی کنم
بهش گفتم کمکت میکنم با هم یه ترایب بزنیم و بترکونیم به شرط اینکه تو یکی رو برای من کلیر کنی !!
اونم گفت باشه و الان رفته لالا کنه ! ( توی کالیفرنیا زیست میکنه !! ) الان گفته ساعت یک شبه !
اگه این بهم دروغ نگه و یکی رو برام کلیر کنه منم طرف رو نوبل کنم بعدش میرم همین دختره رو کلیر میکنم !!!!! : دی !!!!
بهش گفتم تو اگه تارگت منو کلیر کنی من قسم میخوره که بهت حمله نکنم و از این حرفها و اگه حمله کردم این میل رو برای همه بفرست و آبرومو ببر !!
بعدش حمله میکنم و میگم من اینو ننوشتم ! : دی
!! نامرد! يه دخمله ي 20 ساله ! هست ! در مورد همين ياروه ! كه من رو سابورت كرد و بعد خودش حمله كرد !!! كفتم اكه حالش بده اميدوارم كه خوب بشم !
بعد اين رو نوشت !
نقل قول:
You didn't give him any wenches, so he was lonely
یه دخمل 17 ساله هست و یوزرش Bootheel هست
برسام به نظرت با این شرایط چیکار کنم ؟
نامردی کنم ؟ : دی
یه بربری نزدیک یکی از بچه ها رو ساپورت کردم بعد طرف کل نیروهاش مرد اومده بود توی فروم فحش میداد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا نامردی نیست این بازیه نه زندگی کلک بزن بره بابا هیچی نمیشه خیلی هاشون منو از نون خوردن انداختن در ورلد های مختلف برو بکشش بخورش:دی
میخوام او دی دفاعی بترکونم !
کلی ساپورت ریختم توی روستای اولم .... بعد از اون سریع ساپورت رو بیرون میکشم و میفرستم به روستای سومی و کل نیروهاش بمیرن !
ها ها ها !
ميگم اتحاد دارين مثل تراويان؟
من به نام xp man هستم هر كي ايرانيه يه نامه بفرسته برام بفهمم:31:
از اسماتون كه نميشه فهميد!
کدوم ورلدی آبجی ؟نقل قول:
اموزش بازی رو خوندی .... ؟
مگه میشه ایرانی جماعت یه جا تجمع کرده باشه ولی ترایب نزنه ؟ :27:
ترایب = اتحاد !
الان قاطی قاطی ام
3 یا 4 برای یه روستا نوبل ترین فرستادم ولی هر بار ناموفق بوده:2::2:
اگه برای کسی که فعال باشه ادم اونجاش نمی سوزه. این یارو همون که من قراره روستاهاش رو مرده خوری کنم
آقا کی میشه حمله کرد به اطراف؟ شرایط باید چی باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد بهش نگو دختر میکشتت پسره اون lumina هست که اسم دختره این با دو تا او یه شمشیره:دی
ابجي خودتي!!!:eh::3:نقل قول:
من پسرم عمويي!
حالا بيخيال!
من ورلد 38 هستم.
ورلد 28یی؟خواستی بگو برات ساپورت بفرستم:دی(چاخان!)
من یه ترایب دارم برا من نیست ایرانی هم نیست تازه داره اوج میگیره اونجا ترایب ایرانی لا:دی
میخوای دعوتنامه بفرستم؟
بابا اشتباه تایپی بود ایشون الان ورلد 38 اند نه ورلد 28نقل قول:
آهان کلا زمانیه این دوست عزیزمون امروز افتاده رو دنده ی سوتی توی همه ی تاپیکا یه سوتی میده اشکالی نداره:دی
حالا اگه کسی خواست بیاد ما در خدمتیم!