بهترین جوابی که تونستم بعد 5 با تماس بگیرم اینه که گقت مشکل از سمت شما نیست از زیر ساخته. :n34:
حتی رو ایپی ایران هم تایم اوت داره نمیشه از VPS ای کوفتی استفاده کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین جوابی که تونستم بعد 5 با تماس بگیرم اینه که گقت مشکل از سمت شما نیست از زیر ساخته. :n34:
حتی رو ایپی ایران هم تایم اوت داره نمیشه از VPS ای کوفتی استفاده کرد...
از دوباره فشفشه 40 گیگ 30 تومن اومد
سلام قسمت پنل نوشته credit finished یعنی چی؟سرویس 8 مگ 9 ماهه دارم 23 روز مونده 6 ماهم تموم شه یجا دیگه هم نوشته admin kill و سرعت منو از 8 به 2 مگ محدود کردن کسی میدونه واسه چی؟شکایت کنم فایده ای داره ؟
زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگننقل قول:
این جمله به معنی اتمام اعتبار هست که فکر کنم اشتباهی برات رخ داده
سلام ببخشید میخواستم بپرسم از بچه های اینجا کسی هست که اهوازی باشه و از های وب اشتراک adsl گرفته باشه؟
سرعت دانلود و پینگش خوبه یا نه؟
مرسی
برای دانلود gtav گذاشتن :n39:نقل قول:
لعنت خدا بهشون.... تا همین 4 روز پیش پینگ 8.8.8.8 فوق العاده بود... در بهترین حالت 85 90 بود و در بدترین حالت 120 بود... ولی الان وافعا قابل تحمل نیست... پینگ 300 !!!!!!!!!!!!نقل قول:
نیاز به یه مودم اضافه دارم به نظرتون مودمی که تو های وب هست بخرم؟ و اینکه مودمی که های وب میده با مودم tplinkw8901gکدومش بهتره
برا منم بالاخره وصل شد!
یه سوال. این های هلپ رو که نصب کنی فشفشه ای رو ک میده باید همون روز استفاده کنی یا میشه بذاری برا بعدا؟
سرعت آپلود و پینگ داغونه! با این وضع بازی آنلاین بعید میدونم بشه! زنگ بزنی پشتیانی سرعت آپلود رو یکم نمیبره بالا؟ کسی راهکاری نداره بشه با های وب بازی آنلاین کرد؟
سرویس 512. سرعت من همین الان:محتوای مخفی: سرعت دانلود و پینگ
همچنین یه سوال دیگه. بهشون چی میگین که سرویس بعضیاتون رو روی 8 بستن؟ (با اینکه سرویس پایین تر دارین)