دوستان کسی اطلاع داره که چطوری میشه Dior homme ارجینال رو از غیر ارجینال تشخصی داد ؟!
کسی عکسی از کف شیشه و نوشتهاش داره ؟!
Printable View
دوستان کسی اطلاع داره که چطوری میشه Dior homme ارجینال رو از غیر ارجینال تشخصی داد ؟!
کسی عکسی از کف شیشه و نوشتهاش داره ؟!
یه کد 4- 5 رقمی روی برچسب ته شیشه هست که می تونید در سایت زیر چک کنید اگه تاریخ تولید و انقضا رو بهتون داد ادکلن اصل هست در غیر اینصورت کپی است (از این سایت علاوه بر ادکلن برای ارجینال بودن لوازم ارایشی و بهداشتی هم می تونید استفاده کنید)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تفاوت رایحه Dior Homme با Dior Homme intense چقدره ؟! فروشنده به من گفت کاملا مشابه هم هستند و intense کمی تلخ تر هست فقط ! این تحلیل درسته ؟
+ اینکه میگن intense تازگیا بی کیفیت شده صحت داره ؟!
با سلام درسته ...در چندفروشگاه امتحان کردم ، متاسفانه بوی حشره کش هارو میده ، اون تعریف هایی که تو سایت ها ازش میشه ، باید دلچسب و فوق العاده باشه ولی اصلا اصلا نیست
دلایل فرمول بندی دوباره ی عطرها:نقل قول:
1. محدودیّت و یا ممنوعیّت استفاده از برخی مواد اوّلیّه که در فرمول سابق استفاده می شده بدلایل بهداشتی و ...؛
2. گران بودن برخی موادِّ اوّلیّه، مخصوصاً مواد اوّلیّه ی طبیعی مورد استفاده در فرمول سابق و عدم صرفه ی اقتصادی فرمول سابق؛
3. عدم دسترسی به برخی موادِّ اوّلیّه بدلایل محیط زیستی مثل مشک زبّاد، عنبر شاهبوی، مشک ختن، جند بیدستر، چوب صندل، عود و ...؛
4.خارج شدن موادِّ اوّلیّه ی صنعتی از چرخه ی تولید، بدلیل ورود موادِّ اوّلیّه ی مشابه با قیمت ارزان تر و احیاناً کیفیّت بهتر؛
5. سیاست شرکت های سازنده ی مواد اوّلیّه مبنی بر عدم تولید مواد قدیمی به منظور فروش مواد جایگزین. مثل عدم پشتیبانی سیستم عامل های قدیمی برای اجبار استفاده کنندگان به ارتقا سیستم عامل شان.
ممنون از جوابتون. با این حساب جز دلیل سوم و کمی اول بیشتر اهداف تجاری پشت این قضیه باشه.نقل قول:
در مورد بعضی برند ها که خیلی هم سابقه و ادعا دارن مثل گرلن و دیور و ........ این رویه ناراضی کردن مشتری های عطرهای کلاسیک و پرطرفدار کمی عجیبه.
مثل نمونه ای که مثال زدم، گرلن اینستنت نسخه پرفیوم و تویلت که متاسفانه در نسخه های جدید با افت کیفیت همراه بوده یا دیور هوم اینتنس که دوستان اشاره کردند.
دلایل بهداشتی هم به نظرم از جایی به بعد نوعی تناقض با فلسفه وجودی عطریات هست.اگر قرار باشه عطری اینقدر بی دوام و خاصیت باشه خوب میشه از اسپری الکل یا گلاب استفاده کرد که خیلی هم طبیعی هستن.
این قضایا خیلی پیچیده بنظر میرسه
حالا تغییر رایحه به کنار من با قطع تولید بعضی از عطرها به هیچ عنوان کنار نمیام:n37: عطرهایی که پرفروش هم بودند اما بنابردلایل نامشخصی تولیدشون متوقف میشه...
سلام دوستان اگه لطف کنید یه جای خوب توتهران معرفی کنیدکه عطرهای اسمارت اصل روبه قیمت عمده بفروشن ممنون میشم
به قول شما این قضیه پیچیده ایه.البته من به شخصه چند بار با یک انگلیسی دست و پا شکسته چند تا ایمیل پرسشی اعتراضی به بعضی از این دیزاینرها زدم که هیچ وقت جوابی نگرفتم :n09:نقل قول:
آدم فکر میکنه مثلا عطرهای داخل ایران درجه دو و فیک و غیرست اما چند تا ادکلن اصل اروپا را هم که من تست کردم خیلی تفاوت محسوسی با محصولات داخل ایران نداشت.
قیمت های کذایی بازار ایران در کنار کیفیت نامعلوم دلیل خوبیه که به طور کل قید دیزاینرهای بزرگ را زد و گوشه عزلت گرفت و به استعمال عطر شاه عبدالعظیم بسنده نمود:n31:
سلام. من اخیرا پگاسوس رو تست کردم. معتدل به سمت گرم و به لحاظ طعم تلخ بود ؛ خیلی شیک و با کلاس. پخش و موندگاریش هم عالی. بوش کاملا با جوپ هوم قرمز متفاوته اما اون رو برام تداعی می کنه. به هر دو نمره ی بالا میدم.