سلام. برا اینکه شارژ بخوام بکنم از طریق تلفن نمیشه وارد سامانه هم ک میشم از قسمت دسترسی سریع
برا اینکه محصول خودمو انتخاب کنم قسمت انتخاب کنید هیچ گزینه ای نیست...
من چیو انتخاب کنم؟؟؟ بگید من چ جوری شارژ کنم؟
Printable View
سلام. برا اینکه شارژ بخوام بکنم از طریق تلفن نمیشه وارد سامانه هم ک میشم از قسمت دسترسی سریع
برا اینکه محصول خودمو انتخاب کنم قسمت انتخاب کنید هیچ گزینه ای نیست...
من چیو انتخاب کنم؟؟؟ بگید من چ جوری شارژ کنم؟
سلام اگه از طرح زرین استفاده میکنی که وارد سامانه بشو و برو به مشخصات سرویس. بعدش روی طرح زرین کلیک کن بعدش گوشه سمت چپ گزینه تمدید اعتبار را باید ببینی. روش کلیک کن و شارژ کن. یا زنگ بزن 2020 بعدش کلید شماره 4 تلفن رو بزن. بعدش هم فکر کنم کلید شماره یک تلفن رو که بزنی امکان شارژ بهت میده. یا زنگ بزن به 2020 یه گزینه برای ارتباط با پشتیبانه. خودش برات هر چقدر بخوای شارژ میکنه.نقل قول:
وارد سامانه میشم مشخصات سرویس میزنم میگه حساب تعریف شده ای برای شما وجود ندارد؟ من طرح ذرین دارم از طریق 2020 و شماره 4 هم شارژ نمیشه
چیکارکنمممممم؟؟؟؟؟؟
اگه اینطوریه حضوری باید بری مخابرات اینترنتی نمیشه کاری کردنقل قول:
واقعا خدا ازشون نگذره که پول را داری میدی، اینقدر هم باید اعصابت داغون شهنقل قول:
دوستانی که مثل من مشکل بازشدن صفحات را دارن به نظرم باید مدام زنگ بزنند پشتیبانی و اعتراض کنند تا بالاخره یک اتفاقی بیافته. آخه این نمیشه که مدام تبلیغ پهنای باند بالا کنند اونوقت برای بازشدن یک صفحه تا مرز سکته بری. این واقعا توهین به شعور مردمه.
اینترنت مخابرات استان اصفهان بر پایه ی اینترنت بر بستر فیبر نوری (اون زمان هایی که هنوز هیچ شرکتی فیبر نوری نمیداد ) شکل گرفت و یا میشه گفت یکی از دلایل اصلیش این بوده
و بعد این همه سال ٬ سرعت فیبر نوری ها با سرعت ۱۰۰ کیلوبات بر ثانیه ٬ و بقیه ی مردم ۱مگ بر ثانیه
و بعد تازه پز میدند که ما شبی ۸-۱۰ گیگ هم دانلود داریم :n27:
همونطور که دوسنمون zxzxcvcv گفتن یا حضوری به مخابرات مراجعه کن یا زنگ بزن به 2020 گزینه ارتباط با پشتیبان رو انتخاب کن. قضیه رو به پشتیبان بگو خودشون برات OK میکنن.نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
قرار داد طرح یکساله حرفه ای های من تا چند روز دیگه تموم میشه
بنظرتون همین طرح رو دوباره تمدید کنم یا طرح جدید تری هم وجود داره ؟؟؟
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان
قرار داد طرح یکساله حرفه ای های من تا چند روز دیگه تموم میشه
بنظرتون همین طرح رو دوباره تمدید کنم یا طرح جدید تری هم وجود داره ؟؟؟
با تشکر