نقل قول:
به طور اتوماتیک لغو میشه ... شما نامه رو که داری . برگردون دانشگاه تا دوباره احیا شی :n02:
Printable View
نقل قول:
به طور اتوماتیک لغو میشه ... شما نامه رو که داری . برگردون دانشگاه تا دوباره احیا شی :n02:
بچه ها معافيت تحصيلي ما چقدره ؟
جايي هست ك بتونم ببينم چقد وقت دارم ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
میتونید از نظام وظیفه یا پلیس + 10 خبر بگیریدنقل قول:
سلام دوستان
من رفته بودم دنبال کارای فارغ التحصیلی.بهم گفتن باید تائیدیه دیپلم رو برن.رفتم مدرسم گفت ما تائیدیه نمیدیم و باید از پست بگیری !!!
میخئواستم بدونم چی رو باید از پست بگیرم؟ کلا باید برای گرفتن تائیدیه دیپلم چیکار کنم؟؟
نقل قول:
سلام
من که برای تاییدیه رفتم آموزش و پرورش شهرمون اونجا بهم دادن ...
شما برو آموزش و پرورش اگه ندادن برو اداره پست بهشون بگو برای فارغ التحصیلی میخوام خودشون میدونن چیو باید بدن.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : با توجه به تغییر در ثبت اطلاعات منابع درسیستم جامع آموزشی گلستان و تفکیک شرح پیوست از توضیحات مربوط به منابع، جدول توضیحات منابع مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی - کارشناسی ارشد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به شرح زیر اعلام می گردد.
مقضی است دانشجویان عزیز توضیحات و دستوالعمل برخی دروس که در زیر آمده است را رعایت و توجه داشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: بخشنامه
خیلی ممنون. امروز تونستم نامه رو پس بدم و انصرافم رو پس بگیرم. فقط گفتن که از طرف دانشگاه معافیت لغو نمیشه، باید حتماً اون نامه رو میدادی به پلیس +10نقل قول:
راستی یه چیز دیگه. قبلاً گفته بودم که تابستون توی آزمون تغییر رشته (بند ج) شرکت کردم ولی خوب رَد شدم، بعد اون سه درسی که رَد شدم معدل کُلم رو آورده بود پایین.
هنوزم معدلم برنگشته. چند دفعه ازشون خواستم که دروس رَدی رو کد 3 بزنن ولی گفتن موقع فارغ التحصیلی اون سه درس رو کد 3 میزنن.
حالا میخوام ببینم راست گفتن یا میخواستن از دستم خلاص بشن؟؟
نقل قول:
موقع فارغ التحصیلی حتما برات کد 3 میزنن .. چون اون درس ها ارتباطی به رشت ت نداره ...
سلام دوستان
اینجا کسی هست هنوز نمره های ترم قبلش اعلام نشده باشه؟
یکی از در سهایی که ترم قبل داشتم هنوز اعلام نشده! کجا باید مراجعه کنم؟
اگر به کل اعلام نشده که باید برید پیش کارشناس رشته ولی اگر اعلام شده تایید نشده باید برید پیش مسئول رایانهنقل قول:
ترم پیش همین مشکل رو یکی از دانشجو ها داشت آخر سر معلوم شد ورقه اش رو گم کردن ! ایشالله که مشکل شما به این صورت نباشه و سریع حل بشه