آقا مثل اینکه سرورهای داخلی هم محدود شده
دیگه اون سرعتو نمی ده و سرعت پایین اومده :|
Printable View
آقا مثل اینکه سرورهای داخلی هم محدود شده
دیگه اون سرعتو نمی ده و سرعت پایین اومده :|
آپلود روی آپلود سنتر داخلی و دانلود از اون.برای عبور از تحریم من از آپلود سنترهای خارجی به همین روش استفاده میکنم.نقل قول:
به راحتی دانلودا از رو اینترانت بود کوفتی تو آبانیم ابانم هی بازی جدید میاد.دی آدم لیستشو پر میکنه دانلود کنه دیگه! من سرویسم 128 سه ماهه با 9گیگ حجم که هنوز وارد ماه دوم شدم 2.5گیگ بیشتر برام نمونده.دی و خطمم رو 4.5مگ بستننقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
میشه بگی اپلودسنتر داخلی کجاست؟ منم خیلی دنبالشم ولی پیداش نکردم! بیزحمت معرفی کن بهموننقل قول:
اقا من هم سرور سراغ دارم ! هم روش کار بلدم.فقط تک نفره هزینش جور در نمیاد !
باید هاست رو تک نفره گرفت و vps رو اشتراکی.
چن تا مشکل اپلود سنترهای داخلی دارند.
- مشکل پهنای باند ! مثلا ماهی 200 گیگ ! که 100 گیگش صرف آپلود میشه و 100 تاش صرف دانلود ! تا حالا شاید 12-13 تا رو بررسی کردم ولی همش محدوده.
فکر کنم خودشون هم میدونن این طوری میشه برای همین راپیدلیچ کار نمیکنه روی این هاست ها.وباید با vps اپلود کرد توش.
خب برام پخ کن ببینیم چجوریه؟نقل قول:
امین جان متاسفانه سروای داخلی یا همون سروهای مجازی داخلی به شدت گران هستن وواقعا به صرفه نیست چون محدودیت پهنای باند دارن مثلا برای 40گیگ پهنای باند ماهیانه باید 50تومان پرداخت کنید برای همین هم هستش هیچ سایت دانلودی سروراش رو رو ایران نمی یاره
جه خبره !!!!!! ولی چرا خیلی سایتا اوردن تازه ماهیانه هزینه های 2 ملیوننی هم میکنن ولی خب اونا در امد دارن و میدن مثل میهن *دانلود *وطن دانلود و.....نقل قول:
وولی خب واسه ماها ب صرفه نیستش!
آپلود بوی من که صحبت کردم گفتن سروراشون تو ایرانه!
اره تازه بجزقیمت زیرذره بین بودن هم هستش که دیگه هرفایلی رو نمی شه اپلود کرد و اون جریان تذکربرادران پیش می یاد و دردسرهای خودشنقل قول:
خب چاره چیه این شاتل هی زرتو زرن محدود میکنه!
والله به نظرهمون روش وی پی ان ایرانی ازبقیه به صرفه ترباشه که خب شانس شما برات جواب نداده منم اتفاقا تست گرفتم برای مخابرات وصل می شد اون نرمافزار پهنای باندم دقیقا دوبرابر می شد ولی متاسفانه سرعت تغییر نمی کرد چون بصورت عددی محدود کردن شبانه رو
فقط امین دعا کن این روش شاتل به بقیه isp ها سرایت نکنه واگرنه دیگه بیچاره ایم من که خودم سالی یک بارهم از سرورهای داخلی دانلود ندارم
جهت اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که حدودا 1 سال قبل، شاتل با بنده تماس گرفت و بابت مصرف بالا، تذکر داد بهم پس لطفا درباره چیزی که از آن اطلاع ندارید، اظهار نظر نکنید.نقل قول:
اتفاقا یکی از دوستانم هم انقدر مصرفش بالا بود، که شاتل دو بار بهش تذکر داد اما قناعت کرد تا اینکه سرویسش را قطع کردند!! (دزدی تا این حد :n04:) دستش هم به جائی بند نبود چون تو قوانین مزخرفشون چنین چرت و پرت هایی دارند ظاهرا!
من در کدوم قسمت گفتم، اسپم دانلود میکنم؟؟؟! من گفتم که شاید تا قبلا چیزهایی که علاقه زیادی داشتم، دانلود میکردم اما الان چیزهایی که علاقه کمی هم دارم، دانلود میکنم و این طوری هم نیست که من اینارو دانلود کنم و بریزم تو هارد تا خاک بخوره ... نخیر، استفاده میکنم ازش چون دیوانه نیستم که پول برق خونه خدا تومن بیاد، واسه اینکه حال شاتل رو بگیرم؟؟؟
من گفتم تا جائی که بتونم و جا داشته باشم، از شاتل دانلود میکنم به خاطر رفتاری که با من کردند و تقریبا هر شب هم میانگین دارم4 5 گیگ میگیرم در صورتی که میتونم شبی تا 10 11 گیگ بگیرم.
همون طوری که قبلا هم گفتم، حرف زدن در حالت کنونی برای شما راحت هست ... باید این بلا سرتون بیاد تا بفهمید.
آره خب ولی شما جایی رو میشناسی که بده به غیر از اون بنده خدا که نشد :( سرور های داخلی چیزی ندارن یک رام میخام دانلود کنم همه خارجن البته یعنی اینترنت هست نه اینترانتنقل قول:
من که میگم اینا دارن کم کم اینترنتو از دور خارج میکنن ولی نمیتونن قطعش کنن!
روش شاتل جالبه که یک حقه خیلی کوچیک .دی
نه حقیقتا باین قیمت جایی رو نمی شناسم البته خانه اخرش اگه این روش فراگیرشد مجبوریم چند نفری بریم هاست ایرانی بخریم که به صرفه شه
راستی امین الان واقعا همه کاربرای شاتل دچاراین وضعیت محدودیت سروای خارجی تو شب هستن؟؟؟؟
این جوری که دیگه دوزارم نمی ارزه شاتل
jتقریبا همه یکی از دوستان اینجا با 300 مگ یک شب ک تازه سرویس گرفته محدود شده رو 7کیلونقل قول:
اون یکی دیگه از دوستام تو دانشگاه با 150 مگ محدود شده!:n15:
ولی کیفیتش خوبه شاتل و از همه مهم تر از حجمت نمیدزده و از سرور داخلی من هر شب 11 گیگ میگیرم و تا 12 گیگم رکورد دار هستم.دی
من هنوز در مورد مسئله شیرینگ و شیر شدن ما با مشترک پر مصرف مثل خودمون و ... توجیه نشدم اما چون میدونم جوابی براش نیست باوشه دیگه جوابی براش نمیخوام :n02:نقل قول:
این یک پیشبینی بود نه یک جمله خبری که بخواد اشتباه باشه
همون موقع هم یه چیزای دیگه گفتم ، آخر همین پستی که به عنوان یاد آوری زدم هم هست .
در کل میبینید که دیگه از دوستان ناراضی تعداد زیادی نمونده و تقریبا اکثر کسایی که اینجا بودن از شاتل رفتننقل قول:
اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
چون سرویست ممکنه محدود بشه
تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری اونم از ترس اینکه محدود نشی که خوب بازم تضمینی نیست ( ممکنه محدود بشی) .
الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرعت سرویس از شرکت دیگه و همین پول
این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
نمونش خود من که گذری در خدمتتونم یا این دوستمون که نظرش رو براتون میزارم دوباره بخونید . ظاهرا برای شما نوشته
من خودم به شخصه نمیتونم تحمل کنم اینطوری توی صورتم ازم دزدی بشهنقل قول:
آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
خلاصه همه میدونن شاتل فقط به درد وب گردی میخوره و توی وب گردی بهترین اپراتور که هیچ اصلا توی جهان بعد از منچستر اوله :n02:
( از نظر من به هیچ دردی نمیخوره )
الان میخوام برم بازی بتلفید4 ورژن بلک باکسی که 3 روزه دانلود کردم رو بازی کنم تا از اینترنت نامحدود واقعی مخابرات لذت ببرم :n09:
شاتل هم خوبه:n09: راه حل شما هم خوبه!!!! :n09:
من شخصا تازه اومدم شاتل ولی میخام جمع کنم یعنی فقط همین 3 ماه !
حذف شود اشتباه شد!
دوستان میشه آی دی یاهو این دوستی که vps میفروختن رو برام پخ کنید
با سلام دوستان با برنامه اتو شات دون مشکل دارم تازه دارم باش کار میکنم وقتی تنظیم میکنمش سیستم میاد بالا روی لوگ آف اون صفحه که حتما باید کلبک کنید تا بره تو ویندوز میخوا وقتی روی سلیپ میزنم یه راست بره تو ویندوز دانلود کنه ای دی ام
آقا کسی قرارداد جدید با هزینه 3500 برای شبانه بسته؟بازم با پرداخت این مبلغ شبانه رو محدود می کنن یا نه؟
ایشون فروشنده اکانت ایران هستند نه وی پی اسنقل قول:
براتون ارسال کردم.
یکی از دوستان من، این مبلغ رو پرداخت کرد و بعد 4 شب دوباره محدود شد به خاطر 600 مگ دانلود!! :n04:نقل قول:
دوستان پس از تحقیقات فراوان به غیر از این روش وی پی ان ایران یک روش دیگه هم هست اکانت از آپلود بوی بگیرین لینکاتونو ریموت کنین اونجا اگه با آی پی ایران آپ کنین اونجا فایلتون روی سرور های ایران این سایت ریموت میشه که اگه لینکو جنریت کنین اول فایل s61هست که ماله ایرانه و میتونین با سرعت اینترانت دانلود کنین البته امشب خودم تست میکنم خبر قطعیشو میگم اگه اوکی باشه که حل میشه مشکلم :n06:
و راحت حالشو میبرم چون اون اکانته برا من کار نمیکنه :(
به نظر بنده هم اگر شاتل بیاد این محدودیت ها رو به صورت شفاف اعلام کنه وضعیت خیلی بهتر میشه
چند تا سایت میخواهید بهتون معرفی کنم که سرورشون داخل ایرانه؟نقل قول:
توی یکی دو سال آخر خیلی از سایت ها به داخل مهاجرت کردند، چون هم مشکلات کپی رایت نیست هم پشتیبانی بهتری هست
یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندمنقل قول:
والله اون سایت هایی که شما منظورتونه رو هربچه دبستانی می شناسه برای من که به شخصه غیرازسالی یک بارنرمافزارهای اون سایت ها دیگه هیچ سرکاری با اونا ندارمنقل قول:
شما یک لچرمعرفی کنید که رو هاست ایرانی باشه ؟؟؟؟؟
یا یک سایت معرفی کنید که فیلم وسریال و موزیک ویدیو و.... رو هاست ایرانی داشته باشه؟؟؟؟/؟
منم با شما موافقم ولی راه کاری گفتید واسه دور زدنش دارین میشه بگین چیه؟نقل قول:
لیچر نداریم سایت دانلود فیلمم نداریم چرا چون خلاف قوانین مسخره ج .... است لیچر ها هم ک چون پهنای باند زیادی میخان و قدرت سرور زیاد واسه همینم هیچ لیچری تو ایران نیست کلا من نمیفهمم این اخه چ مسخره بازیییه؟! سایت داخل سایت خارج خب بیاین همرو با ی سرعت بدین دیگه داخل اینجوری خارج اونجوری اینترنت اینترنته داخل و خارج نداره در اون صورت میشه اینترانت ک......بقیشو خودتون میدونیننقل قول:
چجوری باید اون ماهی ۳.۵ رو پرداخت کرد؟ موقع تمدید سرویس یا بعدا لینک جداگونه داره؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
من مطمئنم شما به غیر از 3-2 تا سایت بقیه رو نمیشناسید، وگرنه نمیگفتید هر بچه دبستانی ای میشناسه!نقل قول:
مطالب بسیار زیاد و کاملی داخل این سایت ها هست، البته اگر اینترنت رو خلاصه کنیم به فیلم و سریال که خیر، این سایت ها اصلا وجود ندارند
شما هم که فعلا خودت یکی پیدا کردی :n02:نقل قول:
پیش فرض اون 3500 رو در نظر گرفتن مگر اینکه بگید شبانه نمیخوامنقل قول:
خب اون گرون در میاد ماهیانه 15تومن بابا ما دانشجوییم خدا تومن پول بدیم ب شاتل باز خداتومن پول بدیم واسه دور زدن شاتل ک بتونیم دو تا فایلی رو ک میخایم دانلود کنیم !نقل قول:
حالا شما بگو اینجا نمتونی تو پخ بگو یا پروفایلی جایی :-)
الان میخوام تمدید کنم سه ماهه رو زده همون ۳۱ تومن که همیشه میدم خب...نقل قول:
با احتساب اون ۳.۵ ها باید میزد ۴۲.۵ که...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
یک تماس با پشتیانی بگیر ببین چیئ مییگن!نقل قول:
---------------
راستی دوستان روشی که در صفحه قبل گفتم خیلی خوب جواب داد :) تایید میشه :) برید حالشو ببرین :n06:
احتمالا پیش فاکتور قبل از این جریانات صادر شده برای همین قیمت قبل حساب میکنن، از دوره بعد باید اون 3500 رو بدیدنقل قول:
آقا میشه اپلود سنترت رو مشخص کنینقل قول:
من الان چن وقته دنبال اپلود سنتر ایرانیم
آپلود بوی سروراش UK هستنقل قول:
ظاهرا چنین آپلود سنتری ( آپلود سنتر ایرانی) وجود خارجی نداره
نه توضیحاتشو قبلن دادمنقل قول:
شما جه نوع اکانتی گرفتین از آپلود بوی؟نقل قول:
فعلا که فقط رجیستر کردم دیشب که تست کردم سرعتش خوب بود چون رو سرور ایران بود ولی خب محدود بود چون اکانت پریمیوم نیستم! ولی با پشتیبانی شون که صحبت کردم بهم یک 12 ساعته پریمیوم دادن تو روز قشنگ سرعتم رو چسبوند به ته یعنی 515 کیلو بایت :)نقل قول:
حالا شما امشب اون فایلو دانلود کنینی به حرف من میرسید
راستی دوستان یک وقت فک نکین میخام تبلیغ کنموووووو نه من فقط خاستم کمکی کرده باشم :)
من نمی دونم شما چه طور می خوای توجیح بشی؟نقل قول:
من هنوز در مورد مسئله شیرینگ و شیر شدن ما با مشترک پر مصرف مثل خودمون و ... توجیه نشدم اما چون میدونم جوابی براش نیست باوشه دیگه جوابی براش نمیخوام :n02:
این یک پیشبینی بود نه یک جمله خبری که بخواد اشتباه باشه
همون موقع هم یه چیزای دیگه گفتم ، آخر همین پستی که به عنوان یاد آوری زدم هم هست .
وقتی در سایت خود شاتل و در قراردادی که امضا کردی زده بیش از حد دانلود کنی سرعتت کم می شه دیگه سوالت چی می تونه باشه؟مشکل شما از اونجاست که احتمالا اون قرارداد ترکمنچایی که امضا کردی رو یکبار هم نخوندی...چون اگه خونده بودی می فهمیدی اجازه ی هر غلطی که فکر کنی رو به شاتل دادی :n11:
منظورم از اون پسپ این بود که "شاتل بهترین اوپراتور سراسری هست"حالا سطح کیفی مورد نظر شما رو فراهم نمی کنه دلیلش اینه که با این واقعیت که در ایران زندگی می کنیم کنار نمیای
شما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
من فقط یک سوال می پرسم:نقل قول:
در کل میبینید که دیگه از دوستان ناراضی تعداد زیادی نمونده و تقریبا اکثر کسایی که اینجا بودن از شاتل رفتن
نمونش خود من که گذری در خدمتتونم یا این دوستمون که نظرش رو براتون میزارم دوباره بخونید . ظاهرا برای شما نوشته
این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشهنقل قول:
الان میخوام برم بازی بتلفید4 ورژن بلک باکسی که 3 روزه دانلود کردم رو بازی کنم تا از اینترنت نامحدود واقعی مخابرات لذت ببرم :n09:
شاتل هم خوبه:n09: راه حل شما هم خوبه!!!! :n09:
اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
من خودم به شخصه امتحان نکردم.از بچه های فروم آشیانه بپرسی حتما جواب میگیری ولی من احتمال این روش رو خیلی پایین می دونم چون اگر اینطور بود به راحتی می شد با -- یوزرنیم های دیگران از اینترنتشون استفاده کرد(که کار خیلی سختی هم نیست)بهترین کار خاموش کردن مودم شرکت و امتحان یوزرنیم آن در خونه هست اگه جواب نداد شما خیلی راحت با پشتیبانی تماس بگیر و بگو اینترنت محل کار خودمه و می خواهم در شب استفاده کنم،راه پیش پام بزاریدنقل قول:
یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندم
قبل از تخلیه خطتت حتما با افرادی که در مرکز مخابراتیت هستند صحبت کن و در مورد شرکت بعدیت ازشون بپرس به خاطر اینکه بیشتر شرکت ها مرکز به مرکز کیفیت خدمات دهیشون متفاوت هستنقل قول:
من شخصا تازه اومدم شاتل ولی میخام جمع کنم یعنی فقط همین 3 ماه !
شما یه نفس عمیق بکش .شاتل با پول و لابی هر غلطی دلش بخواد بکنه میتونه بکنه پس میکنه :n02: و نیازی به اون قرارداد هم نیست .نقل قول:
از طرفی گفتم که نیازی به توجیه کردن من نیست . من نه الان شاتل هستم که بخوام به اینطور اراجیف (مال شما نه ، مال شاتل رو میگم ) گوش بدم نه دیگه هیچوقت مشترکش میشم . قرارداد اون موقع هم احتمالا بازیافت شده
اتفاقا سایپا هم با اینکه تولید کننده پرایده اما یک سال در میون یا هر سال بهترین تولید کننده خودرو شده . خوب حداقل شاتل و سایپا توی یک مورد با هم مشترکن و پدر مردم رو در میارن و اول میشننقل قول:
شما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
اون موقع در مورد محدودیت هیچ چیزی توی قرارداد قید نمیشدنقل قول:
من فقط یک سوال می پرسم:
این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
اتفاقا خود من یکی از کسایی بودم که گفتم حداقل شاتل بیاد بگه ما شبانه چقدر میتونیم دانلود کنیم
اونم نه برای اینکه مدیریت کنم و بزارم بیشتر از این پرایدشون رو بهم بفروشن ، فقط برای اینکه هیچ بنی بشری از امثال برخی تا پشتیبانی شاتل قبول نمیکرد شاتل محدودیت میزاره و میگفت شما دارید با کاربرای پر مصرف مثل خودتون شیر میشید و بازمثل ... دروغ میگفت .
گفتیم اگر روی سایت بزاره حداقل کاربر جدید میره میبینه اینا دزدی علنی میکنن و نمیره جایی که محدود بشه که خدا رو شکر الان دیگه فقط به دوستانی که میخوان بیان و درگیر اسم شاتل بشن یه سایت میدیم و اونم سایت خوده شاتله
منکه نتیجش رو به عینه دیدم .
من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .نقل قول:
ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشه
اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
برای دانلود همون چهارتا دی وی دی باید از یک ماه سرویس شبانه صرف نظر کرد و چند وقتی محدودیت کشید .
دوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
با این تفاسیر و با کمال احترام ، نظر شما در مورد حق دانلود اینجانب برای خودتون محترمه و من هم در مورد نظر شما :n02:دلخواه نظری نمیدم تا تمام قوانین انجمن زیر سوال نره و بن نشم
به همین بسنده میکنم اولا هیچکس نمیتونه به کاربر بگه فقط محتوای درسی و آموزشی نت رو نگاه بکنه و با جنبه فان و سرگرمی کاری نداشته باشه در ثانی کاربران رو شرکت محدود میکنه تا حاشیه سود خودش رو ثابت نگه داره مثل موقعی که کاربر جدید میگیره در حالی که هر روز ، رئیس شرکت در حال نالیدن از دست دولت و مخابرات و زیرساخت و ... نبود پهنای باند کافی هستش .
توی روزگاری که مردم جهان فایل رو دانلود نمیکنن تا ببین بلکه اون رو به صورت مستقیم و روی سایت میبینن شرکتی مثل شاتل روی کاربر شدیدترین فشار رو میاره تا کاربر با دانلود ماهی 18 گیگ به بالا رو مقصر کنه.
من عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .
بعد از عمری استفاده از اینترنت ایران میگم بین تمامی شرکت های سرویس دهنده بدترین محدودیت ها رو شاتل داره .
هر شرکتی با شیوه خودش میدزده و اما رئیس تمام این دزدها شاتله
((شرکتی که بساط محدودیت و ذلیل کردن کاربر و راه انداخت شاتل بود و بس
کاربرهم که فقط درخواستش دانلود معقول بوده و هست .))