شما كه انگار كيلو هات تصاعدي بالا ميره!! روستاي اول يه كيلو، روستاي دوم دو كيلو، روستاي سوم سه كيلو، روستاي ايكسم ايكس كيلو!!!نقل قول:
Printable View
شما كه انگار كيلو هات تصاعدي بالا ميره!! روستاي اول يه كيلو، روستاي دوم دو كيلو، روستاي سوم سه كيلو، روستاي ايكسم ايكس كيلو!!!نقل قول:
درستش هم همینه حاجی جوننقل قول:
مثلا ببین من برای نوبل من اول باید 70 کیلو ریسورس خرج کنم و یه روستای یک کیلیویی میگیرم که زیاد خسارت ندم و توش دفاعی بسازم بعدش برای نوبل من دوم باید 100 کیلو ریسورس بدم و نوبل من سوم حدود 140 کیلو ریسورس و همینجوری میره بالا پس روستاهایی هم که دارم میگیرم کیفیتشون باید بره بالا :27:
چشم مهرداد جان xDنقل قول:
پوینتش کمه ! اینو بکن فارم ! یه روستای 3K پوینتی نوبل کن
اونجا نشستی از هیچی خبر نداری ! الان در محاصره روستاهای من قرار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)نقل قول:
چاقال روستای دوم رو کی گرفتی به ما خبر ندادی نامرد ؟
شماها بی سر و صدا روستا میگیرین ! : دینقل قول:
اونجا نشستی از هیچی خبر نداری ! الان در محاصره روستاهای من قرار داری (شوخی)
این مپ من و یه جورایی میشه گفت مپ من و چاقال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قرمزه خیلی خطرناکه و به زودی باید از نقشه حذفش کنیم ....
سبز ها هم ایرانی های نزدیک من هستن
اگه ایرانی ها بخوان به همین سرعت بزرگ بشن مجبورم کم کم ایرانی نوبل کنم ! : دی
ایرانی هایی که نزدیک من بودن اول بازی 9 تا بودن
3 تاشون غیر فعال شدن و فارم بقیه از جمله خودم شدن !
2 تاشون هم به سلامتی نوبل شدن که یکیشون بارون گاد بود و همین یارو که توی مپ قرمزش کردم نوبلش کرد
یکی هم استارت اور کرد
کلا الان 3 تا آدم زنده موندن !
اون دو تا سبز نزدیک محمد منم ببینین اصلا تا شعاع 6 کیلومتری من یه روستا سالم پیدا نمیکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سبز ها هم ایرانی های نزدیک من هستن اگه ایرانی ها بخوان به همین سرعت بزرگ بشن مجبورم کم کم ایرانی نوبل کنم ! : دی
==
راستی یکی اون تاپیک من رو تو فروم بازی پاک کنه اون روستا رو دیگه نمیخوام D:
برای من هم تا حدود 5-6 ساعت فقط بربری هست !نقل قول:
میخوام تارگت بعدی یه 5 کیلیویی رو نشونه بگیرم یا .... یکی از ترایب بلود !
یکی هم برای من پیدا کنین هم پوینتش خوب باشه هم نزدیک باشه D:
من یکی رو میشناسم که هم پوینتش خوبه هم نیرو کم داره و هم نوبه و یوزرش HolyPrince هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب !!نقل قول:
من یکی رو میشناسم که هم پوینتش خوبه هم نیرو کم داره و هم نوبه و یوزرش HolyPrince هست !
اون قسمت نوب رو درست گفتی ولی بقیه محاسباتت اشتباه بود ! ممد من رو تحریک نکن بهت حمله کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقت دردناکه قصه نخور ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این داریوش کجاس بگه انقدر نخند حالمو بهم زدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
بچه ها برام دعا کنین فردا امتحان نوبلینگ دارم ... اگه پیروز بشم میشم رنک یک ترایب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد ، تو هنوز نفهمیدی من کورشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چجوری انقدر نیرو های حریف رو می کشین ... چاقال نترس ، ما که نمی خوایم بخوریمت ، بجز این ممد بقیه آدم حسابین ، بگو ببینم چقدر یار داشتی زدی یارو رو ترکوندی ؟
من الان دورم هیچی هیچی هیچی فارم نیست ، هیچکدوم بالای 1000 تا به آدم ریسورس نمی دن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر تو کوروشی یا داریوش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز نگو یه چیز میگم که چیز تو چیز بشه ها .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز یکی رو اسکات کردم طرف 2 کیلو ال سی با 3 کیلو تبر زن داشت کفم برید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونم بگم بیشتر از 2.5k axe لول 8 و 1K lc لول 8 بقیشو شرمنده نمیتونم بگم D:نقل قول:
انقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟نقل قول:
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم
از کجا این همه میارین ؟؟ من نه فارم درست و حسابی دورم هست ، نه از آسمون برام این همه ریسورس میاد ...
تو از کی شنیدی که من داریوشم ؟نقل قول:
به اندازه کافی می گی ، نیاز به راهنمایی بنده نداره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصول دین میپرسیا ! :31:نقل قول:
ریسورس لول 21 برای همه ی اینا کفایت میکنه ... من فوقش روزی 30 کیلو از فارم به دست میارم و حدود 30 کیلو رو هم روستای خودم تولید میکنه !
با روستای دوم و سوم هم که نمیشه فارم کرد ... حال و حوصله میخوادش !
تو هم با ریسورس فارمت نیرو بساز و با ریسورس روستات ساختمونات رو بساز ولی من وقتی قد تو بودم نصف ریسورس روستا رو هم نیرو میساختم
من صبح ها ساختمون سازی دارم + فارمنقل قول:
تو هم با ریسورس فارمت نیرو بساز و با ریسورس روستات ساختمونات رو بساز ولی من وقتی قد تو بودم نصف ریسورس روستا رو هم نیرو میساختم
بعد از ظهر ها ساختمون سازی دارم + فارم + ساخت نیرو از ریسورس های حاصل از فارم قبلی
غروب همچنین ساختمان سازی + فارم + ادامه نیرو سازی با ریسورس های حاصل از فارم
شب ها هم تماما نیروسازی + فارم
آخر شب ، قبل از خواب میرم تو کار اسمیتی که خیلی وقت گیره ، یا دیوار و فرستادن نیرو ها برای بزرگترین فارم روز و بعدش هم لالا !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا اینا دیوونن:37:.
کفت برید آدم میشی حالا:دی
مگه چیه من یه دهکده توی ورلد 28 دارم جمعا 2000تا سرباز دارم با 700 پوینت:دی
مگه مرده ها هم حساب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم
گفت شاید حساب کنی:دی
جدا الان انقدر نیرو داری ... ؟ دمت گرم بابا !!نقل قول:
من فارم لول 23 ام هم پر شده !
نه ، اینا عین درس آمار که توش فراوانی تجمعی داشت ، از همون راه حساب میشه ، قبلی ها هم روش میاد ...
من الان فارمم فکر کنم لول 10 بیشتر نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا قطره آخر فارم رو مصرف کردم که فردا فارمم احتمالا یه چند هزار تایی میاد پایین !
7896/7896
لولشم حساب میکنید؟:دی
من فارمم لولش -4214 باید باشه!!!:دی
چون هیچ وقت فارم نکردم توی ورلد 28 فقط توی 38 که یه 10 20 نفرو استارت اوور کردن:دی
رنک یک ورلد 2 برابر رنک 2 پوینت داره !
اینا دیگه کین !
آره اون نفر اول خیلی مشکوک میزنه ...
یا بقیه خیلی ابله هستند ، یا اون یه جای کارش می لنگه ...
راستی تشویق بکنین ، اولین LC هام هم دارن به دنیا میان ... این یکی رو اسمش رو هم می خوام اسمش رو بزارم ممد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی الان یه فکر باحال کردم .... نظرت چیه اسم پالادینم رو بزارم ممد که همیشه به یاد تو باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همون اسم اسبرو بزاری ممد خیلی به یادشی:دی
کار ازش میاد:دی
عجب !!
رنک یک دو نفر با یوزرش بازی میکنن و اون طور که معلومه اسمشون الکس و میگی خانومه !
چون یه بار براش میل فرستادم یکی با صدای کلفت میل رو جواب داد ولی بعدش یه میل دیگه فرستادم و کسی که میل رو جواب داد صداش دخترونه بود !
خب شما به روش انگلستان كار كن!! بينشون تفرقه بنداز!! بعد روستاهاشون رو بگير!! مثلا دختره رو تحريك كن دفاعي بسازه اون يارو خيكيه رو تحريك كن كه هجومي بسازه!!! حله؟!نقل قول:
عجب !!
رنک یک دو نفر با یوزرش بازی میکنن و اون طور که معلومه اسمشون الکس و میگی خانومه !
چون یه بار براش میل فرستادم یکی با صدای کلفت میل رو جواب داد ولی بعدش یه میل دیگه فرستادم و کسی که میل رو جواب داد صداش دخترونه بود !
این پریمیوم چرا با اسمیتی مشکل داره ؟
وقتی چند تارو اد میکنی نمینویسه که کلا چقدر طول میکشه تا همه تموم بشه در صورتی که مثلا توی باراک و یا استبل مینویسه فلان ساعت همه نیروهایی که برای ساخت زدی آماده میشن
با رنک های بعدی دوست بشو و همه با هم حمله کنین نفر اول رو بترکونیننقل قول:
با میگی دوست بشیم یا با الکس ؟
بعد دوباره نفر بعدی که اول میشه رو هم به همین شکل نفله می کنین ...
خیلی نظر توپیه مگه نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه تو از اسمیتی هم نیرو میاری ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو از کجا پرمیوم گرفتی ؟ منم می خواااام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینگ سانر توی ورلد 38 میفروشه ... یوزرش اینه : KING SANRنقل قول:
این همون چوپانی بود که نامه ی یوزارسیف رو به یعقوب فرستاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چي كاره يوزراسيف هستي؟!
خوابامون رو تعريف كنيم برات؟!!
کجا رو می خوای داغون کنی ؟ تصمیم گرفتی کجا رو نوبل بکنی ؟نقل قول:
من دیگه باید از پای پی سی پابشم ... فردا صبح آماده باشین که اونجا رو بترکونیم !
مثلا همونی که اوندفعه چاقال گذاشته بود ... Public Report یا یه همچین چیزی بود ...نقل قول:
بستگی داره ریپورتش برای کی باشه !
الان دیگه همه رفتن ... منم میرم یه سر به بازی بزنم و بعدش میریم واسه خواب ...
نقل قول:
فقط شانس منو ببینین.
:31::20::46::10::8::21::27::11:
اون اکانت اصلیم داشت درست میشد که ...
رفتم دیدم یه مدیر دیگه باز میل زده(از اون یکی مقامش بالاتر بود : دی )
نوشته : (اصلا خودتون ببینین)
Reason for your ban: Account Names:SaEiD a3moon hoseiny2446 King SaEiD Each player is allowed only one account per game world (except account sitting). Sharing your password with another player is forbidden
هه هه
بهش گفتم آخه مرد ناحسابی من لیدر ترایب بودم و شما منو بن کردی.
بعد از اون چندتا اکانت ساختم ببینم جای کدومش خوب میشه که باز ترایبو کنترل کنم.
ای بابا !!!!
:|
ول كن
نخواستم تريبال بازی کنم.
اقا من با نامه xp man هستم بگيد كدوم قسمتي هستيد شما؟
يه مدت بازي نميكردم!
ولي حالا قلقش اومد دستم باحال بود
اونی که چاقال گذاشته بود فکر کنم از ریپورت عکس گرفته بودنقل قول:
کلا تا جایی که دیدم 3 روش برای ریپورت گذاشتن هست
دو تاش از سایت های کمکی و یکی هم خود تریبال وارز
حالا برای خود تریبال وارز هم 2 راه هست : 1 . ریپورت رو برای طرف فوروارد کنی 2 . ریپورت رو به اطلاع عموم برسونی ( همون گزینه Publicize this report )
برای این کار پایین گزینه Forward دکمه Publicize this report رو بزن و بعد هم یه لینک میده که لینک ریپورته
میتونی توش مثلا نیرو های خودتو یا کشته هاتو و haul خودت رو
و اینکه بدون پریمیوم فقط میشه تا 5 عدد ریپورت رو به اطلاع عموم رسوند !
دستم دیگه خسته شد .... !
با جمله ی آخرت موافقم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ورلد 38 ==> جنوب غربی !نقل قول:
خدا کنه پیش سعید و مهرداد بیفتی چون دیروز فکر کنم استارت اور کردن و الان دارن با هم بازی میکنن
ترایب ما هم اسمش اینه : G.O.D
ترایب = قبیله ( کانون گرم خونواده تریبالی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوبه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان از این به بعد دیگه اسپم ندین .. خودم هم دیگه نمیدم ... در عرض 2 روز 2 تا اخطار گرفتم !
اینجوری پیش برم تا ده روز دیگه میشم اراذل پی سی ورلد !