tam_farzanegan عزیز:
به نظر من کار جالبی میشه از همین الان شروع کنید
بله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آره کار جالبیه.:دی
Printable View
tam_farzanegan عزیز:
به نظر من کار جالبی میشه از همین الان شروع کنید
بله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آره کار جالبیه.:دی
ممنون عاطفه خانوم
راستي اين آواتورم قشنگتر هست يا اون مرد عنكبوتي؟
اگر باز بيام روي صندلي داغ بازم سوال داري بكني؟
سلامت باد ،دو صد ای معنوی مادر من
به عرش سوزان بینمت ، ای قادره زن
به روز آخرت باشد تکیه بر این تخت
برت روزگاران شود همی تلخ و سخت
سلام
خوبی که؟
من امرلدم دوست جون من خوبه؟
چه غذایی رو خیلی دوست داری؟
w0rm عزیز:
كمك درو باز كنين.!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازه.. بفرمائید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا اخرين روز صندلي نشيني شما است .
نفر جديد فردا ساعت 8 شب معرفي ميشه .
ممنون از وقتي كه ميزاري .
بهروز
و اما يك سوال : فكر ميكني نفر بعدي كي باشه؟
نقل قول:
سلام..
دیگه دارم استفاده میکنم، خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج مهدی اینا رو به من هدیه داده. مجانی.
موفق باشی:11:
فردا جمعه است و صندلی نشینی شما هم تموم میشه!نقل قول:
بلاخره رسیدی، پس همچین دیر هم نیست، خوش اومدی.
آره یه مدته حس سوال کردنم پژمرده شده (متضاد گل کرده!) یا نمیپرسم و یا کم می پرسم و یا ...نقل قول:
1- منو میشناسی؟(فکر کنم بشناسی!)از کجا میشناسی؟چقدر؟از کی؟چطور شد منو شناختی؟(به همشون جواب بده)
خیلی وقت پیشا زیاد میدیدمت تو متفرقه، صندلی داغ هم میدیدمت زیاد سوال کنی، ولی یه مدته کمتر میبینمت، فکر کنم به خاطر درس و مدرسه باشه.. اولین بار فکر کنم تو صندلی داغ بود دیدمت که داشتی سوال میپرسیدی.. همینا یادم اومد.
آره به خاطر درسه!منم که حساااس به نمره:41:باید درس بخونم و آخر هفته یعنی پنجشنبه و جمعه ها میام!دیروز چهارشنبه هم چون واسه امروز درس نداشتیم امدم.
سنمو اشتباه گفتی!من فکر می کردم 15 سالمه ولی حساب کردم دیدم 13 سالمه:31:البته شناسنامم میگه 14 سالمه ولی در واقعیت 3 ماه مونده تا 14 سال.تو پروفایلمم نوشته.نقل قول:
فکر میکنم یه پسر 15 ساله ی خیلی خوب و مودبی باشی.
ولی خصوصیاتو خوب و درست گفتی :دی:31:
پس آماده شدم واسه کاندید شدن!بچه ها اگه کاندید شدم بهم رای بدید.میشم اولین رئیس جمهور 14 ساله!:31:نقل قول:
ممم، خب آره، چرا که نه.
اگه من بشم رئیس جمهور به همه یک بلیط رفت و برگشت به خونتون و 50 هزار تومان چک امضا نشده میدم:دی:31:
دقیقا :دی :31:نقل قول:
9- نظرت در مورد هر کدوم از اینا:
من؟
مودب و مومن...
ووکمن کرک شده قبلا اکتیو نبود:دی (ووکمن ناراحت نشی.شوخیه.:31:)نقل قول:
ووکمن
اکتیو و مهربون...
AaVaA که نوشته میشه ((آوا)) !من چون گفته بودم 1- من 2- خودت اومدم واسه این که ضمیرش کامل شه او هم آوردم!خوب سر کار رفتیا!نقل قول:
او؟
فکر کنم AaVaA منظورت باشه
دشمنت شرمنده.نقل قول:
10- میتونی یه عکس از اتاقت بزاری؟
شرمنده.
من به هر کی گفتم گفت شرمنده یکیم بود قرار بود بزاره ولی نزاشت!
خودتی:31:نقل قول:
آخی..
انشااللهنقل قول:
انشاالله که همینطور که دوست داری میشه...
اولا زبونتو گاز بگیر :31:بر اساس فتوای من عید فطر شنبه است:31:ولی حتما میپرسه اما ممکنه نوبت من نشه:31:من در رابطه با سوال نکردن هم شانس دارم و هم میتونم یه جور دبیرو بپیچونم!(البته بعضیا رو) ولی امتحان کتبی نمیشه!تلبم که بلد نیستم فقط 3-2 بار به طور ضایع (یا دبیرا نفهمیدن یا به روشون نیاوردن:31:)تقلب کردم:31:نقل قول:
اگه هم خدایی نکرده عید شد جمعه، انشاالله که دبیرتون نمیپرسه ازتون.
انشالله.نقل قول:
دوران درس و مدرسه خیلی زودی میگذره.
همچنین.نقل قول:
موفق باشی تو درسهات و زندگیت.
---------------------------------------------------------------------------------
سوالام:
1- حدودا چند بار تو درس تقلب کردی؟(از اول ابتدایی!)
2- این سوال چند خاطره و ... است و همشو کامل جواب بده:
الف) یک خاطره ترسناک بگو؟
ب)یه خاطره خنده دار بگو؟
پ) یه خاطره ی زیبا بگو؟
ت)یه خواب ترسناک بگو؟
3- هدیه چی آماده کردی؟لا اقل بگو چند تاست؟
4- فکر می کنی چند سال عمر کنی؟
5- فکر می کنی پی سی ورلد عمرش تا کیه؟
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
احمدی نژاد
خاتمی
رفسنجانی
کروبی
حداد عادل
شاهرودی
7- از چیا میترسی؟
8- اگه الان که داری این متنو بخونی حس کنی یه چیزی داره رو پات راه میره و بعد نگاه کنی ببینی یه سوسک گنده هست چکار می کنی؟:31:
9- حالا اگه یه موش بیاد کنار صندلی کامپیوترت قدم بزنه چکار میکنی؟:31:
10- مشهد اومدی؟نظرتو در موردش بگو و حسابی نقدش کن.هم خودشو و هم مردمشو.یه خاطره ی زیبا هم از سفرت به مشهد بگو.
بازم احتمالا میام سوال بپرسم.
خداحافظ.
من نبودم .. اصولا هم اعصاب ندارم کل صفحات رو بخونم سوال میپرسم تکراری بود شرمنده
مقدمه: چند سالته..بچه کجایی..بچه چندم خونواده ای..بابا رو بیشتر دوست داری یا مامان رو...(کلیشه ای جواب ندیا)
1.شناخت درونی یعنی چی؟ اصولا سعی کردی خودت و دوروبرت رو بشناسی
2.تا حالا تو زندگیت افسرده شدی .. اگر شدی چطور باهاش مبارزه کردی
3.تا حالا شده به فکر خودکشی بیفتی
4.مانویان..زرتشت..بودا..یهود.. .مسیحیت...اسلام برای چه رو کار آمدند؟به نظرت هدف اصلی رو شناختی
5.پسرها باید چکار کنند تا شما دخترها ازشون راضی باشید؟
6.تا حالا با خودت درگیری فکری داشتی که چرا دختری؟
7.نظرت در مورد این شعر چیه؟میتونی با فرهنگ کشورت در این چند ساله مقایسه کنی.
سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران
سلام به مادر معنوي كل فروم .
تقديم به يو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب جمعست اومدم چند تا سوال از طرف اموات بپرسم و برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اشكالي داره يكي مثل من كه با جنبه است و آدم خوبيه سه تا زن بگيره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-نشعه ي خر بيشتر ارزش داره يا لاشه ي سگ يا مردار شغال؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-استقلال ؟؟؟پيروزي؟؟؟پرسقلال؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فكر ميكني اگه من هنرپيشه ميشدم بايد در كدوم فيلم و در كدوم نقش بازي ميكردم؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اگه خودتون بوديد چي؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-به عشق اينترنتي اعتقاد داريد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر