90 تومن هست تو حساب نشون هم میده ولی میگه 84800 باید بریزمنقل قول:
Printable View
90 تومن هست تو حساب نشون هم میده ولی میگه 84800 باید بریزمنقل قول:
اون اس.ام.اس ها رو ولش کن :n02: اینا کار ندارن پول هست یا نیست، فقط چپ و راست اس.ام.اس میدن که پول...پول...پول. اگه پول هست مشکلی نیست و بیخیال اس.ام.اس ها بشو.نقل قول:
کلا دوست دارن در هر صورت بگن پول بده:n09:
به قول کیوون برره: "نامحدودت، محدود بید که محدود بید، پول وده...پول زور وده:n24:"
دانلودم شاید به 5گیگ هم نرسه فقط واسه وبگردی و دانلود در حد همون 2,3گیگ مناسب باشه...نظر خودم روی طرح 256 سه گیگ ماهانه هست .هنوز مودم های رومیزی تخفیف نخورده منتظر تخفیفم چون 200 تومن هزینه برای یه مودم واقعا زیاده اونم برای کاربری مث من... ناراحت اینم هستم که آیا 256 وایمکس ایرانسل سرعتش روی 32ثابت هست یا خیلی متغیره؟نقل قول:
من که بعد از اخطار سوم که ساعت 8 صبح اومد سر ساعت 12 ظهر سرعتم صفر شده!
کل چراغهای مودم هم روشنه ها ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
نمیدونم مشکل چیه
نمیدونم کلا از بیخ قطعش کردن:n24:یا مشکل از چیز دیگست
مشکل احتمالا از آنتن هست. من چند هفته پیش اینطوری شده بودم. ساعت 2-1 صبح اینطوری شد و صبح ولی درست شد.نقل قول:
با ریبوت مودم و ... درست نشد ؟
اگه آنتن و منطقه ای که هستی خوب و با تراکم کم باشن ، سرعت ثابتی داری اکثرا.کاملا به منطقه ای که هستی و آنتنی که وصل هستی بستگی داره.نقل قول:
آنتن وایرلس تقریبا هم قیمت مودم وایمکس هست و اگه حتی 1 یا 2 نفر دیگه توی ساختمان(اگه توی ساختمان هستی) پیدا کنی قیمت آنتن هم به نسبت کم میشه و فقط یک سوییچ 40-30 تومنی هم میخواد که اونم تقسیم میشه قیمتش و هرکدون میتونید سرویس جدا و سرعت جدا داشته باشین.
قیمتش هم تقریبا یکی هست با وایمکس با حجم و سرعت بیشتر. با حدود 25-20 میتونی اینترنت 1مگابیت با ترافیک 3 گیگ و معمولا دانلود شبانه رایگان پیدا کنی.
لطفا پست حذف بشه
پس رو این حساب وایرلس بهتر و بصرفه اما متاسفانه خط ثابت ندارم...کلا این منطقه ای که هستم اینترنت داغونی داره و الان از اینترنت همسایه پایین (البته با اجازه خودش ) استفاده میکنم که به سختی میتونم بهش وصل شم.اما با سیگنال ضعیف سرعتش تا 100 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه...
لطفا حذف بشه
نقل قول:
خود به خود درست شد
حق با شما بود
ممنون
وایرلس احتیاجی به خط تلفن و ... نداره . مثل وایمکس که فقط مودم میخواد ، این هم فقط آنتن میخواد. منتهی فرستنده و گیرنده باید تو دید هم باشن.نقل قول:
اگه شرکتی که درست باشه و وایرلس بده اطرافتون هست ، به احتمال زیاد از وایمکس به صرفه تر هست.
بازهم یک تحقیق بکنید که توی منطقه شما چه سرویس دهنده هایی هستن و وضعشون چطور هست و بعد تصمیم گیری کنید.