تبلیغات 2 مگ را میگی؟:18:نقل قول:
یعنی اصفهان هم میخوان 2 مگ بدن؟
قیمت چند هست؟
اگه به صرفه باشه همگی کوچ کنیم به سرویس 2 مگ
فردا حتما زنگ میزنم دفتر فروش اصفهان تحقیقات.:31:
Printable View
تبلیغات 2 مگ را میگی؟:18:نقل قول:
یعنی اصفهان هم میخوان 2 مگ بدن؟
قیمت چند هست؟
اگه به صرفه باشه همگی کوچ کنیم به سرویس 2 مگ
فردا حتما زنگ میزنم دفتر فروش اصفهان تحقیقات.:31:
آره منم تبليغشو توي نيازمندي ها ديدم صفحه اول نصفه برگ رو گرفته و تبليغ 2مگ رو كرده---)esfahan
صبانت تو مشهد خطوط 512 رو تا 2 مگابیت رانژه میکنه
توی تاپیکش بچه ها سرعت تا 230 هم داشتن و اسکرین گذاشتن
نقل قول:تو مشهد داره ارائه میشهنقل قول:
قیمتش 23 هزار تومن
فقط یک ماهه داره
باید یک ماه یک ماه پول بدین
آرهنقل قول:
تومشهد هم انقد تبلیغ کرده
ولی اولین سرویس دهنده هی است که سرعت 2 مگ رو ارائه میکنه
پس شیراز چی:41::9::44::exclamatiنقل قول:
فعلا در چند شهر محدود هستشنقل قول:
اول که مشهد بودش
حالا دوستان مگین اصفهان هم اومده
کم کم به بیشتر شهرها میاد
ولی خیلی محدوده
من امشب زنگ زدم به شاتل در مشهد.
اول پرسیدم کسانی رو که بهشون 512 تعلق میگیره 2 مگ هم میتونن داشته باشن؟ گفت آره میتونن.
بعد پرسیدم که این سرویس, شبانش با چند دانلود میکنه ؟ گفت اصلا شبانه نداره و 24 ساعت یکسانه.( من حدس میزدم که شبانه نداشته باشه)
آخرین سوالو پرسیدم که چرا فقط توی مشهد این سرویس داده میشه ؟ گفت چون مردم مشهد به اینترنت سرعت بالا عادت کردن.
نتیجه میگریم که 2 مگ شاتل اصلا نمیارزه.
حتما میدن که تبلیغاتشو سر چهار راهها و توی نیازمندی ها زدن. قیمت و ایناشو خبر ندارم، ولی فکر کنم مثل مشهد 23 تومن باشه.نقل قول:
شما پرسیدی شبانش با چند میشه دانلود کرد، اونم گفته 24 ساعت یکسانه، خوب درست گفته دیگه، همین 512 هم شبانه و روزانه ش یکسانه بین 60-100 میچرخه. شما باید میپرسیدی ترافیک رایگان شبانه داره ؟ نه اینکه سرعت شبانه ش چنده!نقل قول:
ولی فکرشو بکنید، ما با این 512 هر شب بیش از 1 گیگ دانلود داریم، با 2 مگ میشه شبی بیشتر از 4.5 گیگ!!!!:18:
شیراز رو ول کن....تهران رو بجسب که به ما سرویس 2 مگ نمیدن...نقل قول:
اگه بشه چی میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی فکرشو بکنید، ما با این 512 هر شب بیش از 1 گیگ دانلود داریم، با 2 مگ میشه شبی بیشتر از 4.5 گیگ!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]