بستگی به مشکل هارد داره هر چه حاد تر باشه زمان زیادتری برای ریکاوری نیاز داره ... باید مشکل هارد بررسی بشهنقل قول:
Printable View
بستگی به مشکل هارد داره هر چه حاد تر باشه زمان زیادتری برای ریکاوری نیاز داره ... باید مشکل هارد بررسی بشهنقل قول:
سلام
هاردم یک هفته پیش بد سکتور نرم افزاری ( logical bad sector ) گرفته بود که با hdd regenerator درست شد امروز دوباره همونطور شد و دوباره با همون نرم افزار ریکاور شد ( دقیقا همون سکتور ها ! )
بعد از recover شدن سکتور ها متوجه شدم که توی Speed map سرعت اون سکتور ها خیلی کم شده میخواستم بدونم دلیلش چیه و چطوری حل میشه ؟
این رو هم اضافه کنم که وقتی این هارد رو خریدم با نرم افزار AOMEI backupper پارتیشن های هارد قبلیم رو روی این هارد clone کردم و مجددا پارتیشن بندی و کپی نکردم
دقت کنید که اون قرمز ها بد سکتور نیستن و الآن روی speemap هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هارد دیسک لپ تاپ من خیلی خیلی کند شده از نظر بد سکتور هم اسکن کردم ظاهرا سالم بود. اینم نتیجه HDTune . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از تب Health عکس بزاریننقل قول:
نقل قول:
سلام .
با توجه به اینکه دقیقاً همان سکتورها دوباره دچار مشکل شده پس logical bad sector نمیتونه باشه .نقل قول:
( دقیقا همون سکتور ها ! )
با برنامه hdd regenerator که هارد دیسک رو اسکن کردید Delay Sector نداشت ؟ حتی گاهی اوقات وجود مشکل دز Firmware یا ماژولهای نرم افزاری هارد دیسک باعث میشه تمام یا قسمتی از فضای هارد دیسک دچار کندی بیش از حد یا حالتی مشابه بدسکتوری ایجاد بشه .نقل قول:
بعد از recover شدن سکتور ها متوجه شدم که توی Speed map سرعت اون سکتور ها خیلی کم شده میخواستم بدونم دلیلش چیه و چطوری حل میشه ؟
این برنامه Hard Disk Sentinel یه قابلیتی داره که میتونید سرعت Read یا Write سکتورها رو بصورت یک نمودار ببینید . اگر اطلاعاتی روی این هارد دیسک ندارید ندارید یکبار Write Test رو اجرا کنید (اجرای Write Test باعث برطرف شدن بدسکتوریهای نرم افزاری هم میشه) . پس از پایان تست برید به قسمت Temperature and transfer speed و کاهش غیر عادی سرعت رو بررسی کنید (حتماً یه عکس بگیرید) .
تست Read هم میتونید اجرا کنید و کاهش غیر عادی سرعت خواندن سکتورها رو بررسی کنید .
ممنون از شمانقل قول:
خیر hdd regenerator بعد از اسکن delay sector نشون نداد فقط موقع اسکن روی بعضی از سکتور های اول هارد گیر میکرد ( در حال regenerate نبود )
متاسفانه امکان تست write ندارم چون هارد پرِ
درایو C رو Clone کردم توی یک هارد دیگه و فرمت کردم Quick format هیچ تاثیری نداشت ولی وقتی Full format کردم مشکل برطرف شد
hd tune که مشکلی رو گزارش نمیکنه با نرم افزار Hard Disk Sentinel هم یه تست بگیریننقل قول:
روی سیستم های دیگه هم تست کردم فایده نداشت... الان میرم با اون نرم افزار تست میکنم ببینم چی میشه...نقل قول: