فکر کردم رایتله و داستان رومینگ ۴جی و...نقل قول:
Printable View
فکر کردم رایتله و داستان رومینگ ۴جی و...نقل قول:
هنوز سیستم همراه اول وصل نشده؟ قرار بود تا 1 شنبه وصل شه!
روی گوشی های سامسونگ چطور میشه فهمید که باند 3 یا 7 یا هر دو در منطقه ای که هستیم فعاله؟
این بسته های اینترنتی همراه اول چرا این طوری شدن؟!
من مدتی قبل سیمکارتم رو عوض کردم و بهم 1 ماه اینترنت 20 گیگ داد. قرار بود از اول اردیبهشت برگرده به همون 4 گیگ ماهانه قبلی، ولی الآن کلهم قاطی کرده!
#0*100* رو که میگیرم، میگه از بسته 4 گیگی شما 4100 مگ مونده!! در حالی که از اول اردیبهشت کلی اینترنت مصرف کردم. از اون طرف توی برنامه همراه اول که میرم، میگه شما بسته هدیه 20 گیگی دارین و 23 گیگش مونده!!! :n04:
میترسم آخرش یه گندی بخوره به اینترنت و یه دفعه یه قبض عظیمی بیاد و کلی دنگ و فنگ برای اثبات بی گناهی! :n27:
اون اینترنت هدیه شبانه هنوز سر جاش هست؟ همون که از پاییز شروع شد و توی زمستون هم از 3 تا 7 میشد دانلود کرد.
برنامه network signal guru نصب کنید.نقل قول:
گوشی باید روت باشه
سامسونگ که خیلی راحتنقل قول:
ستاره مربع ٠٠١١ مربع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
5 اردیبهشت گذشت هنوز سیستم پایینه
دسترسی به مقدار مصرف و بسته ها نیست
بعد از این نوسازی چی در انتظاره, بهبود سرویس یا غیر
سلام دوستان
بنده یک بسته همراهی رایگان بهم تعلق گرفت و یک بسته دیگه همراهی گرفتم 7600تومن 1.6گیگ بعد الان امشب این بسته همراهی فعال میشه باید کد*100*8#را بزنم تا بسته رزو (2+2گیگ شبانه و 2گیگ وای فای اول )فعال نشه؟ و اگر بسته رزو فعال نشه بسته بعدی همراهیم بعد این دوگیگ فعال میشه؟؟
طبق این عکس من باید چیکارکنم؟ ناموصن این کارهای (ک*نمک بازی های) ایرانسل و همراه اول ادم ک*خل میکنه:n02:
یکی این عکس را توضیح بده یکم ک*شره
محتوای مخفی: بسته اینترنت همراهی
به جان سید دمتون گرم مارو روشن کنید:n02:
هواوی نداره!؟نقل قول:
سلام دوستان
هنوز برای تبدیل سیمکارت قدیمی به usim بسته ی هدیه ی اینترنت میدن؟
اگه میدن مدت و حجمش چقدره؟