بیا این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
به دلیل نیاز به دانلود بالا میخام از آسیا تک برم های وب و البته برای تجربه های وب هم هست چون دو سه ماه بیشتر تو این محل نیستیم خاستم ببینم چجوره تو این مدت
سوالی داشتم از خدمتتون
فشفشه بخوایم بگیریم ربطی به سرعت خطی که داریم داره؟
من یه خط 128 دو گیگ برام کافیه حالا رو همین خط فشفشه بگیرم سرعتم موقع استفاده از فشفشه میره بالا؟؟؟ یا قبلش باید مثلا سرویس 8 مگ گرفته باشم؟؟؟
بیزحمت اینم اگه میتونید جواب بدید که میشه تو یه دوره، مثلا یه ماه، چنتا فشفشه رو استفاده کرد؟ این شرایطش چجوریه؟ مثلا بین فشفشه ها باید فاصله زمانی باشه؟ یا حجم سرویس باید تموم شده باشه و خلاصه اینجور محدودیتاش چیه؟
ببخشید دوستان سوال دیگه هم داشتم تو سایت های-وب سه نوع فشفشه دو روزه و نه روزه و پونزه روزه گذاشته واسه تبلیغ
شمایی که سرویس دارید و میرید تو پنل هاش، همین سه تا فشفشه رو داره یا تنوعش بیشتره و اینا فقط واسه تبلیغه؟
سلام تو پنل من این فشفشه ها قابل خرید هستندنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام شما طرح 256 ماهیانه 3 گیگ رو بگیر قیمتشم با مالیات : 15 تومن میشه : ساعت 2 تا 5 شب تایم رایگان هست شبی راحت 2 گیگ میتونی دانلود کنی و در 24 ساعت سرعت ثابت 250 کیلوبایت هست و ....نقل قول:
استفاده از فشفشه : تو 1 ماه هر چقدر بخوای میتونی فشفشه بخری فقط به شرطی که به این نکات زیر توجه کنی:
نکته اول : باید زمان سرویس باقیمانده بیشر از فشفشه ای که میخوای بخری باشه : مثلا اگه بخوای فشفشه ی 3 گیگ 5روزه رو بخری باید حتما 6 روز از زمان سرویست باقیمانده باشه
نکته دوم : ضمنا شما تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه خریداری کرده امکان خرید بسته ترافیک فشفشه جدید و تغییر سرویس را نخواهید داشت.
این ترافیک اضافه در صورت عدم اتمام تا انتهای زمان خود یا پایان زمان سرویس به صورت اتوماتیک صفر می گردد.لذا قبل از خرید حتما به حداکثر زمان قابل استفاده و حجم بسته ترافیکی کاملا دقت فرمایید ، همچنین برای جلوگیری از محاسبه حجم اصلی سرویس بجای حجم ترافیک فشفشه حتما بعد از تکمیل فرآیند خرید فشفشه و قبل از پایان زمان مورد نظر ، نسبت به روشن و خاموش نمودن مودم خود با فاصله توقف زمانی حداقل 2 دقیقه ای اقدام فرمایید.
اینا قبلا هم این کار رو کرده بودن حجم من رو بهم برگردوندن 5 گیگ بود دفعه پیش یه شکایت کردم نمودار گراف مصرفی رو هم نشون دادم روز بعدش قشنگ پس دادن بهم ولی تو اون روز مجبور شدم حجم بخرمنقل قول:
پارس انلاین بدترین تجربه ام تو سرویس های نت بود فاجعه کامل
من از مخابرات داشتم شاتل داشتم های وب هم الان دارم فقط اسیاتک رو نگرفتم بهترین تجربه ام هم ماله مخابرات بود علت حمع کردن هم به خاطر این بود به صدا و هیچ خبر رسانی برداشتن ساعت رایگان رو از 1 کردن 2 ار اون ور اینا پول پیش نمیگیرن که همش رو قبض میاد 100 تومن پول قبض برامون اومد حساب کنید من دو ماه اینجوری دانلود کردم =_=
شاتل اون موقع هم که من داشتم دو روز پشت سر هم شب میزدی دانلود سرعت دانلود دقیقا میشد 20 کیلو بایت ....
ظهر دو ساعت کلا نت ترکید ...
اومدم زنگ هم بزنم پشتیبانی , دیدم میگه نـــفر چهل ام در صف انتظار ... :|
---
الان که باز خوب شده .
من 9 روزه درخواست تخلیه از پارس آنلاینو دادم اما هنوز تخلیه نکردن. نمایندگی میگه من درخواست دادم ولی مخابرات تخلیه نمیکنه.
میخوام به سایت 195 شکایت کنم. برم بخش تخلیه خط از مخابرات شکایت کنم یا از پارس آنلاین؟
بعد یه سوال دیگه.
صبر کنم تا خطم رو تخلیه کنن بعد های وب ثبت نام کنم یا همین الان ثبت نام کنم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
شما به های وب درخواست بدید خودشون پیگیری میکنند نگران نباشید.
در مورد شکایت هم می تونید مطلب رو بهشون توضیح بدید خودشون پیگیری از هر دو میکنه
باز های وب قطع شده.اعصاب ادم خورد می کنن.تک کانکشن ضعیف پینگ بالا تایم اوت زیاد. یک فایل ۱.۵گیگی دانلود کردم رو ۹۹ درصد گیر کرد.از شاهکارهای های وب مزخرف!!
Sent from my D6633